Beelzeboss 307 Opublikowano 29 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia irytujaca jest ta kamera. Wzorowali sie na personie 5 kopiujac menu wyboru akcji, ale brak tu duszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 29 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia Teraz, Beelzeboss napisał(a): irytujaca jest ta kamera. Wzorowali sie na personie 5 kopiujac menu wyboru akcji, ale brak tu duszy. "Persona 5 without the heart" ? Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września Podczas przeglądania nowego numeru trafiłem na to, przeczytałem wrażenia z gamescom, obejrzałem gameplay. Wygląda dobrze, system walki turowy z przyciskaniem w odpowiednim momencie (jak to było chociażby w sea od stars, legend of dragoon) to jest to co lubię. Główny zarys fabuły też ciekawy, oby dowieźli. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 415 Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października te niektóre bossy fajnie wyglądają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października Tylko te cyferki wywalić albo opcja ich wyłączenia i będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 588 Opublikowano 17 Października Udostępnij Opublikowano 17 Października Ale to miodnie wygląda, ten art design i sama walka. Oby dowieźli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 302 Opublikowano 17 Października Udostępnij Opublikowano 17 Października FFX, ale bez gejozy? Gra wysoko ląduje na mojej liście zainteresowań. Cudownie, że turowe erpegi cały czas cieszą się zainteresowaniem i od czasu do czasu wychodzą takie gierki jak The Legend of Heroes, Metaphor czy ta tutaj. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 17 Października Udostępnij Opublikowano 17 Października Kurczę nie wiem co to za bug napisałem że jak będzie taka grafika i stałe 60 klatek plus fajna turowa walka to mamy hit Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października Jednorazowe przejście według devów powinno zająć około 33 godzin :). Btw to powinno być w dziale RPG:). Cytuj Odnośnik do komentarza
DarkStar 73 Opublikowano Piątek o 14:58 Udostępnij Opublikowano Piątek o 14:58 LOL To jest oficjalny kanał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 588 Opublikowano Piątek o 16:48 Udostępnij Opublikowano Piątek o 16:48 Aż za zajebiste Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano Piątek o 16:56 Udostępnij Opublikowano Piątek o 16:56 Siur stoi na baczność, wygląda to niesamowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 316 Opublikowano Piątek o 17:06 Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:06 Klimat, klimat, klimat Mam nadzieję, że dowiozą gameplayowo, bo jeśli chodzi o narrację to jakoś jestem spokojny. Lost Odyssey na miarę naszych czasów w europejskim sosie, jestem kupiony jak paczka żelków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano Piątek o 17:34 Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:34 Nawet ma być polska wersja dla polaka hobaka, zainteresowali mnie chyba, że to zwykły placeholder na steamie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 849 Opublikowano Piątek o 20:19 Udostępnij Opublikowano Piątek o 20:19 Kurde przyznam, że ten francuski dub robi robotę jakoś tak więcej duszy, może sobie zagram z nim Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 817 Opublikowano Sobota o 09:35 Udostępnij Opublikowano Sobota o 09:35 Czekam mocno tylko szkoda, że nie w tym roku premiera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 513 Opublikowano Sobota o 11:17 Udostępnij Opublikowano Sobota o 11:17 Imo to wyglada kapke za dobrze i czuje pewien podstep i gierke 6/10. mam wrazenie, ze starego misia na sztuczny miod chca zlapac, wiec pozostaje sceptyczny. ale po tych trailer musze zakladac noge na noge bo widac, ze pindol stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 817 Opublikowano Sobota o 14:12 Udostępnij Opublikowano Sobota o 14:12 2 godziny temu, Ölschmitz napisał(a): Imo to wyglada kapke za dobrze i czuje pewien podstep i gierke 6/10. mam wrazenie, ze starego misia na sztuczny miod chca zlapac, wiec pozostaje sceptyczny. ale po tych trailer musze zakladac noge na noge bo widac, ze pindol stoi. Ostatnie lata w postaci chociażby koreańskich/chińskich gierek które każdy skreślał, a okazały się wyjebistymi grami pokazały, że nie ma co od razu skreślać mniej znanych gier. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 513 Opublikowano Sobota o 16:57 Udostępnij Opublikowano Sobota o 16:57 Nie skreslam nie skreslam, czekam w napieciu. Po prostu wyglada PODEJRZANIE dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano Sobota o 17:54 Udostępnij Opublikowano Sobota o 17:54 Gierka podobno na Spoiler 30 h story i robiona przez mały zespół. Może wyglądać ładnie ale ciekawi mnie bardziej ile sam system rozwoju postaci i walki będzie miał głębi, no i fabuła. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 415 Opublikowano Niedziela o 07:35 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 07:35 Dla mnie dobry czas z opcjonalną zawartością z 40+, gram raczej powoli więc będzie dłużej i fajnie że nie będzie to kolejna kobyła na 100+h. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi