messer88 6 984 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Walka wygląda świetnie, a każda z tych wstępnych opinii z yt które widziałem wrażenia pozytywne. No oby to siadło dobrze. Cytuj
Donatello1991 1 510 Opublikowano piątek o 12:02 Opublikowano piątek o 12:02 Czarny koń? Czekam z niecierpliwością. To może się udać. Wszystko mi siada z materiałów na ten moment. Mogliby już dać przed tą murzynką z krokodylami. Cytuj
Paolo de Vesir 9 667 Opublikowano piątek o 12:18 Opublikowano piątek o 12:18 Czarny koń sam się wali. Obłędnie to wygląda, jeszcze te QTE Jaranko jest szczere i Jaranko jest uskuteczniane. Cytuj
Czoperrr 5 532 Opublikowano piątek o 12:22 Opublikowano piątek o 12:22 Fajne, szkoda, że to w stylu jRPG bo nie umiem grać w takie gry. Cytuj
messer88 6 984 Opublikowano piątek o 12:25 Opublikowano piątek o 12:25 Fajnie jakby dali jeszcze demko żeby sobie zagrać. Cytuj
Paolo de Vesir 9 667 Opublikowano piątek o 12:39 Opublikowano piątek o 12:39 16 minut temu, Czoperrr napisał(a): Fajne, szkoda, że to w stylu jRPG bo nie umiem grać w takie gry. U mnie właśnie super, bo system a la' Personka, ale bez tej licealnej otoczki. Cytuj
Snake_Plissken 1 002 Opublikowano piątek o 16:02 Opublikowano piątek o 16:02 Jeden z moich kandydatów do gry roku - już od pierwszej zapowiedzi BARDZO mi się podoba. Całe szczęście, że zaraz kwiecień i premiera Cytuj
Killabien 558 Opublikowano poniedziałek o 14:48 Opublikowano poniedziałek o 14:48 Wiem, ze nie powinienem ale biore na premiere. Ostatnio nie gram za duzo ale w to chce zagrac Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi