messer88 6 987 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Walka wygląda świetnie, a każda z tych wstępnych opinii z yt które widziałem wrażenia pozytywne. No oby to siadło dobrze. Cytuj
Donatello1991 1 514 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca Czarny koń? Czekam z niecierpliwością. To może się udać. Wszystko mi siada z materiałów na ten moment. Mogliby już dać przed tą murzynką z krokodylami. Cytuj
Paolo de Vesir 9 676 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca Czarny koń sam się wali. Obłędnie to wygląda, jeszcze te QTE Jaranko jest szczere i Jaranko jest uskuteczniane. Cytuj
Czoperrr 5 535 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca Fajne, szkoda, że to w stylu jRPG bo nie umiem grać w takie gry. Cytuj
messer88 6 987 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca Fajnie jakby dali jeszcze demko żeby sobie zagrać. Cytuj
Paolo de Vesir 9 676 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca 16 minut temu, Czoperrr napisał(a): Fajne, szkoda, że to w stylu jRPG bo nie umiem grać w takie gry. U mnie właśnie super, bo system a la' Personka, ale bez tej licealnej otoczki. Cytuj
Snake_Plissken 1 002 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca Jeden z moich kandydatów do gry roku - już od pierwszej zapowiedzi BARDZO mi się podoba. Całe szczęście, że zaraz kwiecień i premiera Cytuj
Killabien 558 Opublikowano poniedziałek o 14:48 Opublikowano poniedziałek o 14:48 Wiem, ze nie powinienem ale biore na premiere. Ostatnio nie gram za duzo ale w to chce zagrac Cytuj
Pix 1 152 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Albo wyjdzie czarny koń 2025 albo przeciętniak, który nie spełnił oczekiwań. Kusi mocno, ale chyba zaczekam na recki jednak. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi