Skocz do zawartości

Clair Obscur: Expedition 33

Featured Replies

• Odpowiedzi 92
  • Wyświetleń 7,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jukka Sarasti
    Jukka Sarasti

A dla mnie to bardzo sympatyczny czas, nie zawsze jest opcja, aby grać w jakieś potężne kobyły (Lost Odyssey to walcuję od grudnia), a takie kompaktowe RPG mi leżą, bo jest mniejsze ryzyko dłużyzn - c

• Obczaiłem długi materiał o gierce i chociaż jakoś nie nastawiam się z góry na wspaniały gameplay (grę robią młodzi ludzie z Francji, wielu z nich nie ma żadnego doświadczenia nawet z graniem w RPG-i),

Opublikowano

Wiem, ze nie powinienem ale biore na premiere. Ostatnio nie gram za duzo ale w to chce zagrac

Opublikowano

Albo wyjdzie czarny koń 2025 albo przeciętniak, który nie spełnił oczekiwań. Kusi mocno, ale chyba zaczekam na recki jednak. 

Opublikowano

Ktoś wie może czy ps5 dostanie demo przed premierą ?

Kusi preorder.

Opublikowano

Namówili :wub: poleciał preorder, aż dziwnie płaci się 180zł za nową grę w tych czasach.

ezgif-440a9316f4960c.gif

Opublikowano

To będzie dobry szpil, mówię wam. Ja chyba ogram w geforce now + game pass PC

Opublikowano

Też chyba będę na premierę, zanosi się na dosyć unikatowy szpil i dla mnie czuć tutaj vibe designerów samochodów marki Peugeot, podobnie jak w tej grze o szczurach.