Opublikowano 7 marca7 mar Walka wygląda świetnie, a każda z tych wstępnych opinii z yt które widziałem wrażenia pozytywne. No oby to siadło dobrze.
Opublikowano 21 marca21 mar Czarny koń? Czekam z niecierpliwością. To może się udać. Wszystko mi siada z materiałów na ten moment. Mogliby już dać przed tą murzynką z krokodylami.
Opublikowano 21 marca21 mar Czarny koń sam się wali. Obłędnie to wygląda, jeszcze te QTE Jaranko jest szczere i Jaranko jest uskuteczniane.
Opublikowano 21 marca21 mar 16 minut temu, Czoperrr napisał(a): Fajne, szkoda, że to w stylu jRPG bo nie umiem grać w takie gry. U mnie właśnie super, bo system a la' Personka, ale bez tej licealnej otoczki.
Opublikowano 21 marca21 mar Jeden z moich kandydatów do gry roku - już od pierwszej zapowiedzi BARDZO mi się podoba. Całe szczęście, że zaraz kwiecień i premiera
Opublikowano 24 marca24 mar Wiem, ze nie powinienem ale biore na premiere. Ostatnio nie gram za duzo ale w to chce zagrac
Opublikowano 27 marca27 mar Albo wyjdzie czarny koń 2025 albo przeciętniak, który nie spełnił oczekiwań. Kusi mocno, ale chyba zaczekam na recki jednak.
Opublikowano 4 kwietnia4 kwi Namówili poleciał preorder, aż dziwnie płaci się 180zł za nową grę w tych czasach.
Opublikowano 4 kwietnia4 kwi To będzie dobry szpil, mówię wam. Ja chyba ogram w geforce now + game pass PC
Opublikowano 4 kwietnia4 kwi Też chyba będę na premierę, zanosi się na dosyć unikatowy szpil i dla mnie czuć tutaj vibe designerów samochodów marki Peugeot, podobnie jak w tej grze o szczurach.
Opublikowano poniedziałek o 19:522 dni Zapowiada się naprawdę dobrze. Moja jedyna obawa jest taka, że to będzie piękny korytarzyk w stylu Final Fantasy XIII.
Opublikowano poniedziałek o 20:062 dni Raczej jak typowe stare Fajnale. Będą większe pomieszczenia z pewną dozą opcjonalnej eksploracji, mapa świata, potem dostajemy pływanie, latanie itd. Ostatecznie gra ma dużo opcjonalnej zawartości, dużo poukrywanych skarbów, opcjonalnych bossów itd., choć jak to bywa w gatunku, nie wszystko od samego początku gry. Gra ma mapę i to dużą. Na wideo, trochę powoli jakby się po niej chodzi, mam wrażenie, Ale cała gra nie jest specjalnie korytarzowa.
Opublikowano poniedziałek o 21:032 dni Jeśli tak jest, to jestem spokojniejszy. Nie zagłębiałem się aż tak w pokazy gameplayowe. Widziałem tylko na którymś zwiastunie jak kilka razy postacie biegną po jakichś wąskich ścieżkach i pewnie stąd wzięło się u mnie to wrażenie "korytarzowości".Chociaż jakieś tam wątpliwości pozostają, bo to nie jest chyba gra z gigantycznym budżetem. A tu obiecują 30 godzin na samo story, mnóstwo aktywności pobocznych, a do tego jeszcze świetnie prezentująca się oprawa graficzna i dźwiękowa. No za dobrze to po prostu na razie wygląda, szukam jakiegoś haczyka.
Opublikowano poniedziałek o 23:142 dni Dla mnie jedynym faktorem, czy ogram to w GP jest długość rozgrywki. Obecnie jestem sflaczałym benizem co by chciał gierkę na 20-30h max. Dałbym szansę, ale nie jestem w stanie poświęcić grze więcej niż 50h. Zwyczajnie dopada mnie znużenie i przesyt. Wstyd się przyznać ale wciąż nie dokończyłem BG3 z tego powodu (skończyłem na początku aktu 3.).
Opublikowano wtorek o 09:151 dzień Mam podobnie i coraz częściej bywa, że dłuższe gry albo poszczególne przejścia jednego tytułu dzielę i zostawiam na później.
Opublikowano wtorek o 10:471 dzień U mnie ostatnio same wielkie gry (KCD2 czy XCX) więc cieszy że tutaj 30 main + drugie tyle Side. Tzn jak siądzie dobrze to pewnie i tak zrobię wszystko a moim tempem to może wyjdzie z tego i 80h.