Skocz do zawartości

Clair Obscur: Expedition 33

Featured Replies

Opublikowano
1 hour ago, Chewie said:

Więcej wniósł do tematu gry niż Twój, także ten

No spoko, pewnie tez wiecej wnioslo jego 100 postow z Dragon Age czy Intergalactic.

Josh - 22 lata na forum i nigdy nikogo nie ignorowalem, nawet nie wiedzialem, ze taka opcja istnieje. Dzieki :) i nara.

• Odpowiedzi 307
  • Wyświetleń 16 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jukka Sarasti
    Jukka Sarasti

A dla mnie to bardzo sympatyczny czas, nie zawsze jest opcja, aby grać w jakieś potężne kobyły (Lost Odyssey to walcuję od grudnia), a takie kompaktowe RPG mi leżą, bo jest mniejsze ryzyko dłużyzn - c

• Panowie, a co z łyżkami? Ktoś coś wie?

Opublikowano

Wiadomo kiedy pojawią się recenzje?

Opublikowano

Chorobowe wzięte, Xenoblade zrobiony na 99,9%, jutro o 9 rano wstajemy i gramy.

Opublikowano

Xeno zrobione w 30%, Oblivion w 3%, ale chyba też odpalę z rana.

the-first-review-leaked-v0-wryrejxlyfwe1

Opublikowano

Zazdro, ja dopiero konkretnie pogram w sobotę. Oby gra faktycznie okazała się tak dobra i odniosła spory sukces, może ktoś tam w Square-Enix zrobi notatki i kolejne Final Fantasy też pójdzie w tym kierunku. Pomarzyć fajna rzecz nvmnd

Opublikowano
11 minut temu, Josh napisał(a):

Zazdro, ja dopiero konkretnie pogram w sobotę. Oby gra faktycznie okazała się tak dobra i odniosła spory sukces, może ktoś tam w Square-Enix zrobi notatki i kolejne Final Fantasy też pójdzie w tym kierunku. Pomarzyć fajna rzecz

W sensie XVII? Patrząc jakie sukcesy odnoszą turówki ostatnio nie są to jakieś marzenia ściętej głowy.

Opublikowano

Xeno bym chętnie skończył na S2 w 60 na telewizorku nikiKhazan zostało 4 bossów no ale jutro odpalam 33, dwie gry da się pogodzić.

Opublikowano

No to zaraz będą recki. Ile będzie na meta? Bezpiecznie postawię na 87.

Opublikowano

Hehe graczyki :)

Byle do jutra po robocie banderas

Opublikowano

Na open critic też powyżej 90. No mamy hit, panowie. Studio AA rozstawiło po kątach gigantów branży fsg

Opublikowano

Walczę ze sobą, żeby nie pierdyknąć na jutro i piątek urlopu, a dziewczynie powiedzieć że nici z weekendowego spotkania, bo się "rozchorowałem" gayos

gry wideo, co wy ze mną robicie

Edytowane przez Josh

Opublikowano

Potężne PPE dało 8.5, czyli proszę schować szampany /

Opublikowano

Te słowa też ładne, jRPG z Europy i do tego wyszło podobno zajebiście, no widać wszystko się może zdarzyć w życiu gracza

image.png

@Josh dawaj urlop xD

image.png

Opublikowano

Panowie, a co z łyżkami? Ktoś coś wie?