Skocz do zawartości

Clair Obscur: Expedition 33

Featured Replies

Opublikowano

Pani Inglisz? TOP, szkoda tylko, że lesbijka, więc nie mam u niej szans frog

123.JPG

• Odpowiedzi 301
  • Wyświetleń 15,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jukka Sarasti
    Jukka Sarasti

A dla mnie to bardzo sympatyczny czas, nie zawsze jest opcja, aby grać w jakieś potężne kobyły (Lost Odyssey to walcuję od grudnia), a takie kompaktowe RPG mi leżą, bo jest mniejsze ryzyko dłużyzn - c

• Panowie, a co z łyżkami? Ktoś coś wie?

Opublikowano

Ktos planuje grac w francuskim dubem?

Opublikowano
4 minuty temu, Jukka Sarasti napisał(a):

Tak.

Co to jest za usługa fsg

Opublikowano
7 minut temu, Dahaka napisał(a):

Ktos planuje grac w francuskim dubem?

Może kiedyś drugi raz, za dobry jest ten angielski cast VA.

Opublikowano

Też biorę angielski dub, bo ekipę naprawdę fajnych głosowych aktorów zebrali. Chociaż też jest świeżak, bo pan Daredevil w swojej pierwszej grze wideo wystąpił.

Opublikowano

Francuskiego nie znoszę chyba nawet bardziej niż chińskiego i niemieckiego, więc podziękuję. Nie sądzę, żeby klimat gry jakoś bardzo na tym stracił.

Opublikowano

Widzę, że nie zawiedli. Szkoda, że zacząłem Lunar collection, kupi się za jakiś czas.

Opublikowano

bardzo się cieszę, że turowe rpg wracają do łask. dosyć tych wariacji systemu z Kingdom Hearts i klepania X do porzygu.

Opublikowano

kurwa a mnie wzielo na baldura trojke i robie drugie przejscie. ale chyba nie dam rady sie wstrzymac z obskurem :/

Opublikowano

Jutro kupuje i po robocie bede gral. W weekend tez bedzie grane.

Opublikowano

Nie spodziewałem się aż tak wysokich ocen. Nic to. Zamówione. Chyba będę przeplatał z Cywilizacją.

Opublikowano

Myślałem że będzie jakieś 85 średnia, a tu taka niespodzianka banderas

Już dawno zamówione więc będzie grane w weekend do oporu.

Opublikowano

Jedna z niespodzianek roku, w sumie od pierwszej zapowiedzi intrygował mnie ten tytuł i czułem w kościach, że będzie bardzo dobrze - cieszę się z wysokich ocen, liczę, że sprzedaż też będzie odpowiednia :) Edycja Deluxe już czeka na dysku, chyba będzie jutro grane podczas home office banderas

Opublikowano

Obowiązkowa grafika propagandowa:

RDT_20250423_2239159062970222935496524.jpg

Opublikowano

Kurde już nawet "Saudi Gamer" się łapie na te listy

Opublikowano

Trzeba ograć pozostałe 32 części by wiedzieć o co chodzi w fabule?

Opublikowano

Nie ma Kotaku = nie traktuję tej listy poważnie

Namyśliłem się. Jutro mówię szefowi, że mnie w piątek nie będzie, a lasce walnę kit, że się rozchorowałem

UahzkfGItLDJDdseFUYn6yVQofthx9uQ.jpg

Opublikowano

Plan jest taki - ograć w Gejmpasie, kupić pudełko na PS5 i postawić na półeczce. No chyba, że tak mi sie spodoba, że od razu kolejne przejście na plejce.

Opublikowano

Bardzo rzadko wbijam do roboty o 7, żeby se wyjść o 15, ale będzie NAPIERDALANE.

Opublikowano

Od której godziny gierka będzie do siorbnięcia z PSN? Znaczy się od której będzie można już grać?