Opublikowano wczoraj o 10:58 1 dzień Pani Inglisz? TOP, szkoda tylko, że lesbijka, więc nie mam u niej szans
Opublikowano wczoraj o 11:20 1 dzień 4 minuty temu, Jukka Sarasti napisał(a):Tak.Co to jest za usługa
Opublikowano wczoraj o 11:25 1 dzień 7 minut temu, Dahaka napisał(a):Ktos planuje grac w francuskim dubem?Może kiedyś drugi raz, za dobry jest ten angielski cast VA.
Opublikowano wczoraj o 11:35 1 dzień Też biorę angielski dub, bo ekipę naprawdę fajnych głosowych aktorów zebrali. Chociaż też jest świeżak, bo pan Daredevil w swojej pierwszej grze wideo wystąpił.
Opublikowano wczoraj o 11:41 1 dzień Francuskiego nie znoszę chyba nawet bardziej niż chińskiego i niemieckiego, więc podziękuję. Nie sądzę, żeby klimat gry jakoś bardzo na tym stracił.
Opublikowano wczoraj o 12:10 1 dzień Widzę, że nie zawiedli. Szkoda, że zacząłem Lunar collection, kupi się za jakiś czas.
Opublikowano wczoraj o 12:52 1 dzień bardzo się cieszę, że turowe rpg wracają do łask. dosyć tych wariacji systemu z Kingdom Hearts i klepania X do porzygu.
Opublikowano wczoraj o 13:01 1 dzień kurwa a mnie wzielo na baldura trojke i robie drugie przejscie. ale chyba nie dam rady sie wstrzymac z obskurem :/
Opublikowano wczoraj o 13:10 1 dzień Jutro kupuje i po robocie bede gral. W weekend tez bedzie grane.
Opublikowano wczoraj o 16:22 1 dzień Nie spodziewałem się aż tak wysokich ocen. Nic to. Zamówione. Chyba będę przeplatał z Cywilizacją.
Opublikowano wczoraj o 16:37 1 dzień Myślałem że będzie jakieś 85 średnia, a tu taka niespodzianka Już dawno zamówione więc będzie grane w weekend do oporu.
Opublikowano wczoraj o 17:08 1 dzień Jedna z niespodzianek roku, w sumie od pierwszej zapowiedzi intrygował mnie ten tytuł i czułem w kościach, że będzie bardzo dobrze - cieszę się z wysokich ocen, liczę, że sprzedaż też będzie odpowiednia :) Edycja Deluxe już czeka na dysku, chyba będzie jutro grane podczas home office
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Trzeba ograć pozostałe 32 części by wiedzieć o co chodzi w fabule?
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 19 minut temu, ogqozo napisał(a):Kurde już nawet "Saudi Gamer" się łapie na te listyNiczym się nie różni od pozostałych.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Nie ma Kotaku = nie traktuję tej listy poważnieNamyśliłem się. Jutro mówię szefowi, że mnie w piątek nie będzie, a lasce walnę kit, że się rozchorowałem
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Plan jest taki - ograć w Gejmpasie, kupić pudełko na PS5 i postawić na półeczce. No chyba, że tak mi sie spodoba, że od razu kolejne przejście na plejce.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Bardzo rzadko wbijam do roboty o 7, żeby se wyjść o 15, ale będzie NAPIERDALANE.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Od której godziny gierka będzie do siorbnięcia z PSN? Znaczy się od której będzie można już grać?