Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Miałem ograć w GP, ale jednak takie gierki to trzeba wspierać za pełną (i rozsądną) cenę. Edytowane 11 godzin temu11 godz. przez tlas
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. no, kupione bez zadnych cdkeysow kinguinow itd. niech sie splaci i niech zarobia.kapke sie obawiam stutteringu na pc bo to unreal 5, ale moze nie bedzie tak zle. do weekendu baldur a w sobote wjazd na pelnej kurwie.przypominajac sobie pierwsze trailery to nie miala prawa sie udac, wciaz jestem w szoku :D Edytowane 11 godzin temu11 godz. przez Ölschmitz
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ja tez juz kupilem w pudelku. Teraz tylko czekac do konca roboty i grac. Niby jestem te pare godzin do przodu a jednak zaczniemy grac w tej samej godzinie
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Kurier ma ekspedycje do mojego mieszkania. Za dużo dobra ostatnio wychodzi. Indiana i za chwilę ten sztos.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 13 minut temu, easye napisał(a):No niech już dodadzą ta grę do Game Passa no!Ale o czym ty mówisz jak już jest dostępne od dziewiątej. Daj pieniążek małemu studiu i kup najlepiej
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Na telefonie to tam wiesz, sprawdzać se można pogodę w Bełchatowie, hehe.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Gierka kupiona wczoraj na spontanie, dzisiaj już u mnie będzie, ale zagram dopiero jutro, więc gdybyście mogli na mnie poczekać i nie zaczynać przygody dzisiaj, to byłoby miło.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Gierka mi się już ściąga, nie spodziewałem się takiej oceny. Persona 3 mnie masakrycznie znudziła przez tego Tartarusa, to może przy tej grze zasiądę dłużej.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 2 minuty temu, Kmiot napisał(a):Gierka kupiona wczoraj na spontanie, dzisiaj już u mnie będzie, ale zagram dopiero jutro, więc gdybyście mogli na mnie poczekać i nie zaczynać przygody dzisiaj, to byłoby miło.słaba pogoda na granie
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Wyłączacie sprzęty z kontaktu jak jest burza? Bo nie wiem czy można będzie grać.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Dobra hype za duży, wziąłem w PB za 194zł, przyszły tydzień mam wolne, akurat na frpg
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 22 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a):Wszystko co najlepsze z Persony bez wszystkiego co najgorsze w Personie. Co mogło pójść nie tak?W sensie, co z tymi personami? Ja tylko w trójkę grałem, tam największy minus był ten tartarus, który potrafi wyprać Ci życie i co też przez to nie ukończyłem gierki. Nie pojebało mnie aż tak po prostu, że mam się męczyć ciągle tymi samymi rzeczami. Tam było dobre te życie studentów i to było ok, ale tartarus to kurwa najgorsze chujostwo jakie mogło Cię spotkać.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 3 minuty temu, Faka napisał(a):W sensie, co z tymi personami? Ja tylko w trójkę grałem, tam największy minus był ten tartarus, który potrafi wyprać Ci życie i co też przez to nie ukończyłem gierki. Nie pojebało mnie aż tak po prostu, że mam się męczyć ciągle tymi samymi rzeczami. Tam było dobre te życie studentów i to było ok, ale tartarus to kurwa najgorsze chujostwo jakie mogło Cię spotkać.te elementy szkolne wywołują u mnie ewolucję żołądkowe
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 19 minut temu, Pupcio napisał(a):słaba pogoda na granieNiezależnie od pogody, wszyscy którzy kupili dzisiaj Clair Obscur:
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Po ponad 2h. Miazga. Porą na steam kupić. Zero problemów technicznych na PC jak na razie a w 4k i epickie wygląda rewelacja. Tylko dlss jakość.Kurde już mnie skruszyła a co będzie dalej. Też mam 33 lata. Przypadek. Nie sądzę. Co tu się dzieje w tej grze.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Co do walki to wydaje mi się, że chyba najtrudniejszy poziom lepiej wybrać. Na średnim uniki i parowanie wchodzą bardzo łatwo.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Teraz, Donatello1991 napisał(a):Co do walki to wydaje mi się, że chyba najtrudniejszy poziom lepiej wybrać.Taki jest plan
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Godzinę temu, Szermac napisał(a):Rzeczy z Deluxa dokupione, bierzcie mój hajc piękne Francuziki Tam tylko skiny z tego co patrzyłem?