Snake_Plissken 953 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Świetny zwiastun, bardzo podoba mi się ten tytuł od pierwszej zapowiedzi Super, że premiera będzie stosunkowo niedługo! Cytuj
XM. 11 172 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia To będzie działało w 60? Czy tylko 33 mode? Cytuj
ogqozo 6 629 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Wspomniany pokaz dla dziennikarzy używał tylko 4K-30 fps, ale twórcy odpowiedzieli na pytanie, że będzie też tryb performance. Być może zwiastun tak wygląda, bo biorą materiał z quality i sam filmik podnoszą do 60 klatek, nie wiem jak to działa. 1 Cytuj
Ddes 4 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Z każdym filmikiem, gra podoba mi się coraz bardziej. Turowy jRPG, zawsze na plus. Jak tylko twórcy dostarczą fajną fabułę, ciekawe postacie, to szykuje się bardzo dobra gra. Cytuj
Dalhi 238 Opublikowano piątek o 07:20 Opublikowano piątek o 07:20 Filmiki ładne, ale rozgrywka cuchnie jrpg trochę siurek opadł. 1 Cytuj
ogqozo 6 629 Opublikowano piątek o 17:00 Opublikowano piątek o 17:00 Czaicie mieć taką potrzebę pisania ciągle że się nie lubi jRPG, żeby wchodzić do tematu o jRPG i pisać jakie to rozczarowujące że gra pachnie jRPG-iem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi