Skocz do zawartości

Clair Obscur: Expedition 33

Featured Replies

• Odpowiedzi 307
  • Wyświetleń 16,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jukka Sarasti
    Jukka Sarasti

A dla mnie to bardzo sympatyczny czas, nie zawsze jest opcja, aby grać w jakieś potężne kobyły (Lost Odyssey to walcuję od grudnia), a takie kompaktowe RPG mi leżą, bo jest mniejsze ryzyko dłużyzn - c

• Panowie, a co z łyżkami? Ktoś coś wie?

Opublikowano

Z systemem walki wiedziałem, że będzie dobrze, ale fajnie, że chwalą też fabułę. To dla mnie podstawa w dobrym jrpgu.

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał(a):

No aż tak bym się nie spodziewał. Ale będzie NAPIERDALANE jutro.

No takich achów w reckach to chyba nie spodziewał się nikt, chociaż w kuluarach mówiło się dużo dobrego, a te wszystkie dev diary i opinie voice actorów to była beczka miodu do słuchania.

image.png

Opublikowano

Podejrzewam, że w kategorii RPG roku ma wygraną w kieszeni.

wfe.JPGwfe2.JPG

Opublikowano
3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

No takich achów w reckach to chyba nie spodziewał się nikt, chociaż w kuluarach mówiło się dużo dobrego, a te wszystkie dev diary i opinie voice actorów to była beczka miodu do słuchania.

image.png

Pokazało też, że AA może spokojnie wyjaśniać gry AAA. Mam nadzieję, że graczom się nieco teraz w głowie przestawi, bo jak ostatnio czytałem te stękanie, że tylko AAA się liczy to się nóż w kieszeni otwierał.

Opublikowano
5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

opinie voice actorów to była beczka miodu do słuchania.

Z Jennifer English z VA to grałbym nawet w crapa na żółto )

Opublikowano
Teraz, messer88 napisał(a):

Z Jennifer English z VA to grałbym nawet w crapa na żółto )

Co łączy FF XVI, BG3 i tą grę? Voice Acting xD.

Opublikowano
6 minut temu, SpacierShark123 napisał(a):

Wiadomo czy będzie drop o 00:00 na GP czy trzeba czekać.

Raczej wszędzie o 09:00 jutro

Opublikowano

Cieszę się, że od pierwszego filmiki wierzyłem. Pewnie sklepy mało pozamawialy wiec zaraz będą braki i duże ceny na serwisach więc jak ktoś chce zamawiać to lepiej teraz.

Opublikowano

System parowania jak z sekiro w turowej grze jrpg? Co jest, to jest tak zachęcające, że kupuje jutro bez zastanawiania się hype

Opublikowano
28 minut temu, XM. napisał(a):

Pewnie sklepy mało pozamawialy wiec zaraz będą braki i duże ceny na serwisach więc jak ktoś chce zamawiać to lepiej teraz.

Nawet Czezky już podniósł na 190 - dobrze, że zamówiłem, jak miał za 175 D

Opublikowano
46 minut temu, Pix napisał(a):

Potężne PPE dało 8.5, czyli proszę schować szampany /

Czyli nie możemy mówić o hicie kalibru Starfielda albo Spider-mana? Kurde, szkoda.

Opublikowano

Jako że jrpg najwyborniej smakują przenośnie

Opublikowano

Czarny koń generacji, już nic wyżej nie wskoczy.

Opublikowano

Jeszcze niech Tides of Anihillation okaże się takim udanym Filipem z konopii w gierkowie i banderas

Opublikowano
12 minut temu, Bzduras napisał(a):

Jeszcze niech Tides of Anihillation okaże się takim udanym Filipem z konopii w gierkowie i banderas

Tides of Annihilation features Gwendolyn (Jennifer English) as the protagonist

ja już wiem że będzie dobre

Opublikowano

ToA za samą główną bohaterkę to 10/10 pepegasm

Mniejsi deweloperzy wyczuli idealny moment, żeby przeprowadzić zmasowany atak na portfele graczy zmęczonych papką AAA. This is the way.