Opublikowano wczoraj o 09:21 1 dzień No aż tak bym się nie spodziewał. Ale będzie NAPIERDALANE jutro.
Opublikowano wczoraj o 09:21 1 dzień Z systemem walki wiedziałem, że będzie dobrze, ale fajnie, że chwalą też fabułę. To dla mnie podstawa w dobrym jrpgu.
Opublikowano wczoraj o 09:24 1 dzień 1 minutę temu, messer88 napisał(a):No aż tak bym się nie spodziewał. Ale będzie NAPIERDALANE jutro.No takich achów w reckach to chyba nie spodziewał się nikt, chociaż w kuluarach mówiło się dużo dobrego, a te wszystkie dev diary i opinie voice actorów to była beczka miodu do słuchania.
Opublikowano wczoraj o 09:29 1 dzień 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):No takich achów w reckach to chyba nie spodziewał się nikt, chociaż w kuluarach mówiło się dużo dobrego, a te wszystkie dev diary i opinie voice actorów to była beczka miodu do słuchania.Pokazało też, że AA może spokojnie wyjaśniać gry AAA. Mam nadzieję, że graczom się nieco teraz w głowie przestawi, bo jak ostatnio czytałem te stękanie, że tylko AAA się liczy to się nóż w kieszeni otwierał.
Opublikowano wczoraj o 09:30 1 dzień 5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):opinie voice actorów to była beczka miodu do słuchania.Z Jennifer English z VA to grałbym nawet w crapa na żółto
Opublikowano wczoraj o 09:31 1 dzień Teraz, messer88 napisał(a):Z Jennifer English z VA to grałbym nawet w crapa na żółto Co łączy FF XVI, BG3 i tą grę? Voice Acting xD.
Opublikowano wczoraj o 09:33 1 dzień 6 minut temu, SpacierShark123 napisał(a):Wiadomo czy będzie drop o 00:00 na GP czy trzeba czekać.Raczej wszędzie o 09:00 jutro
Opublikowano wczoraj o 09:38 1 dzień Cieszę się, że od pierwszego filmiki wierzyłem. Pewnie sklepy mało pozamawialy wiec zaraz będą braki i duże ceny na serwisach więc jak ktoś chce zamawiać to lepiej teraz.
Opublikowano wczoraj o 09:58 1 dzień System parowania jak z sekiro w turowej grze jrpg? Co jest, to jest tak zachęcające, że kupuje jutro bez zastanawiania się
Opublikowano wczoraj o 10:08 1 dzień 28 minut temu, XM. napisał(a):Pewnie sklepy mało pozamawialy wiec zaraz będą braki i duże ceny na serwisach więc jak ktoś chce zamawiać to lepiej teraz.Nawet Czezky już podniósł na 190 - dobrze, że zamówiłem, jak miał za 175
Opublikowano wczoraj o 10:09 1 dzień 46 minut temu, Pix napisał(a):Potężne PPE dało 8.5, czyli proszę schować szampany Czyli nie możemy mówić o hicie kalibru Starfielda albo Spider-mana? Kurde, szkoda.
Opublikowano wczoraj o 10:22 1 dzień Jeszcze niech Tides of Anihillation okaże się takim udanym Filipem z konopii w gierkowie i
Opublikowano wczoraj o 10:22 1 dzień Tyle co Hogwarts Legacy zacząłem, kiedy ja mam grać w te gierki?
Opublikowano wczoraj o 10:35 1 dzień 12 minut temu, Bzduras napisał(a):Jeszcze niech Tides of Anihillation okaże się takim udanym Filipem z konopii w gierkowie i Tides of Annihilation features Gwendolyn (Jennifer English) as the protagonistja już wiem że będzie dobre
Opublikowano wczoraj o 10:44 1 dzień ToA za samą główną bohaterkę to 10/10 Mniejsi deweloperzy wyczuli idealny moment, żeby przeprowadzić zmasowany atak na portfele graczy zmęczonych papką AAA. This is the way.
Opublikowano wczoraj o 10:55 1 dzień I faktycznie tym Chińczykom czy innym Koreańczykom te gierki wychodzą - Stellar, Wukong czy Khazan.