Skocz do zawartości

Clair Obscur: Expedition 33

Featured Replies

Opublikowano

Miałem ograć w GP, ale jednak takie gierki to trzeba wspierać za pełną (i rozsądną) cenę.

IMG_7925.jpeg

Edytowane przez tlas

• Odpowiedzi 307
  • Wyświetleń 16,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jukka Sarasti
    Jukka Sarasti

A dla mnie to bardzo sympatyczny czas, nie zawsze jest opcja, aby grać w jakieś potężne kobyły (Lost Odyssey to walcuję od grudnia), a takie kompaktowe RPG mi leżą, bo jest mniejsze ryzyko dłużyzn - c

• Panowie, a co z łyżkami? Ktoś coś wie?

Opublikowano

no, kupione bez zadnych cdkeysow kinguinow itd. niech sie splaci i niech zarobia.

kapke sie obawiam stutteringu na pc bo to unreal 5, ale moze nie bedzie tak zle. do weekendu baldur a w sobote wjazd na pelnej kurwie.

przypominajac sobie pierwsze trailery to nie miala prawa sie udac, wciaz jestem w szoku :D

Edytowane przez Ölschmitz

Opublikowano

Ja tez juz kupilem w pudelku. Teraz tylko czekac do konca roboty i grac. Niby jestem te pare godzin do przodu a jednak zaczniemy grac w tej samej godzinie dafuq

Opublikowano
13 minut temu, easye napisał(a):

No niech już dodadzą ta grę do Game Passa no!

Ale o czym ty mówisz jak już jest dostępne od dziewiątej. Daj pieniążek małemu studiu i kup najlepiej

Opublikowano

A to widzisz sprawdzałem na telefonie i tam oczywiście nie było.

Opublikowano

Na telefonie to tam wiesz, sprawdzać se można pogodę w Bełchatowie, hehe.

Opublikowano

IMG_20250424_094010.jpg

Gierka kupiona wczoraj na spontanie, dzisiaj już u mnie będzie, ale zagram dopiero jutro, więc gdybyście mogli na mnie poczekać i nie zaczynać przygody dzisiaj, to byłoby miło.

Opublikowano

Gierka mi się już ściąga, nie spodziewałem się takiej oceny. Persona 3 mnie masakrycznie znudziła przez tego Tartarusa, to może przy tej grze zasiądę dłużej.

Opublikowano
2 minuty temu, Kmiot napisał(a):

IMG_20250424_094010.jpg

Gierka kupiona wczoraj na spontanie, dzisiaj już u mnie będzie, ale zagram dopiero jutro, więc gdybyście mogli na mnie poczekać i nie zaczynać przygody dzisiaj, to byłoby miło.

słaba pogoda na granieCoolface

Opublikowano

Wyłączacie sprzęty z kontaktu jak jest burza? Bo nie wiem czy można będzie grać. nosacz3

Opublikowano

Dobra hype za duży, wziąłem w PB za 194zł, przyszły tydzień mam wolne, akurat na frpg

Opublikowano
22 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Wszystko co najlepsze z Persony bez wszystkiego co najgorsze w Personie. Co mogło pójść nie tak?

W sensie, co z tymi personami? Ja tylko w trójkę grałem, tam największy minus był ten tartarus, który potrafi wyprać Ci życie i co też przez to nie ukończyłem gierki. Nie pojebało mnie aż tak po prostu, że mam się męczyć ciągle tymi samymi rzeczami. Tam było dobre te życie studentów i to było ok, ale tartarus to kurwa najgorsze chujostwo jakie mogło Cię spotkać.

Opublikowano
3 minuty temu, Faka napisał(a):

W sensie, co z tymi personami? Ja tylko w trójkę grałem, tam największy minus był ten tartarus, który potrafi wyprać Ci życie i co też przez to nie ukończyłem gierki. Nie pojebało mnie aż tak po prostu, że mam się męczyć ciągle tymi samymi rzeczami. Tam było dobre te życie studentów i to było ok, ale tartarus to kurwa najgorsze chujostwo jakie mogło Cię spotkać.

te elementy szkolne wywołują u mnie ewolucję żołądkowe

Opublikowano
19 minut temu, Pupcio napisał(a):

słaba pogoda na granieCoolface

Niezależnie od pogody, wszyscy którzy kupili dzisiaj Clair Obscur:

king-of-the-hill-bill.gif

Opublikowano

Rzeczy z Deluxa dokupione, bierzcie mój hajc piękne Francuziki banderas

Opublikowano

Po ponad 2h. Miazga. Porą na steam kupić. Zero problemów technicznych na PC jak na razie a w 4k i epickie wygląda rewelacja. Tylko dlss jakość.

Kurde już mnie skruszyła a co będzie dalej. Też mam 33 lata. Przypadek. Nie sądzę. Co tu się dzieje w tej grze.obama

Opublikowano
Teraz, Donatello1991 napisał(a):

Co do walki to wydaje mi się, że chyba najtrudniejszy poziom lepiej wybrać.

Taki jest plan

Opublikowano
Godzinę temu, Szermac napisał(a):

Rzeczy z Deluxa dokupione, bierzcie mój hajc piękne Francuziki banderas

Tam tylko skiny z tego co patrzyłem?