Shen 9 634 Opublikowano 9 czerwca Autor Opublikowano 9 czerwca O dziwo nawet na switcha wychodzi Cytat LIFE IS STRANGE: DOUBLE EXPOSURE will launch on Xbox Series X|S consoles, PlayStation 5® and PC on Oct. 29, 2024. The game is also coming to Nintendo Switch. Cytat LIFE IS STRANGE: DOUBLE EXPOSURE will be available in three editions; Standard, Deluxe and Ultimate. Players can pre-order the Ultimate Edition now to gain Advanced Access to Chapters 1 and 2 on Oct. 15, 2024, two weeks ahead of the release of the full game. Fajnie, że cała gra wjezdza, bez czekania na kolejne chaptery. Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Brane będzie od razu. Jak kończyłem jakiś czas temu LiS1 to brakowało mi potem tych postaci (znalazłem w necie komiks o dalszych losach Max & Chloe, to trochę osłodziło sprawę). Dwójeczka o braciach taka se, trójka o grubasce co widzi nastroje - coraz gorsze te powery. Także ideolo, że wraca motyw manipulacji czasem. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 9 czerwca Autor Opublikowano 9 czerwca Ja sobie ogram serie albo chociaz jedynke i prequel przed premiera, bo juz prawie nic z nich nie pamietam. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca też na to czekam. powoli sobie dłubię LiS i BtS Remastered to nową część też trzeba będzie upolować Cytuj
messer88 6 470 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Oj tak postacie z 1 najlepsze były, chociaż część z grubaską wcale nie była zła. Na switchu by fajnie wchodziło pod kocykiem, ale widzę że graficzka zaliczyła upgrade (twarze np) to nie ma co brać na sprzęt retro. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 23 czerwca Opublikowano 23 czerwca Fajnie że założyłeś temat, czekam mocno.Też ograłem wszystkie lis ale no do 1 nic nie ma podjazdu .Natomiast ta część ze względu na Max jara mnie niesamowicie.1 ograłem 2 razy raz na os i raz na pc z fanowskim spolszczeniem.I polecam mocno, bo jednak sporo tekstu jest( pamiętniki itd)Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać 1 Cytuj
Adolfo 29 Opublikowano 16 sierpnia Opublikowano 16 sierpnia (edytowane) Seria staczała się na dno. Ratunkiem może być... Powrót znanej bohaterki. Pierwsza część to niedoścignione arcydzieło. I według mnie błędem jest, że w ogóle próbowali robić kolejne w ten sam sposób. Powraca Max. Jest już dorosła. Wykłada na uniwersytecie. Minęło wiele czasu odkąd ją ostatnio widzieliśmy. Wiele się zmieniło. Zmieniło się otoczenie. Stan Vermont to drugi kraniec kraju. Przeszłość pozostała daleko. Ale tragedie dzieją się wszędzie. Zdesperowana Max znowu musi polegać na swoich mocach. Czy będzie to miało negatywne konsekwencje? Chętnie się dowiem pod koniec roku. Edytowane 16 sierpnia przez Adolfo Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 17 września Autor Opublikowano 17 września Widzę, ze dopłata za wcześniejszy dostęp do gry już zaczyna być normą. ha tfu Cytuj
messer88 6 470 Opublikowano 17 września Opublikowano 17 września i to całe dwa tygodnie, bugi gratis. Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 17 września Opublikowano 17 września 23 minuty temu, Shen napisał(a): Widzę, ze dopłata za wcześniejszy dostęp do gry już zaczyna być normą. ha tfu gracze zgotowali nam ten los Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września Jprdl.Najpierw 3 dni, później tydzień test drive miał teraz.I cyk 2 tygodnia.Gracze to debile, co poradzisz.Aż szkoda ich nie dymac na siano.Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać Cytuj
Bzduras 12 490 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września 20 godzin temu, messer88 napisał(a): i to całe dwa tygodnie, bugi gratis. I to nawet nie całość, bo tylko dwa pierwsze odcinki xD Cytuj
Pupcio 18 410 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września Już dawno nie było tak rakowej praktyki jak ta z tym wczesnym dostępem a rozprzestrzenia się to w zastraszającym tempie więc pewnie niedługo będzie kolejnym super standardem tej branży Cytuj
Adolfo 29 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Mam wrażenie, że te 2 tygodnie wczesnego dostępu to specjalnie tak zrobili żeby ludzie mówili o grze. Nie ważne jak mówią, ważne że mówią. A po cichu mam nadzieję, że nie będzie crapiszon, a przynajmniej taka przyjemna gierka na 7-8/10. Premiera myślę, że trochę pośpieszona, akurat wychodzi Silent Hill, więc Life is Strange będzie w cieniu. A szkoda. Widzę delikatny potencjał. Gra będzie działa się na kampusie. Szkoły dodają taki magiczny klimat. Canis Canem Edit, Obscure, Hogwart Legacy, to wszystko było jakoś unikatowe. Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października Idealna premiera na dlugi weekend wszystkoświętozmarły. Podejde pewnie do RTV Euro, bo ceny internetowe są jak z polskich sieciowek, 239 zł można dać (cyfre pojebalo z tym 389 zł na PSN xd). Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października W dniu 17.09.2024 o 15:01, Shen napisał(a): Widzę, ze dopłata za wcześniejszy dostęp do gry już zaczyna być normą. ha tfu Ale przecież takie gry kupuje się dopiero jak wyjdą wszystkie odcinki. To jedyny prawilny sposób ogrywania takich tytułów. 1 Cytuj
SebaSan1981 3 582 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października No właśnie. Dobrze że z LiS jedynki wszystko pamiętam, łącznie z tym że gra mną pozamiatała na kilka dni Wyjdzie wszystko to po Nowym Roku sobie kupię i ogram wszak podróże w czasie to jeden z moich ulubionych motywów s-f. Cytuj
Czoperrr 5 113 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października Gra będzie w gamepassie day one, przypominam. Cytuj
messer88 6 470 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października A wiadomo w ogóle czy to będzie epizodycznie jak 1 czy całość jak True colors? Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października 15 godzin temu, SebaSan1981 napisał(a): No właśnie. Dobrze że z LiS jedynki wszystko pamiętam, łącznie z tym że gra mną pozamiatała na kilka dni Wyjdzie wszystko to po Nowym Roku sobie kupię i ogram wszak podróże w czasie to jeden z moich ulubionych motywów s-f. Tam chyba nie bedzie podrozy w czasie tylko beda otwierane portale do rownloeglych rzeczywistosci. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października Jak grałem tylko w jedynke, to jak się ta cześć ma do reszty(która słyszałem, że to ścierwo)? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi