Paolo de Vesir 9 162 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada @Homelander Wrzuć proszę w spoiler. U mnie zaś decyzja odwrotna, bo z Spoiler Delem nie poczułem żadnej więzi, kiedy JD jest jednak synem legendy i na każdym kroku próbuje pokazać, że jest w stanie dorównać ojcu. Nawet jak na standardy Gearsów jest po prostu bardziej złożoną postacią. Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada 4 minutes ago, Paolo de Vesir said: @Homelander Wrzuć proszę w spoiler. U mnie zaś decyzja odwrotna, bo z Hide contents Delem nie poczułem żadnej więzi, kiedy JD jest jednak synem legendy i na każdym kroku próbuje pokazać, że jest w stanie dorównać ojcu. Nawet jak na standardy Gearsów jest po prostu bardziej złożoną postacią. Ja za pierwszym razem też tak wybrałem, ale w ogóle nie poczułem ciężaru tego wyboru. I wszyscy dookoła też jakby mieli to w dupie. Chciałem zobaczyć jak wygląda drugi wybór i ogólny dramatyzm całego wydarzenia po prostu mnie rozwalił Cytuj
ASX 14 679 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada Tak jak Greg pisze, ten wybór o wiele mocniejszy, bardziej depresyjny i w związku z tym bardziej pasujący do klimatu Gearsów, którym pasuje ten klimat beznadziei. Skończyłem Gearsy 5 dwukrotnie, widziałem oba zakończenia i to zdecydowanie bardziej mnie ruszyło 1 Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Pany, Hivebusters i Gears Tactics. Grał ktoś? Godne polecenia? Cytuj
ASX 14 679 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada tak, obie gry bardzo spoko. Szczególnie Hivebusters, miło wspominam, krótkie intensywne mięsiste Gearsy. Tactics trochę gorzej ze względu na powtarzalność misji pobocznych, ale jeśli lubisz XCOMy to i tu będziesz się dobrze bawić. Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Ok to Hivebuster wezmę, Tactics odpuszczę, bo mam jeszcze do skończenia Mario Króliki 1 i 2 Cytuj
Daddy 4 229 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada HB świetna liniowa akcja i wizualnie topka gier z poprzedniej generacji ale ostatni Boss i te postacie średnio pasują do GoW. Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Wziąłem te Hivebusters. Nawiasem mówiąc Steam instaluje mi na Steamdecka pakiet ultra hd tekstur do gry zajmujących jakieś 25 giga. Nie wiedziałem, wywaliłem w diabły. Od razu lżej Cytuj
Paolo de Vesir 9 162 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada 31 minut temu, Homelander napisał(a): Pany, Hivebusters i Gears Tactics. Grał ktoś? Godne polecenia? Tactics jest fantastyczne - ma swoje bolączki (głównie płaskie misje poboczne), ale to jak gameplay i klimat rodem z trylogii został przeniesiony do gry taktycznej to klękajcie narody.Takie Microsoftu właśnie potrzebuję. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi