Skocz do zawartości

Gears of War E-Day

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Homelander Wrzuć proszę w spoiler. U mnie zaś decyzja odwrotna, bo z

Spoiler

Delem nie poczułem żadnej więzi, kiedy JD jest jednak synem legendy i na każdym kroku próbuje pokazać, że jest w stanie dorównać ojcu.

Nawet jak na standardy Gearsów jest po prostu bardziej złożoną postacią. 

Opublikowano
4 minutes ago, Paolo de Vesir said:

@Homelander Wrzuć proszę w spoiler. U mnie zaś decyzja odwrotna, bo z

Hide contents

Delem nie poczułem żadnej więzi, kiedy JD jest jednak synem legendy i na każdym kroku próbuje pokazać, że jest w stanie dorównać ojcu.

Nawet jak na standardy Gearsów jest po prostu bardziej złożoną postacią. 

Ja za pierwszym razem też tak wybrałem, ale w ogóle nie poczułem ciężaru tego wyboru. I wszyscy dookoła też jakby mieli to w dupie. Chciałem zobaczyć jak wygląda drugi wybór i ogólny dramatyzm całego wydarzenia po prostu mnie rozwalił

Opublikowano

Tak jak Greg pisze, ten wybór o wiele mocniejszy, bardziej depresyjny i w związku z tym bardziej pasujący do klimatu Gearsów, którym pasuje ten klimat beznadziei.

Skończyłem Gearsy 5 dwukrotnie, widziałem oba zakończenia i to zdecydowanie bardziej mnie ruszyło

• Lubię! 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

tak, obie gry bardzo spoko. Szczególnie Hivebusters, miło wspominam, krótkie intensywne mięsiste Gearsy. Tactics trochę gorzej ze względu na powtarzalność misji pobocznych, ale jeśli lubisz XCOMy to i tu będziesz się dobrze bawić. 

Opublikowano

Wziąłem te Hivebusters. Nawiasem mówiąc Steam instaluje mi na Steamdecka pakiet ultra hd tekstur do gry zajmujących jakieś 25 giga. Nie wiedziałem, wywaliłem w diabły. Od razu lżej :)

Opublikowano
31 minut temu, Homelander napisał(a):

Pany, Hivebusters i Gears Tactics. Grał ktoś? Godne polecenia?

Tactics jest fantastyczne - ma swoje bolączki (głównie płaskie misje poboczne), ale to jak gameplay i klimat rodem z trylogii został przeniesiony do gry taktycznej to klękajcie narody.:banderas:Takie Microsoftu właśnie potrzebuję.

• This 1