Skocz do zawartości

Gears of War E-Day

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Homelander Wrzuć proszę w spoiler. U mnie zaś decyzja odwrotna, bo z

Spoiler

Delem nie poczułem żadnej więzi, kiedy JD jest jednak synem legendy i na każdym kroku próbuje pokazać, że jest w stanie dorównać ojcu.

Nawet jak na standardy Gearsów jest po prostu bardziej złożoną postacią. 

Opublikowano
4 minutes ago, Paolo de Vesir said:

@Homelander Wrzuć proszę w spoiler. U mnie zaś decyzja odwrotna, bo z

Hide contents

Delem nie poczułem żadnej więzi, kiedy JD jest jednak synem legendy i na każdym kroku próbuje pokazać, że jest w stanie dorównać ojcu.

Nawet jak na standardy Gearsów jest po prostu bardziej złożoną postacią. 

Ja za pierwszym razem też tak wybrałem, ale w ogóle nie poczułem ciężaru tego wyboru. I wszyscy dookoła też jakby mieli to w dupie. Chciałem zobaczyć jak wygląda drugi wybór i ogólny dramatyzm całego wydarzenia po prostu mnie rozwalił

Opublikowano

Tak jak Greg pisze, ten wybór o wiele mocniejszy, bardziej depresyjny i w związku z tym bardziej pasujący do klimatu Gearsów, którym pasuje ten klimat beznadziei.

Skończyłem Gearsy 5 dwukrotnie, widziałem oba zakończenia i to zdecydowanie bardziej mnie ruszyło

• Lubię! 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

tak, obie gry bardzo spoko. Szczególnie Hivebusters, miło wspominam, krótkie intensywne mięsiste Gearsy. Tactics trochę gorzej ze względu na powtarzalność misji pobocznych, ale jeśli lubisz XCOMy to i tu będziesz się dobrze bawić. 

Opublikowano
31 minut temu, Homelander napisał(a):

Pany, Hivebusters i Gears Tactics. Grał ktoś? Godne polecenia?

Tactics jest fantastyczne - ma swoje bolączki (głównie płaskie misje poboczne), ale to jak gameplay i klimat rodem z trylogii został przeniesiony do gry taktycznej to klękajcie narody.:banderas:Takie Microsoftu właśnie potrzebuję.

• This 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

GoW: UE robiło przede wszystkim Coaltion. 

Teraz Gears E-Day jest zresztą wg. wszystkich dostępnych informacji na ukończeniu i do premiery został rok max dwa lata. Więc myslę że People Can Fly zostało zaangażowane raczej jako studio pomocnicze, aby albo pomóc sfinalizować i dopieścić grę na premierę, lub zacząć przygotowywać port na inną platformę.

Opublikowano

Mam duzy hype. Jak gra zadebiutuje w 2026 wraz z nowym Xboksem to lece do sklepu i nie wazne czy pozniej wyjdzie na PlayStation czy nie. Zaluje, ze na premiere nie ogralem pierwszych Girsow na X360. Mam nadzieje, ze chociaz czastka tamtego wrazenia bedzie. 

Opublikowano

Osobiście nie wierzę (i szczerze mówiąc nie chciałbym zbytnio) aby te Gearsy ukazały się w 2025. Niech dopieszczą je możliwie jak najlepiej aby pokazały na co stać UE5 i Xboxa Prime - zwłaszcza, że dzisiejsze konsole niezbyt sobie z tym silnikiem radzą. Grania w samym 2025 XGS dostarczy tyle, że wystarczyłoby innym wydawcom na 3 lata, więc niech robią swoje. :banderas:

• Haha 2
  • beka z typa 1
Opublikowano
5 hours ago, Lukas_AT said:

Mam duzy hype. Jak gra zadebiutuje w 2026 wraz z nowym Xboksem to lece do sklepu i nie wazne czy pozniej wyjdzie na PlayStation czy nie. Zaluje, ze na premiere nie ogralem pierwszych Girsow na X360. Mam nadzieje, ze chociaz czastka tamtego wrazenia bedzie. 

Niewiele jest gier, które na premierę robiły tak ogromne wrażenie jak Gearsy. X360 wchodził na polski rynek akurat z premierą Gearsów i to był mój zestaw startowy (plus Kameo i PGR3). Jestem przekonany, że i nowe Gearsy też będą świetne, ale, oczywiście, nie ma szans na taki przełom i masakrację rynku strzelanek jak w 2006 roku zrobił to Gears of War. Aż chyba sobie Ultimate ponownie przejdę :)

Opublikowano
W dniu 27.01.2025 o 22:19, Paolo de Vesir napisał(a):

Osobiście nie wierzę (i szczerze mówiąc nie chciałbym zbytnio) aby te Gearsy ukazały się w 2025. Niech dopieszczą je możliwie jak najlepiej aby pokazały na co stać UE5 i Xboxa Prime - zwłaszcza, że dzisiejsze konsole niezbyt sobie z tym silnikiem radzą. Grania w samym 2025 XGS dostarczy tyle, że wystarczyłoby innym wydawcom na 3 lata, więc niech robią swoje. :banderas:

Jeśli nowy Xbox wyjdzie w 2026

a PCF pewnie klepie multi do nowych Gearsów  

Opublikowano
15 godzin temu, Daddy napisał(a):

Jeśli nowy Xbox wyjdzie w 2026

a PCF pewnie klepie multi do nowych Gearsów  

multi w Judgment to był dramat, oby nie.

Oczywiscie niedawno zrobili Outriders który był ciekawy, ogólnie to liczę na jakiś powiew świeżości jeśli chodzi o tryb PvE, bo PvP pewnie zostanie klasyczny bo by się ortodoksi zesrali