Daddy 4 221 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Dobre, gracze nie wierzą że gra od Coalition może tak wyglądać, jak widać może i to będzie crossgen XS/nowy Xbox, pewnie 2026. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 432 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Powrót starych bohaterów cieszy, fajnie jakby wrócił też mroczniejszy klimat. Oj, to chyba będzie gra, dla której zaopatrzę się w XSX. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Ojciec Markusa może mieć całkiem dużą rolę w tej części gry. Czuję sporo rodzinnych dram. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Ta gra wygląda jak definicja słowa system seller Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 178 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Odzyskałem wiarę w AAA po tym pokazie dzis. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mari4n 401 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Lancer znowu pójdzie w ruch Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 294 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Mnie najbardziej cieszy powrót prawdziwego Gore i destrukcja nawet jeśli kosmetyczna jak w 1 i 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca To, że nowe Gearsy nie okażą się szóstką ani kolekcją remasterów nie śniło mi się w najdzikszych snach. Coś wspaniałego. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Dokładnie. Człowiek liczył na 6 albo chociażby tą kolekcje a tu taka bomba. Młody Marcus. Coś pięknego. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Najlepsze co mogli zrobić dla tej serii kto czytał lore w komiksach ten wie że E-Day to był najciekawszy moment w tym uniwersum powrot Marcusa, dużo gore i brudnego klimatu, grafa i fizyka, mielenia lucduta na 1000 kawałków a nie tam jakieś robociki i będzie zajebiscie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca będzie kozak giera, czuję się trochę jak w 2006 roku, ale graficznie ten filmik jakoś nie porwał - czy ktoś też tak ma? daffy, zamiast latać z cieczką i dawać klauny i minusy po tematach, możesz po prostu napisać posta o tym jak chujowa jest moja opinia. pomoże to forumkowi i twojemu zdrowiu psychicznemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Moim zdaniem to było na silniku gry, łącznie z ostatnim kadrem. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 606 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca ja mam nadzieję, że to zapoczątkuje całkowity reboot serii i po tym prequelu powstanie kolejna część, zdefiniowana na nowo. nawet jeśli w tej chwili nie ma takiego tematu i kolejna ma być szóstka, to może odbiór graczy prequela ich do tego skłoni Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 046 Opublikowano 10 czerwca Udostępnij Opublikowano 10 czerwca No co mam powiedzieć, zapowiada się mega. Day1 w pełnej cenie i bez zastanowienia. Mimo wszystko wierzę w 2025 i nie sądzę, że będzie to crossgen Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 385 Opublikowano 10 czerwca Udostępnij Opublikowano 10 czerwca Na Geoffa zawsze można liczyć, ależ on kurwa nie znosi tego Xboxa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 10 czerwca Udostępnij Opublikowano 10 czerwca Spodziewałem się jakiego rimejku, ponieważ aktor wcielajacy się w Doma, wrzucił tweeta z kaskiem z 10 godzin przed pokazem, ale tego się nie spodziewałem. Świetna decyzja powrotu do starych lubianych postaci i ciężkiej brudnej wojny, oby 2025. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 294 Opublikowano 10 czerwca Udostępnij Opublikowano 10 czerwca Jeszcze się okaże, że to będzie początek takiego soft rebootu serii. Może nie opowiedzą poprzednich części na nowo, ale np. pokażą trochę inne wydarzenia z tych samych czasów. Mi jednak trochę szkoda "nowej" szarańczy bo moim zdaniem wyszła im naprawdę dobrze, a teraz trzeba wrócić do klasyków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 10 czerwca Udostępnij Opublikowano 10 czerwca Ja jestem mega ciekaw kontynuacji 5 części, ale E-Day biorę w ciemno bez popity. Dobrze wiedzieć, że marka nie ma zamiaru udać się na emeryturę. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 10 czerwca Udostępnij Opublikowano 10 czerwca no nie wygląda to na randomową panoramę miasta Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 10 czerwca Udostępnij Opublikowano 10 czerwca No i ten gigantyczny Corpser wspinający się po budynku po prawej Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 10 czerwca Udostępnij Opublikowano 10 czerwca Wyglada to swietnie a potencjal z E-Daya jest nieziemski Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 385 Opublikowano 10 czerwca Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 17 minut temu, GearsUp napisał(a): No i ten gigantyczny Corpser wspinający się po budynku po prawej I po lewej. I pośrodku też. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 829 Opublikowano 10 czerwca Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 1 godzinę temu, SnoD napisał(a): Jeszcze się okaże, że to będzie początek takiego soft rebootu serii. Może nie opowiedzą poprzednich części na nowo, ale np. pokażą trochę inne wydarzenia z tych samych czasów. Mi jednak trochę szkoda "nowej" szarańczy bo moim zdaniem wyszła im naprawdę dobrze, a teraz trzeba wrócić do klasyków. A dla mnie osobiście ta nowa "trylogia" nie powinna się pojawiać i jestem wniebowzięty, że robią nowa część podczas inwazji. Zaraz odpalam jedynkę i robię maraton. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 10 czerwca Udostępnij Opublikowano 10 czerwca A dla mnie bardzo dobrze, że się pojawiła. Grało mi się świetnie w 4 i 5, stąd wyczekiwanie 6. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi