Moldar 2 245 Opublikowano 10 czerwca Udostępnij Opublikowano 10 czerwca Stara ekipa > dzieciaki, nieważne co tam zrobią, nowe postacie nie miały nic z charakteru, już wolałem pograć w bardziej bekowe Hivebusters. Ale tak to jest, jak zachciało się być jak wszyscy inni. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 10 czerwca Udostępnij Opublikowano 10 czerwca „Nowa szarańcza” była spoko, roboty już gorzej i trzeba by było usprawnić z nimi walkę żeby strzelanie do nich było przyjemniejsze, coś na wzór Helldivers II. a sama historia odkąd przestała się skupiać na synu Fenixa tylko na Kait w ogóle nie porwała, relacje w starej ekipie są o wiele ciekawsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 10 czerwca Udostępnij Opublikowano 10 czerwca Tutaj też chyba będzie nowa ekipa poza Marcusem i Domem, bo Bairda i Cole'a Fenix poznaje dopiero w jedynce ja się najbardziej cieszę że wraca ten ponury brudny klimat z pierwszych Gearsów Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 10 czerwca Udostępnij Opublikowano 10 czerwca Kurde, ciekawe czy będzie hub wzorem piątki. Jeśli będzie to niech to zrobią raz, a porządnie jak na wzór Ragnaroka, a nie na odpierdol. Ale raczej obstawiam, że tak będzie. Takie to dzisiejsze czasy, że muszą gierkę po prostu „wydłużyć” takimi mechanikami. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 10 czerwca Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 1 minutę temu, Faka napisał(a): Kurde, ciekawe czy będzie hub wzorem piątki. Jeśli będzie to niech to zrobią raz, a porządnie jak na wzór Ragnaroka, a nie na odpierdol. Ale raczej obstawiam, że tak będzie. Takie to dzisiejsze czasy, że muszą gierkę po prostu „wydłużyć” takimi mechanikami. Feedback mieli negatywny, ludziom bardziej podobał się korytasz w Hivebusters, myślę, że posłuchają. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 294 Opublikowano 10 czerwca Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 10 czerwca Udostępnij Opublikowano 10 czerwca Przecież to jest X360 all over again. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 10 czerwca Udostępnij Opublikowano 10 czerwca Cytat • Game will be linear • No open-world No i zajebiście, takie mają być Gearsy Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 10 czerwca Udostępnij Opublikowano 10 czerwca Jak czytałem kilka miesięcy temu jakieś przecieki że następne Gearsy bedą powrotem do korzeni i MS chce by nowa część była dla ich sprzętów tym czym pierwsza odslona dla 360-tki, to przyznam że brzmiało to wtedy jak bzdury wyssane z palca. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 294 Opublikowano 10 czerwca Udostępnij Opublikowano 10 czerwca Jak to przeczytałem, to pomyślałem, że rozp* system Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 10 czerwca Udostępnij Opublikowano 10 czerwca Zastanawiam się czy i samym twórcom nie będzie się przyjemniej (a więc i z większym zaangażowaniem) pracować jednak przy bardziej charakterystycznych postaciach i oryginalnej Szarańczy aniżeli robić reskin tego co już było, ale z mniej wyrazistymi bohaterami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 10 czerwca Udostępnij Opublikowano 10 czerwca Ale mnie to cieszy, żadnego open worlda i jeżdżenia pojazdami po lodowych światach szukając drogi, tylko prawilne rozwalanie locustów gnasherem w mrocznych lokacjach. Aż chce się znowu grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 10 czerwca Udostępnij Opublikowano 10 czerwca Super, że robią prequel Girsów, oby wyszło to jak najszybciej - Lancer jeszcze sprzed modyfikacji Fenixa z dodaną piłą, miodzio. Ciekawe ile smaczków przeniosą z komiksów Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 221 Opublikowano 10 czerwca Udostępnij Opublikowano 10 czerwca Godzinę temu, SnoD napisał(a): Czyli znowu Jezy, Jeffy, Tom Warreny super źródło o Gearsach w jeszcze bardziej otwartym świecie niż GOW5 Wszystko zajebiście ale co z otwartym zakończeniem G5? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 10 czerwca Udostępnij Opublikowano 10 czerwca Na szczescie na Gearsy 6 sobie jeszcze poczekamy, dzieki temu Coalition ma okazje zebrac feedback z przyjecia Hivebusters i prequelu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 046 Opublikowano 10 czerwca Udostępnij Opublikowano 10 czerwca Jak marudziłem na open world w Gearsach 5 to czytałem na forumku, że się czepiam, że było ok i inne takie. Nie kurwa, NIE było ok. To był poroniony i źle wykonany pomysł. Dzięki bogom że z tego rezygnują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 385 Opublikowano 10 czerwca Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 5 minut temu, Daddy napisał(a): Wszystko zajebiście ale co z otwartym zakończeniem G5? Nic, mają wrócić do tego w następnej części. https://www.gamesradar.com/games/gears-of-war/gears-of-war-e-day-is-rewinding-the-clocks-but-the-coalition-hints-it-still-has-eyes-on-gears-6-were-not-retreating-from-that-storyline-in-any-way/ Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 11 czerwca Udostępnij Opublikowano 11 czerwca Brzmi zajebiście. Na fali tego Gearsowego hajpu aż kupiłem sobie Gearsy UE i czwórkę, bo są obecnie na promocji. Mimo iż obie są w Game Passie i mam też pudełka Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 643 Opublikowano 11 czerwca Udostępnij Opublikowano 11 czerwca Ja wczoraj też kupiłem UE za paczke fajek na sklepie. Będzie grane w potężne Gyrosy. Szkoda, że dwójka nie dostała takiego odświeżenia, najlepsza gra na X360. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 385 Opublikowano 11 czerwca Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 4K60 które już jest od dawna spokojnie dwójeczce wystarczy imo, gra się przepysznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 11 czerwca Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 3 minuty temu, Szermac napisał(a): Szkoda, że dwójka nie dostała takiego odświeżenia, najlepsza gra na X360. Odświeżenie jedynki lata w 1080p. Gdyby dwójka i trójka dostały takie samo odświeżenie to nie wiem czy te gry chodziłyby wtedy w stabilnych 60 klatkach z zachowaniem obecnej rozdziałki czyli prawie 4k. Niby pokazywali w ramach programu fps boost jak Ultimate Edition chodzi w 4k i 60 ale nigdy się tego nie doczekaliśmy więc albo podniesienie rozdziałki w takim klatkarzu powodowało jakieś problemy techniczne w pewnych etapach gierki albo to taki excuse żeby gracz kupując jeszcze raz kolekcję 1-3 miał realny powód do upgrade'u bo obstawiam, że części 1-3 i tak prędzej czy później dostaną swoje remake'i na silniczku UE5. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 294 Opublikowano 11 czerwca Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 25 minut temu, ASX napisał(a): Brzmi zajebiście. Na fali tego Gearsowego hajpu aż kupiłem sobie Gearsy UE i czwórkę, bo są obecnie na promocji. Mimo iż obie są w Game Passie i mam też pudełka Aż chyba przejdę jeszcze raz UE. Taki news to jak spełnienie marzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 325 Opublikowano 11 czerwca Udostępnij Opublikowano 11 czerwca Nigdy nie byłem jakimś uber fanem Gearsów, ale cieszy powrót do klimatów znanych z pierwszych części, bo te podobały mi się o wiele bardziej niż ostatnie. 5tka była dla mnie trochę zbyt luzacka i kolorowa, pierwsza część kojarzy mi się z brudem i brutalnością, wiec na to liczę w tym prequelu Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 829 Opublikowano 11 czerwca Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 20 godzin temu, SnoD napisał(a): Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 485 Opublikowano 11 czerwca Udostępnij Opublikowano 11 czerwca Jak ja się bałem ze to będzie open World jak pokazali panoramę miasta. Dzięki Bogu ktoś tam ma poukładane 2 głowie i wie czego gracze chcą. Teraz poproszę datę premiery i jakues większe info odnośnie destrukcji otoczenia skoro to tak hypuja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi