Homelander 2 046 Opublikowano 11 czerwca Udostępnij Opublikowano 11 czerwca Jedynkę znam na pamięć, więc odpaliłem czwórkę. Początek rewelacyjny, ale ta wizyta w mieście robotów... no średnie. Już nawet nie o strzelaniu do blach mówię, ale takie pomysły jak kupowanie broni w czasie akcji to idiotyzm kompletny i wybija z immersji Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 11 czerwca Udostępnij Opublikowano 11 czerwca Początek rewelacyjny? Rozumiem jakbyś piszał, że rewelacyjnie robi się od trzeciego aktu, ale początek? Hmmm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 11 czerwca Udostępnij Opublikowano 11 czerwca Jest lokalny coop w kolekcji Gears? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 11 czerwca Udostępnij Opublikowano 11 czerwca Jakiej kolekcji? Generalnie wszystkie części mają lokalny coop. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 11 czerwca Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a): Początek rewelacyjny? Rozumiem jakbyś piszał, że rewelacyjnie robi się od trzeciego aktu, ale początek? Hmmm Przecież ten wstęp jest idealny do tego co się później odwala. Aż zachciało mi się znowu przejść tą część. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 11 czerwca Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 30 minut temu, Shago napisał(a): Przecież ten wstęp jest idealny do tego co się później odwala. Aż zachciało mi się znowu przejść tą część. Nie no, mi się akurat czwórka bardzo podobała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 221 Opublikowano 11 czerwca Udostępnij Opublikowano 11 czerwca Imo gow4 jest super, jedyna duża bolączka tej gry to pierwszy-drugi akt z robotami. Gra później ma w sobie sporo fajnego horrorowego klimatu, kopalnie i ta forteca w nocy Tak więc Coalition potrafi to robić, co tu się będzie działało w GOW E-Day Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 11 czerwca Udostępnij Opublikowano 11 czerwca Dokładnie o to mi chodzi - całościowo gra super, bo to w końcu Gearsy, ale faktyczny powrót do starych klimatów zaczynamy odczuwać w trzecim akcję do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 11 czerwca Udostępnij Opublikowano 11 czerwca Dobrze kojarzę lore, że ten pojebany Retro-Lancer powinien być podstawową giwera? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 385 Opublikowano 12 czerwca Udostępnij Opublikowano 12 czerwca Masz go w trailerze, więc chyba tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 12 czerwca Udostępnij Opublikowano 12 czerwca Gram obecnie w 5-ke i ta gra nadal wyglada dobrze, czasami nawet bardzo. Co dopiero bedzie w E-Day 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 12 czerwca Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 9 godzin temu, dee napisał(a): Dobrze kojarzę lore, że ten pojebany Retro-Lancer powinien być podstawową giwera? Nie było lancera z piłą na początku wojny z Locustami. Ale podejrzewam że znajdziemy jakiś prototyp tej broni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 046 Opublikowano 12 czerwca Udostępnij Opublikowano 12 czerwca No przecież początek czwórki z Hammer of Dawn i tą burzą był super, co Wam się tam nie podobało Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 12 czerwca Udostępnij Opublikowano 12 czerwca Chodzi o strzelanko do robocików, tylko tyle. Ogólnie mi one zbytnio nie przeszkadzały, ale dla każdego kto narzeka, że to już nie Gearsy - polecam dojść do aktu 3. i przy okazji polecam też przymknąć mordy, bo dobrze The Coalition zrobiło tę część, oj dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 120 Opublikowano 12 czerwca Udostępnij Opublikowano 12 czerwca w tych nowych gearsach chyba najbardziej irytowały mnie te sekwencje wyciągnięte z coopa multi gdzie rozmieszczaliśmy maszyny i bawiliśmy się w "tower defense" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 046 Opublikowano 12 czerwca Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 3 hours ago, szurubur said: w tych nowych gearsach chyba najbardziej irytowały mnie te sekwencje wyciągnięte z coopa multi gdzie rozmieszczaliśmy maszyny i bawiliśmy się w "tower defense" O dokładnie. Nie mam nic przeciwko robocikom, ale te sekwencje są mega złe. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 13 czerwca Udostępnij Opublikowano 13 czerwca Wg. Toma Warrena, który tradycyjnie ma bardzo dobre źródła jeśli chodzi o MS, celują w premierę już w przyszłym roku. Gdyby się udało to Xbox miałby bardzo mocny lineup na 2025: Gearsy, Fable, Doom, South of Midnight, Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 046 Opublikowano 13 czerwca Udostępnij Opublikowano 13 czerwca O tak, same Gearsy i Fable zapewne wystarczy żeby pozamiatać. Przyznam, że o wiele przychylniejszym okiem patrzę na Xboxa teraz Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 221 Opublikowano 13 czerwca Udostępnij Opublikowano 13 czerwca Warren bardzo wiarygodny po majowym ''MS nie chce i nie planuje COD w GP'' Kto się nie wzruszył w momencie jak Dom podaje dłoń ten faja. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 14 czerwca Udostępnij Opublikowano 14 czerwca Ja się dziwię, że Dom nie płakał na zwiastunie Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 14 czerwca Udostępnij Opublikowano 14 czerwca Dajcie to JUŻ, błagam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dragon13 56 Opublikowano 13 lipca Udostępnij Opublikowano 13 lipca Swoją drogą ciekawe czy Gears of War Collection remaster wyjdzie, pograł by w odświeżone 3 części zwłaszcza że druga i trzecia część nigdy nie opuściła konsoli. Z tego co widzę na dzień dzisiejszy na Steamie można dostać 4 i 5 część, zreamsterowana 1 część chyba tylko w appce Xboxa. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 13 lipca Udostępnij Opublikowano 13 lipca Nie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi