Skocz do zawartości

Gears of War E-Day

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedynkę znam na pamięć, więc odpaliłem czwórkę. Początek rewelacyjny, ale ta wizyta w mieście robotów... no średnie. Już nawet nie o strzelaniu do blach mówię, ale takie pomysły jak kupowanie broni w czasie akcji to idiotyzm kompletny i wybija z immersji

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Początek rewelacyjny? Rozumiem jakbyś piszał, że rewelacyjnie robi się od trzeciego aktu, ale początek? Hmmm

Przecież ten wstęp jest idealny do tego co się później odwala. 

Aż zachciało mi się znowu przejść tą część.

• This 1
Opublikowano

Imo gow4 jest super, jedyna duża bolączka tej gry to pierwszy-drugi akt z robotami. Gra później ma w sobie sporo fajnego horrorowego klimatu, kopalnie i ta forteca w nocy :obama:

Tak więc Coalition potrafi to robić, co tu się będzie działało w GOW E-Day :obama:

Opublikowano

Chodzi o strzelanko do robocików, tylko tyle. Ogólnie mi one zbytnio nie przeszkadzały, ale dla każdego kto narzeka, że to już nie Gearsy - polecam dojść do aktu 3. i przy okazji polecam też przymknąć mordy, bo dobrze The Coalition zrobiło tę część, oj dobrze. :)

Opublikowano

w tych nowych gearsach chyba najbardziej irytowały mnie te sekwencje wyciągnięte z coopa multi gdzie rozmieszczaliśmy maszyny i bawiliśmy się w "tower defense" 

• Plusik 1
Opublikowano
3 hours ago, szurubur said:

w tych nowych gearsach chyba najbardziej irytowały mnie te sekwencje wyciągnięte z coopa multi gdzie rozmieszczaliśmy maszyny i bawiliśmy się w "tower defense" 

O dokładnie. Nie mam nic przeciwko robocikom, ale te sekwencje są mega złe. 

Opublikowano

Wg. Toma Warrena, który tradycyjnie ma bardzo dobre źródła jeśli chodzi o MS,  celują w premierę już w przyszłym roku. 

Gdyby się udało to Xbox miałby bardzo mocny lineup na 2025: Gearsy, Fable, Doom, South of Midnight, 

Opublikowano

Warren bardzo wiarygodny po majowym ''MS nie chce i nie planuje COD w GP''  

Kto się nie wzruszył w momencie jak Dom podaje dłoń ten faja.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Swoją drogą ciekawe czy Gears of War Collection remaster wyjdzie, pograł by w odświeżone 3 części zwłaszcza że druga i trzecia część nigdy nie opuściła konsoli. Z tego co widzę na dzień dzisiejszy na Steamie można dostać 4 i 5 część, zreamsterowana 1 część chyba tylko w appce Xboxa.