Donatello1991 1 409 Opublikowano 13 lipca Udostępnij Opublikowano 13 lipca Wyjdzie po tej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 13 lipca Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2 godziny temu, Dragon13 napisał(a): Swoją drogą ciekawe czy Gears of War Collection remaster wyjdzie, pograł by w odświeżone 3 części zwłaszcza że druga i trzecia część nigdy nie opuściła konsoli. Z tego co widzę na dzień dzisiejszy na Steamie można dostać 4 i 5 część, zreamsterowana 1 część chyba tylko w appce Xboxa. Możesz pograć w 2, 3 i Judgment za pośrednictwem Game Passa. Kupujesz Ultimate, masz możliwość gry w chmurze. Ja tak robię, kończę dwójkę i nie jest źle, gra się komfortowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 221 Opublikowano 13 lipca Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2 godziny temu, Dragon13 napisał(a): Swoją drogą ciekawe czy Gears of War Collection remaster wyjdzie, pograł by w odświeżone 3 części zwłaszcza że druga i trzecia część nigdy nie opuściła konsoli. Z tego co widzę na dzień dzisiejszy na Steamie można dostać 4 i 5 część, zreamsterowana 1 część chyba tylko w appce Xboxa. Było milion razy wałkowane, taka kolekcja nie ma większego sensu kiedy 1 ma remake a 2 i 3 darmowe remastery do 4K/60 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 13 lipca Udostępnij Opublikowano 13 lipca Szkoda na to ludzkich zasobów i lepiej jest robić nowe części. Ile można robić remastery remasterów i rimejków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 699 Opublikowano 13 lipca Udostępnij Opublikowano 13 lipca Kolekcja jak najbardziej ma sens pod warunkiem, że pojawi się również na innych platformach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 716 Opublikowano 13 lipca Udostępnij Opublikowano 13 lipca 4 minuty temu, Ins napisał(a): Kolekcja jak najbardziej ma sens pod warunkiem, że pojawi się również na innych platformach. Dokładnie tak, ja nie mam wątpliwości że w końcu pojawi się na platformie konkurencji być może nawet w zgrabnym pudełeczku Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 221 Opublikowano niedziela o 10:50 Udostępnij Opublikowano niedziela o 10:50 Ciekawe jak to chcieli/chcą fabularnie pociągnąć jak akcja będzie rozgrywać się na innych planetach. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu niby było to do przewidzenia ale miło dostać potwierdzenie że starzy aktorzy wracają. Swoją drogą od dzisiaj Gearsy są pełnoletnie, pierwsza część ukazała się dokładnie 18 lat temu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Legendarna gra na legendarnej konsoli, peak gamingu i stacjonarek. Dziękuję Bogu, że mogłem tego doświadczyć. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Oby więcej miała wspólnego z 1-3 niż późniejszymi częściami xd czekam mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 606 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Wydaje mi się, że ogólny reset marki, bo tak trzeba na to patrzeć (pierwotnie miały być Gearsy 6), sam w sobie zwiastuje przeniesienie marki na m.in. PlayStation. Idealny start, idealne wejśćie dla nowych graczy w ten świat. Nic nie stało na przeszkodzie żeby zamknąć nową trylogię szóstą częścią w mroczniejszym klimacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 716 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu To wszystko jest w pewnym sensie powrotem do korzeni. Gearsy ze starą ekipą, rimejkowane Halo, odkopane Fable i Perfect Dark. Wszystko to będzie pewnie blisko premiery nowej konsoli i no będą grać tą nutą nostalgii Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi