Skocz do zawartości

Atomfall

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja różnie, jak widzę że mogę ominąć czy to eksplorując lokację czy w ich bazie to omijam a jak już muszę się kogoś pozbyć to staram się to zrobić z łuku. 

13 godzin temu, drozdu7 napisał(a):

Zaintrygowany, bardzo dobre słowo. Ja pograłem wczoraj trochę i kurde jest to ciekawe. 

To zbieranie strzępków informacji, super sprawa. 

Generalnie mam kilka tropów 

Ukryj zawartość

Dotarłem też do tego Węzła. I niewiele mogę tu zrobić bo nie mam atomowych baterii. Ale rozumiem że to jest główny cel przygody by go uruchomić. Więc narazie mogę ruszać robić inne rzeczy? 

Jest bardzo spoko narazie 

Tak i nie. Potem dostaniesz jeszcze nowe strzępki fabularne które troszkę bardziej rozjaśnią ale to co opisałeś i tak trzeba zrobić. 

Opublikowano (edytowane)

U mnie to jest jak w każdej innej grze tego typu. Próbuje działać niezauważony, ale jak zawsze coś spieprzę i muszę wytłuc pół obozu, bo nie zauważyłem, że jakiś chłop stał za chaszczami, gdy ja właśnie zakradłem się do jego ziomka po cichu. Ogólnie w takich bunkrach czy jaskiniach można bawić się w Rambo, bo przeciwników nie ma dużo i można potem spokojnie eksplorować miejscówkę. Na otwartym terenie lepiej unikać walki, bo szkoda zasobów, a wrogowie i tak się zrespią za chwilę. 

Edytowane przez Czokosz
Opublikowano

Ja już skończyłem. Bardzo przyjemny, wciągający tytuł. Tego brakuje na rynku, gier robionych z sercem, nie skupiających się na woke gównie. 15 godzin które nawet nie wiem kiedy upłynęły. Ktoś porównał do Preya i coś w tym jest. Tam eksplor stacji to był majstersztyk, tutaj mamy też otwarty teren, ale Vibe podobny. Często porzucam gry i ich nie kończę, bo mnie nudzą, tutaj musiałem poznać prawdę bo tak fajnie jest poprowadzony główny wątek. No 8/10 i gardło sobie podrzynam.

• Plusik 2