messer88 6 485 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Trochę dużo będzie tych gier z Chińczykami+miecze jak to wszystko w końcu wyjdzie. Aż ciężko będzie odróżnić. Cytuj
Bzduras 12 604 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Klimat srogi, kurde blaszka - podoba mi się 2 Cytuj
Soban 4 060 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca W dniu 10.06.2024 o 06:32, messer88 napisał(a): Trochę dużo będzie tych gier z Chińczykami+miecze jak to wszystko w końcu wyjdzie. Aż ciężko będzie odróżnić. no ja do tych gier od randomowych chińskich developerów to podchodzę jak do jeża, bo niby to ładnie wygląda, ale każda ta gra to jakiś soulslike na unrealu przez co się zlewają w jedną całość. Wukong chyba ma date premiery to będzie wiadomo, czy kintoki coś tam umieją w gierki czy tylko narobili zasłony dymnej trailerami. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Chińczykowy soulslajczyk. Może być. Cytuj
Szermac 2 747 Opublikowano 17 października Autor Opublikowano 17 października Kolejny hicior z Chin nadchodzi ? Zero ździwka po małpie 2 Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Wo Long Wukong Wuchang Pomału zaczynam się gubić. Cytuj
l33t 128 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Czekam na 33 minuty temu, bartiz napisał(a): Wo Long Wukong Wuchang Pomału zaczynam się gubić. Mam nadzieję, że kolejna podobna gierka dostanie tytuł lepiej dostosowany pod nasz przaśny rynek. Czyli jakiś „Kutong”, ewentualnie „Pytong” 2 3 Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Ohyda kolejny souslike podobny do niczego rzygac się chce Cytuj
Bzduras 12 604 Opublikowano 18 października Opublikowano 18 października No wygląda fajnie, ale soulslike From, oddajcie mi moją branżę wypełnioną slasherkami! Cytuj
drozdu7 2 800 Opublikowano 18 października Opublikowano 18 października No te soulslike to schodzą jak z taśmy teraz Ale ma być w Gamepassie więc spoko Cytuj
Jukka Sarasti 364 Opublikowano 18 października Opublikowano 18 października Wygląda okej, nawet wrzucili jakże świeży patent z lewą ręką od używania gadżetów i mocy Cytuj
Square 8 611 Opublikowano 18 października Opublikowano 18 października Wygląda bardzo fajnie, wstępnie jestem zainteresowany. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 18 października Opublikowano 18 października Premiera w Game pass day one, oby nie skończyło jak Wo Long. 1 1 Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 18 października Opublikowano 18 października 1 godzinę temu, easye napisał(a): Premiera w Game pass day one, oby nie skończyło jak Wo Long. Jak skończyło? Bo z tego co pamiętam gra była mocno średnia delikatnie ujmując - DLA K O N E S E R Ó W. Przecież to tytuł third party więc potężna dywizja MGS nie miała żadnego wpływu na tą produkcję, po prostu kupili wujową grę do abonamentu. Sam Wuchang raczej wygląda (nawet graficznie) znacznie lepiej, przykuli moją uwagę tym bardziej, że mamy znów do czynienia z day one gamepass. Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 18 października Opublikowano 18 października 3 godziny temu, easye napisał(a): Premiera w Game pass day one, oby nie skończyło jak Wo Long. Czyli jak? Wo Long dobry gameplay jak każda gra od team ninja, paru fajnych bossów się znajdzie (Lu Bu pamietam do dziś) ale lokacje już niżej od NioHów a przecież tam też nie są jakieś super, są zwykłym tłem do napierdalanki z mobami. To nie artystyczne lokacje jak u FS. Całościowo mocna 7 dla fanów takich gier, a dla innych graczy to podejrzewam że 90% gamepassowców co to włączyli z ciekawości to odpadło na pierwszym bossie. To mi się podoba, wygląda jak NioH tylko baba się gra. Graficzka też ładniejsza. Wskakuje na radar. Cytuj
drozdu7 2 800 Opublikowano 18 października Opublikowano 18 października Oby nie skończyło jak Rise of the Ronin sprzedawany za 3 i pół bomby Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi