Skocz do zawartości

Wuchang: Fallen Feathers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 10.06.2024 o 06:32, messer88 napisał(a):

Trochę dużo będzie tych gier z Chińczykami+miecze jak to wszystko w końcu wyjdzie. Aż ciężko będzie odróżnić. 

no ja do tych gier od randomowych chińskich developerów to podchodzę jak do jeża, bo niby to ładnie wygląda, ale każda ta gra to jakiś soulslike na unrealu przez co się zlewają w jedną całość. Wukong chyba ma date premiery to będzie wiadomo, czy kintoki coś tam umieją w gierki czy tylko narobili zasłony dymnej trailerami.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Czekam na

33 minuty temu, bartiz napisał(a):

Wo Long

Wukong

Wuchang

Pomału zaczynam się gubić.

Mam nadzieję, że kolejna podobna gierka dostanie tytuł lepiej dostosowany pod nasz przaśny rynek.

Czyli jakiś „Kutong”, ewentualnie „Pytong”

:ragus: 

• Lubię! 2
  • Haha 3
Opublikowano
1 godzinę temu, easye napisał(a):

Premiera w Game pass day one, oby nie skończyło jak Wo Long.

Jak skończyło? Bo z tego co pamiętam gra była mocno średnia delikatnie ujmując - DLA K O N E S E R Ó W.

Przecież to tytuł third party więc potężna dywizja MGS nie miała żadnego wpływu na tą produkcję, po prostu kupili wujową grę do abonamentu. 

Sam Wuchang raczej wygląda (nawet graficznie) znacznie lepiej, przykuli moją uwagę tym bardziej, że mamy znów do czynienia z day one gamepass.

Opublikowano
3 godziny temu, easye napisał(a):

Premiera w Game pass day one, oby nie skończyło jak Wo Long.

Czyli jak? Wo Long dobry gameplay jak każda gra od team ninja, paru fajnych bossów się znajdzie (Lu Bu pamietam do dziś) ale lokacje już niżej od NioHów a przecież tam też nie są jakieś super, są zwykłym tłem do napierdalanki z mobami. To nie artystyczne lokacje jak u FS. Całościowo mocna 7 dla fanów takich gier, a dla innych graczy to podejrzewam że 90% gamepassowców co to włączyli z ciekawości to odpadło na pierwszym bossie. 

To mi się podoba, wygląda jak NioH tylko baba się gra. Graficzka też ładniejsza. Wskakuje na radar.