SnoD 2 322 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Wygląda znacznie lepiej niż na pokazie z zeszłego roku, nic dziwnego, że przełożyli. Cytuj
Bzduras 12 530 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Spoko wygląda, taka idealna giereczka do Game Passa - nie wiem czy bym kupił, ale w abo sprawdzę. Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 10 czerwca Autor Opublikowano 10 czerwca W sklepie 184,99 cena sugeruje mniejszy tytuł. Dla mnie też do sprawdzenia z abo. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Jak będzie posucha to się sprawdzi po Eldenie Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Ja z przyjemnoscią sprawdzę, podoba mi się walka. Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 3 godziny temu, Szermac napisał(a): Jak będzie posucha to się sprawdzi po Eldenie Po tym, co zobaczyłem na tym pokazie to nie zanosi się na jakąkolwiek posuchę w najbliższym czasie Cytuj
Bzduras 12 530 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Na Steamie wylądowało demo gdyby ktoś chciał sprawdzić. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca W GamePassie się sprawdzi. Raczej nie dałbym pełnej ceny, choć zeszłoroczna prezentacja zrobiła na mnie pozytywne wrażenie. Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 15 czerwca Autor Opublikowano 15 czerwca A no na trailerach to zdecydowanie lepiej wyglądało. Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca O! Gramy kobieta, w dodatku pigmentododatnia. Cóż za zaskoczenie. Ja już mam kuźwa przesyt. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca No słabko, dlatego jest za półtora bomby, a nie za 3 xd Cytuj
Bzduras 12 530 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Grając w demko zaczyna się od zera a drzewko rozwoju jest całkiem spore, pewnie gra trochę zyska w dalszych etapach. Co mi się nie podoba to pływanie postaci w przejściach między animacjami, no czuć takie niedorobienie trochę. Sama rozgrywka jest spoko, ale ataki wrogów mogłyby być trochę bardziej sygnalizowane, bo często nie ma w nich rytmu ani jakiegoś patternu i w demku więcej musiałem bić na czuja niż reagować na to, co się dzieje na ekranie. Poza tym to poprawna giereczka, bez większych uniesień, ale nie płakałem jak grałem. Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Design świata i głównej bohaterki to tragedia jakas. Do wora z tym. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 4 lipca Opublikowano 4 lipca Widzę nowy forspołken, a jeszcze na poprzedniego nie nabrałem ochoty. 1 Cytuj
Bzduras 12 530 Opublikowano 17 lipca Opublikowano 17 lipca Efekt game passa to Kunitsu-Gami i jego ocenki, tutaj to nie wiem co tak słabo. Cytuj
Chewie 153 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca Niech spoczywa w spokoju, albo jak to młodzież mówi rip bozo 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi