Opublikowano 10 czerwca 202410 cze Wygląda znacznie lepiej niż na pokazie z zeszłego roku, nic dziwnego, że przełożyli.
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze Spoko wygląda, taka idealna giereczka do Game Passa - nie wiem czy bym kupił, ale w abo sprawdzę.
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze Autor W sklepie 184,99 cena sugeruje mniejszy tytuł. Dla mnie też do sprawdzenia z abo.
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze 3 godziny temu, Szermac napisał(a): Jak będzie posucha to się sprawdzi po Eldenie Po tym, co zobaczyłem na tym pokazie to nie zanosi się na jakąkolwiek posuchę w najbliższym czasie
Opublikowano 14 czerwca 202414 cze W GamePassie się sprawdzi. Raczej nie dałbym pełnej ceny, choć zeszłoroczna prezentacja zrobiła na mnie pozytywne wrażenie.
Opublikowano 15 czerwca 202415 cze O! Gramy kobieta, w dodatku pigmentododatnia. Cóż za zaskoczenie. Ja już mam kuźwa przesyt.
Opublikowano 15 czerwca 202415 cze Grając w demko zaczyna się od zera a drzewko rozwoju jest całkiem spore, pewnie gra trochę zyska w dalszych etapach. Co mi się nie podoba to pływanie postaci w przejściach między animacjami, no czuć takie niedorobienie trochę. Sama rozgrywka jest spoko, ale ataki wrogów mogłyby być trochę bardziej sygnalizowane, bo często nie ma w nich rytmu ani jakiegoś patternu i w demku więcej musiałem bić na czuja niż reagować na to, co się dzieje na ekranie. Poza tym to poprawna giereczka, bez większych uniesień, ale nie płakałem jak grałem.
Opublikowano 17 czerwca 202417 cze Design świata i głównej bohaterki to tragedia jakas. Do wora z tym.
Opublikowano 17 lipca 202417 lip Efekt game passa to Kunitsu-Gami i jego ocenki, tutaj to nie wiem co tak słabo.