Skocz do zawartości

Flintlock: The Siege of Dawn

Featured Replies

• Odpowiedzi 43
  • Wyświetleń 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• panborysek
    panborysek

Ja się  bawiłem przez 30h dobrze, może to nie wybitna gra,  ale crapem jej nazwać nie można, nie zasługuje na takie traktowanie, grafika niezła 8/10, dźwięk także, animacje postaci fakt są lekko drętw

• Mocne pięć to mocny średniak, a nie crapiszcze. Skala ocen zaczyna się od 1 (0 jak gra nie działa) i kończy na 10, piąteczka jest na samym środku skali.

• Widzę nowy forspołken, a jeszcze na poprzedniego nie nabrałem ochoty. 

Opublikowano

wychodzi też na PS5 jak coś 

Opublikowano

Wygląda znacznie lepiej niż na pokazie z zeszłego roku, nic dziwnego, że przełożyli.

Opublikowano

Spoko wygląda, taka idealna giereczka do Game Passa - nie wiem czy bym kupił, ale w abo sprawdzę.

Opublikowano

Jak będzie posucha to się sprawdzi po Eldenie :cool:

Opublikowano
3 godziny temu, Szermac napisał(a):

Jak będzie posucha to się sprawdzi po Eldenie 

Po tym, co zobaczyłem na tym pokazie to nie zanosi się na jakąkolwiek posuchę w najbliższym czasie :reggie:

Opublikowano

Na Steamie wylądowało demo gdyby ktoś chciał sprawdzić.

Opublikowano

W GamePassie się sprawdzi. Raczej nie dałbym pełnej ceny, choć zeszłoroczna prezentacja zrobiła na mnie pozytywne wrażenie.  

Opublikowano

No słabko, dlatego jest za półtora bomby, a nie za 3 xd

Opublikowano

Grając w demko zaczyna się od zera a drzewko rozwoju jest całkiem spore, pewnie gra trochę zyska w dalszych etapach. Co mi się nie podoba to pływanie postaci w przejściach między animacjami, no czuć takie niedorobienie trochę. Sama rozgrywka jest spoko, ale ataki wrogów mogłyby być trochę bardziej sygnalizowane, bo często nie ma w nich rytmu ani jakiegoś patternu i w demku więcej musiałem bić na czuja niż reagować na to, co się dzieje na ekranie. Poza tym to poprawna giereczka, bez większych uniesień, ale nie płakałem jak grałem.

Opublikowano

Poprawna politycznie to na pewno

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na opencritic 66%, no coś słabo. 

Opublikowano

Efekt game passa to Kunitsu-Gami i jego ocenki, tutaj to nie wiem co tak słabo.

Opublikowano

Niech spoczywa w spokoju, albo jak to młodzież mówi rip bozo

image.png