ASX 14 716 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca premiera w 2025 dla mnie jedna z najciekawiej zapowiedzianych wczoraj gier Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca To będzie sztosik. Czy duszę i zajebisty soundtrack. Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Ja mocno czekam ale chce wiedziec więcej na temat samego gameplayu. Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Nastawiam się bardziej na luźny samograj, fajne ujęcia kamery i klimacik. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Annapurna i już wiadomo, że będzie koks giereczka. 1 1 Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca No właśnie jak dla mnie to nie wiadomo. 12 minutes mocno nie siadło mi samym gameplayem (nie konceptem) i Memoire Blue też ssało i wyłączyłem po kilkunastu minutach. Tutaj robią chyba Ci sami goście od the Artfull Escape - to ukonczyłem bo było krótkie ale prze okrutny samograj. Mixtape bym chciał jednak żeby dowiozło jak chodzi o rozgrywkę bo OST przepotężny i wolałbym się nie męczyć słuchając utworów. Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Zapowiada się bardzo dobrze, lubię gry Annapurna. Siadł mi klimat i muzyczka, tylko potrzebna będzie chwila bo mózg przyzwyczaił się do tych animacji. Cytuj
LukeSpidey 941 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca (edytowane) Nie obrażę się jak będzie miało jakiś zaskakujący motyw. Jak oglądałem prezentację i wylewał się ten sielankowy klimat to czekałem z zapartym tchem, aż gówno trafi w wiatrak. Mam nadzieję, że jeszcze trafi, bo gierka ma potencjał na coś takiego. Edytowane 10 czerwca przez LukeSpidey Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Też mi się rzuciła w oko (i ucho) ta gierka. Nawet się nie nastawiam na jakieś gameplayowe objawienie ale dobrego samograja też zawsze przyjme. Mega klimacik miał ten trailer Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 5 godzin temu, Bzduras napisał(a): Annapurna i już wiadomo, że będzie koks giereczka. Nigdy nie miałem przyjemności z ich dziełami, bo gameplayowo to nie moja bajka. Tutaj czuję vibe Life is Strange, ale tego też nie dałem rady ukończyć, więc dla mnie tego typu produkcje to zupełna niewiadoma. Niemniej jednak wygląda naprawdę ładnie i mam ochotę spróbować. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca W Outer Wilds nie grałeś? To poczekaj, znam kogoś, kto może Ci parę rzeczy o tej grze powiedzieć lepiej niż ja kiedykolwiek będę w stanie: 1 Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Rewelacyjny klimat małego miasteczka US i lat 80/90 ojjj będzie chodzonko. Cytuj
lukas_k96 311 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Ciekawy klimat się szykuje, choć jestem ciekawy, czym ta gra tak na prawdę będzie Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Doświadczeniem, jak The Artful Escape. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi