Opublikowano 10 czerwca 202410 cze premiera w 2025 dla mnie jedna z najciekawiej zapowiedzianych wczoraj gier
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze Ja mocno czekam ale chce wiedziec więcej na temat samego gameplayu.
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze Nastawiam się bardziej na luźny samograj, fajne ujęcia kamery i klimacik.
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze No właśnie jak dla mnie to nie wiadomo. 12 minutes mocno nie siadło mi samym gameplayem (nie konceptem) i Memoire Blue też ssało i wyłączyłem po kilkunastu minutach. Tutaj robią chyba Ci sami goście od the Artfull Escape - to ukonczyłem bo było krótkie ale prze okrutny samograj. Mixtape bym chciał jednak żeby dowiozło jak chodzi o rozgrywkę bo OST przepotężny i wolałbym się nie męczyć słuchając utworów.
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze Zapowiada się bardzo dobrze, lubię gry Annapurna. Siadł mi klimat i muzyczka, tylko potrzebna będzie chwila bo mózg przyzwyczaił się do tych animacji.
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze Nie obrażę się jak będzie miało jakiś zaskakujący motyw. Jak oglądałem prezentację i wylewał się ten sielankowy klimat to czekałem z zapartym tchem, aż gówno trafi w wiatrak. Mam nadzieję, że jeszcze trafi, bo gierka ma potencjał na coś takiego. Edytowane 10 czerwca 202410 cze przez LukeSpidey
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze Też mi się rzuciła w oko (i ucho) ta gierka. Nawet się nie nastawiam na jakieś gameplayowe objawienie ale dobrego samograja też zawsze przyjme. Mega klimacik miał ten trailer
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze 5 godzin temu, Bzduras napisał(a): Annapurna i już wiadomo, że będzie koks giereczka. Nigdy nie miałem przyjemności z ich dziełami, bo gameplayowo to nie moja bajka. Tutaj czuję vibe Life is Strange, ale tego też nie dałem rady ukończyć, więc dla mnie tego typu produkcje to zupełna niewiadoma. Niemniej jednak wygląda naprawdę ładnie i mam ochotę spróbować.
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze W Outer Wilds nie grałeś? To poczekaj, znam kogoś, kto może Ci parę rzeczy o tej grze powiedzieć lepiej niż ja kiedykolwiek będę w stanie:
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze Rewelacyjny klimat małego miasteczka US i lat 80/90 ojjj będzie chodzonko.
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze Ciekawy klimat się szykuje, choć jestem ciekawy, czym ta gra tak na prawdę będzie