SnoD 2 341 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca (edytowane) Najnowsze IP od Capcomu na RE Engine (Day One w GP). Premiera 19 lipca 2024. Gameplay: Sama gra to połączenie: Tower deffence, Pikmin oraz gry akcji. Dla mnie kozak, czekam mocno Edytowane 16 czerwca przez SnoD 1 Cytuj
Pupcio 18 603 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Od pierwszego trailera było widać że to gamepassowy ex typu exoprimal niestety 1 Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 16 czerwca Autor Opublikowano 16 czerwca 7 minut temu, Pupcio napisał(a): Od pierwszego trailera było widać że to gamepassowy ex typu exoprimal niestety Na szczęście to nowa i oryginalna gra łącząca kilka gatunków z kapitalną prezentacją i art designem. Nie rozumiem więc co Ty za głupoty piszesz Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Chętnie obadam w godpassie, bo gameplay wygląda interesująco i nie jest to jakieś kolejne cinematic sony expierence, ubisofciak czy jakieś woke indie gówno z murzynkom w roli protagonisty. Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Wygląda jak coś, czego nawet z abonamentu bym nie ściągnął. Cytuj
Paolo de Vesir 9 217 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Capcom tworzy coś nietuzinkowego, w nawiązaniu do Onimushy, ale ludzie się srają, BO GAMEPASS. xdd Będzie grane, bo gra ma styl i charakter więc coś czego obecnie ze świecą szukać na rynku. Cytuj
Pupcio 18 603 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Sorki ale piszę o tym że to gra z gamepassa zanim ogłoszono że trafi do gamepassa. Może będzie to gra typu wygląda jak gówno a gra się super, ale chyba nie ma co się oszukiwać skoro sam wydawca w nią nie wierzy i wrzuca ją do gier z kosza na premiere Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 16 czerwca Autor Opublikowano 16 czerwca Graczyki Szkoda, że to nie ex na Switcha. 1 Cytuj
Jukka Sarasti 378 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca 1 godzinę temu, Pupcio napisał(a): Sorki ale piszę o tym że to gra z gamepassa zanim ogłoszono że trafi do gamepassa. Może będzie to gra typu wygląda jak gówno a gra się super, ale chyba nie ma co się oszukiwać skoro sam wydawca w nią nie wierzy i wrzuca ją do gier z kosza na premiere Tyle, że ją jakiś czas wraz z pierwszą prezentacją ogłoszono jako grę w Passie, ale to taka pierdoła na marginesie. Sam mam ciut mieszane odczucia, ale kibicuję - średnio jarają mnie elementy związane z "bazą", ale jak nie będzie to dominowało nad resztą gry, to będzie to dla mnie pewnie strawne. Podoba mi się na pewno design, a do tego Capcom jest w fazie, więc... Cytuj
XM. 11 022 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Nieprawda - zapowiedzieli ja do gp z ostatnim trailerem. Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 16 czerwca Autor Opublikowano 16 czerwca 2 minuty temu, XM. napisał(a): Nieprawda - zapowiedzieli ja do gp z ostatnim trailerem. Gówno prawda. Reveal trailer sprzed roku, doczytaj sobie co tam na końcu jest napisane... Cytuj
XM. 11 022 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Ok, dzięki za sprostowanie, Panie wielokropek. 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 217 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca 10 godzin temu, SnoD napisał(a): Graczyki Szkoda, że to nie ex na Switcha. Nooo, wtedy to wiadomo, że dusza, Capgods w formie i pudełeczko day1, a pupcio klaskałby uszami majacząc coś o japońskich mistrzach. 1 1 1 Cytuj
Pupcio 18 603 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Tak Paolo de odklejus tak by było 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 217 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca 1 godzinę temu, Pupcio napisał(a): Tak Paolo de odklejus tak by było Nie widzę żadnego pola do polemiki z gościem który dostaje małpiego rozumu na słowo "GamePass". Jakieś majaki o spadku jakości możesz sobie wsadzić głęboko i się nimi już nie dzielić ze światem. 1 Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 17 czerwca Autor Opublikowano 17 czerwca Wrażenia przedpremierowe są pozytywne, polecam obejrzeć załączony materiał od Maxa, który mówi o powrocie do gier Capcomu rodem z PS2. Grę mamy podzieloną na kolejne etapy. W każdym musimy utorować księżniczce drogę do wrót z demonem, które trzeba oczyścić. Księżniczka porusza się bardzo powoli, więc w trakcie rozgrywki trzeba ją chronić przed atakami. To co odróżnia grę od zwykłego Tower Deffence to fakt, że mamy pełną kontrolę nad naszą postacią jak w klasycznej grze akcji (ma podstawowe oraz specjalne ataki i umiejętności), a w trakcie walki możemy na bieżąco rozstawiać nasze jednostki, zmieniać ich pozycje w zależności od sytuacji itp. Poza tymi etapami są też etapy walk z bossami. Co mnie najbardziej zastanawia, a co może być ewentualnym problemem, to fakt czy te etapy nie będą na dłuższą metę nużące, no bo co do zasady w każdym trzeba przeprowadzić księżniczkę co do zasady z punktu A do B. Może jest to bardziej urozmaicone i przeplatane jeszcze jakimiś dodatkowymi czynnościami (obok etapów z bossami) bo na jednym z trailerów widziałem np. etap jak nasza postać walczy z przeciwnikami skacząc po jakiś łodziach. 1 Cytuj
messer88 6 578 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca 2 godziny temu, Pupcio napisał(a): Tak Paolo de odklejus tak by było Ciekawe jest też zainteresowanie nagle tą grą osób które raczej mają wyjebane na Capcom ale tutaj podjara bo GP Cytuj
Pupcio 18 603 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca 56 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Nie widzę żadnego pola do polemiki z gościem który dostaje małpiego rozumu na słowo "GamePass". Jakieś majaki o spadku jakości możesz sobie wsadzić głęboko i się nimi już nie dzielić ze światem. Jestem po prostu człowiekiem który dodaje 2+2 widze identyczny ruch co w przypadku totalnego paździerza exoprimal to co ja mam myśleć? Ale mam nadzieje że się myle i będzie super gierka bo wole mieć nową fajną gre za 50 ziko a nie 350 Cytuj
messer88 6 578 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Mnie ciekawi trochę przez elementy z tower defense, artystycznie średnio wygląda. 1 Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca 21 minut temu, Pupcio napisał(a): widze identyczny ruch co w przypadku totalnego paździerza exoprimal Kłóciłbym się, bo to chyba nie jest sieciówka coop looter szare fun with your friends jak z egzodinozaurami tylko singlóweczka, a to już daje jakieś tam nadzieje. Na razie nie wiem co o tej gierce myśleć, poczekam na jakieś recki. Cytuj
Pupcio 18 603 Opublikowano 2 lipca Opublikowano 2 lipca W dniu 16.06.2024 o 20:19, Pupcio napisał(a): Sorki ale piszę o tym że to gra z gamepassa zanim ogłoszono że trafi do gamepassa. Może będzie to gra typu wygląda jak gówno a gra się super, ale chyba nie ma co się oszukiwać skoro sam wydawca w nią nie wierzy i wrzuca ją do gier z kosza na premiere Pupcio z przeszłości mówił prawde a trochę pierdolił głupoty jak często ma w zwyczaju . Artstyle tej gry kompletnie do mnie nie trafia ale jak w to się zajebiście gra Polecam obadać demko a ja doładowuje już gejpassika i całuje st00pki dla Pana Spencera 2 Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 3 lipca Opublikowano 3 lipca Też pograłem w demko i od "nie wiem co o tej grze myśleć" przeszedłem do "ale zajebiste" W zasadzie jedyny zarzut jaki mam do tego wycinka gry to chaotyczne tutoriale (dużo wszędzie naraz, a bez rozegrania choćby jednej partyjki nie wiadomo tak naprawdę o chuj im chodzi w tym zwykłym kawałku tekstu), które zresztą i tak robią się zrozumiałe już po zagraniu przez dwie minuty. Oryginalna pozycja, świetny feeling postaci, ładna graficzka (choć artstyle faktycznie nie każdemu podejdzie, jest specyficzny fest) i no gra się w to super. Zdecydowanie szykuje się perełka z Game Passa jeśli uda im się utrzymać ten poziom przez całą gierkę. A, i przez swój design i ogólną atmosferę bardziej niż z Onimushą ten tytuł kojarzy mi się z Otogi. Cytuj
Pupcio 18 603 Opublikowano 3 lipca Opublikowano 3 lipca Ale tą zapowiedzią colabu z okemi to mi napluli w twarz w re9 Amateratsu jako breloczek do broni? ehh Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 3 lipca Opublikowano 3 lipca Może coś z Okemi szykują pod stołem i pokażą w swoim czasie? Na spokojnie, pan Capcom jest jak Dutch i ma plan, tylko potrzebuje pieniążka z Polski żeby go zrealizować, wierzę! W sumie to chyba oprócz wtopy z dinożarłami multiplayer dla nikogo to od pięciu lat jebaniutcy lecą na fali. Okumi przewijało się w podsumowaniu tej ich ostatniej ankiety, więc może któryś mądry tam połączy kropki. Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 15 lipca Opublikowano 15 lipca tak jak pupcio pisał, typowa gra do game passa 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi