Pupcio 18 608 Opublikowano 15 lipca Opublikowano 15 lipca Tak ALE to jest ten przypadek co days gone gdzie został skrzywdzony przez recenzentów!!!1 U mnie już siedzi na dysku, to będzie gra typu wybitnego skoro spędziłem 3 godziny w samym demku Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 15 lipca Autor Opublikowano 15 lipca Recenzje bardzo dobre, ciekawe jak wypadnie na Steam: Cytuj
Pupcio 18 608 Opublikowano 15 lipca Opublikowano 15 lipca Ale sprzedaż to będzie dramat coś czuje. Launch trailer nie dobił nawet do 10k wyświetleń na oficjalnym kanale a na yt pokazuje 3 recenzje na krzyż xD No nic, za 20 lat będę mógł walić konia że grałem z 5 osób na planecie w ukrytą perłe capgods Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 16 lipca Autor Opublikowano 16 lipca Passion project! Dlatego dobrze, że trafi do GP. Oryginalne gry nie mają łatwo. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 16 lipca Opublikowano 16 lipca W sumie nie wiem czym się wyróżnia ta gra, jakieś to takie plastikowe wszystko, naparzanka z nutą strategii rozplanowywania żołnierzy. zwykła gierka jakich wiele. Cytuj
Pupcio 18 608 Opublikowano 16 lipca Opublikowano 16 lipca Po prostu fajnie się w to gra. Tylko tyle i aż tyle Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 16 lipca Opublikowano 16 lipca 1 godzinę temu, Faka napisał(a): W sumie nie wiem czym się wyróżnia ta gra, jakieś to takie plastikowe wszystko, naparzanka z nutą strategii rozplanowywania żołnierzy. zwykła gierka jakich wiele. Ściągnij demo, zagraj, zobaczysz. Tę grę okrutnie ciężko jest wytłumaczyć i przelać na papier/ekran jutuby, ale jak grasz to wszystko się tak fajnie spina w całość, że jest pikobello sikalafą Cytuj
Pupcio 18 608 Opublikowano 17 lipca Opublikowano 17 lipca Jaranko, nie mogę się doczekać piątku. Będzie ostre GRAŃSKO cały dzień Cytuj
GearsUp 277 Opublikowano 17 lipca Opublikowano 17 lipca Ciekaw jestem jak fabuła, czy gra będzie stała tylko gameplay'em Cytuj
Pupcio 18 608 Opublikowano 17 lipca Opublikowano 17 lipca Chłop w recenzji którą wkleiłem mówi że to tylko tło i nic ciekawego tam nie ma fabularnie. Gierka czysto pod gameplay 1 Cytuj
Shen 9 677 Opublikowano 17 lipca Opublikowano 17 lipca Nie wiem, może faktycznie trzeba w to zagrać i jest fajnie, ale te gameplaye na yt usypiające. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 17 lipca Opublikowano 17 lipca Ściągnij sobie demo i sam sprawdź. 1 Cytuj
Pupcio 18 608 Opublikowano 17 lipca Opublikowano 17 lipca No polecam sprawdzić bo dla mnie ta gra była ostrym trollem dopóki w to nie zagrałem i w sumie dalej tak mam, strasznie nudna się ta gra wydaje na filmikach xD Cytuj
GearsUp 277 Opublikowano 17 lipca Opublikowano 17 lipca To umiejscowienie kamery i sama rozgrywka wygląda jak połączenie h&s i soulslike, jakby nie wiedziała czym chce być Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 17 lipca Opublikowano 17 lipca Nie widzę tam nic soulslikowego. Ot tower defence w otoczce ciachanki. Demko proste, pewnie w pełniaku się rozkręci. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 18 lipca Opublikowano 18 lipca Jako certyfikowany zagrajmer ani razu podczas grania nie przyszło mi na myśl słowo "souls". Ta gra nie ma z tym podgatunkiem nic wspólnego i chwała jej za to. 2 Cytuj
Pupcio 18 608 Opublikowano 19 lipca Opublikowano 19 lipca Gram sobie od rana, mega luks. Niby prosty schemat odbijanie wioski-naprawianie wioski-bicie bossa żeby zdobyć kolejne jednostki ale jak to wciąga gram dzisiaj do ODCIĘCIA 2 Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 19 lipca Opublikowano 19 lipca Niestety dzisiaj pracka więc tylko rano sobie w xCloud pyknąłem, ale jak wrócę do domu to będę trzepać potworki aż będą iskry szły, idealna cziluweczka z tą gierką jest. Cytuj
GearsUp 277 Opublikowano 19 lipca Opublikowano 19 lipca (edytowane) 2 godziny temu, Pupcio napisał(a): Gram sobie od rana, mega luks. Niby prosty schemat odbijanie wioski-naprawianie wioski-bicie bossa żeby zdobyć kolejne jednostki ale jak to wciąga gram dzisiaj do ODCIĘCIA Więcej screenów Seniorze Papcio, np jakiś z menusami zarządzania wioską. Wiśnia kwitnie o odpowiedniej porze roku? Performance 4k 60 fps Quality 4k 50 fps Edytowane 19 lipca przez GearsUp Cytuj
Pupcio 18 608 Opublikowano 19 lipca Opublikowano 19 lipca Tutaj mogą sobie kwitnąć kiedy chcą bo to świat Fantasy Zarządzanie wioską jest bardzo proste, wręcz mobilkowe. Podchodzisz do miejsca, dajesz ziomków do budowy i musisz zrobić minimum jedną walkę żeby budowa się zakończyła Cytuj
GearsUp 277 Opublikowano 19 lipca Opublikowano 19 lipca Ale żeby Pupcio się jarał Bobem Budowniczym to wiedz, że masz do czynienia z gierką kalibru typu GOTY 1 Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 19 lipca Opublikowano 19 lipca Ale elegancko się w to pyka, chyba zaraz kupię sobie na własność i dam portfelem znak panu Capcomowi, że jest ssanie na oryginalne mniejsze projekty rodem z czasów Clovera Polecam też dla zagrajmerów zrobienie tego samego 1 Cytuj
Pupcio 18 608 Opublikowano 19 lipca Opublikowano 19 lipca Już dawno nie przesiedziałem cały dzień przy grze wideo jak za starych zagrajmerskich czasów. Polecam chociaż spróbować demko 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi