Skocz do zawartości

Kunitsu-Gami: Path of the Goddes

SnoD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak ALE to jest ten przypadek co days gone gdzie został skrzywdzony przez recenzentów!!!1:boomer: U mnie już siedzi na dysku, to będzie gra typu wybitnego skoro spędziłem 3 godziny w samym demku

Opublikowano

Ale sprzedaż to będzie dramat coś czuje. Launch trailer nie dobił nawet do 10k wyświetleń na oficjalnym kanale a na yt pokazuje 3 recenzje na krzyż xD No nic, za 20 lat będę mógł walić konia że grałem z 5 osób na planecie w ukrytą perłe capgods :boomer:

Opublikowano

W sumie nie wiem czym się wyróżnia ta gra, jakieś to takie plastikowe wszystko, naparzanka z nutą strategii rozplanowywania żołnierzy. zwykła gierka jakich wiele.

Opublikowano

1 godzinę temu, Faka napisał(a):

W sumie nie wiem czym się wyróżnia ta gra, jakieś to takie plastikowe wszystko, naparzanka z nutą strategii rozplanowywania żołnierzy. zwykła gierka jakich wiele.

Ściągnij demo, zagraj, zobaczysz. Tę grę okrutnie ciężko jest wytłumaczyć i przelać na papier/ekran jutuby, ale jak grasz to wszystko się tak fajnie spina w całość, że jest pikobello sikalafą

Opublikowano

Chłop w recenzji którą wkleiłem mówi że to tylko tło i nic ciekawego tam nie ma fabularnie. Gierka czysto pod gameplay

• Plusik 1
Opublikowano

No polecam sprawdzić bo dla mnie ta gra była ostrym trollem dopóki w to nie zagrałem i w sumie dalej tak mam, strasznie nudna się ta gra wydaje na filmikach xD

Opublikowano

Jako certyfikowany zagrajmer ani razu podczas grania nie przyszło mi na myśl słowo "souls". Ta gra nie ma z tym podgatunkiem nic wspólnego i chwała jej za to.

• Plusik 2
Opublikowano

Gram sobie od rana, mega luks. Niby prosty schemat odbijanie wioski-naprawianie wioski-bicie bossa żeby zdobyć kolejne jednostki ale jak to wciąga :gachigasm: gram dzisiaj do ODCIĘCIA

image.thumb.png.dd0a844942c4adf1a88e0e47fe027c82.png

• Plusik 2
Opublikowano

Niestety dzisiaj pracka więc tylko rano sobie w xCloud pyknąłem, ale jak wrócę do domu to będę trzepać potworki aż będą iskry szły, idealna cziluweczka z tą gierką jest.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Pupcio napisał(a):

Gram sobie od rana, mega luks. Niby prosty schemat odbijanie wioski-naprawianie wioski-bicie bossa żeby zdobyć kolejne jednostki ale jak to wciąga :gachigasm: gram dzisiaj do ODCIĘCIA

image.thumb.png.dd0a844942c4adf1a88e0e47fe027c82.png

Więcej screenów Seniorze Papcio, np jakiś z menusami zarządzania wioską. Wiśnia kwitnie o odpowiedniej porze roku? :leo:

Performance 4k 60 fps

Quality 4k 50 fps

Edytowane przez GearsUp
Opublikowano

Tutaj mogą sobie kwitnąć kiedy chcą bo to świat Fantasy :gigabeta:

Zarządzanie wioską jest bardzo proste, wręcz mobilkowe. Podchodzisz do miejsca, dajesz ziomków do budowy i musisz zrobić minimum jedną walkę żeby budowa się zakończyła 

Opublikowano

Ale elegancko się w to pyka, chyba zaraz kupię sobie na własność i dam portfelem znak panu Capcomowi, że jest ssanie na oryginalne mniejsze projekty rodem z czasów Clovera :sonkassie: Polecam też dla zagrajmerów zrobienie tego samego

• Plusik 1
Opublikowano

Już dawno nie przesiedziałem cały dzień przy grze wideo jak za starych zagrajmerskich czasów. Polecam chociaż spróbować demko :nosacz:

Kunitsu-Gami_ Path of the Goddess 19.07.2024 14_55_59.png

Kunitsu-Gami_ Path of the Goddess 19.07.2024 18_18_47.png

Kunitsu-Gami_ Path of the Goddess 19.07.2024 19_03_28.png

• Lubię! 1