Shankor 1 650 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Nowa gra Free to Play, mocno inspirująca się serią Battlefield, wygląda nieźle, ciekawe jak będzie wyglądała monetyzacja. Cytuj
Pupcio 18 603 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca To będzie f2p? Niby fajnie ale już wiadomo że po roku klimat pójdzie się yebać bo ludzie będą latać w skinach kotów czy czegoś tam Cytuj
oFi 2 491 Opublikowano 20 czerwca Opublikowano 20 czerwca a wystarczyło by zamiast skinów dać płatne dodatkowe animacje zmiany magazynka czy przeładowań broni i gra nie była by po roku odpustem. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 20 czerwca Opublikowano 20 czerwca Ale generyczne gówno. Do tego wychodzi na telefony xD. Umrze po miesiącu. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 20 czerwca Opublikowano 20 czerwca F2P? A ma w tym być też rimejk singla z Black Hawk Down W sumie to mnie najbardziej interesuje 1 Cytuj
suteq 200 Opublikowano 20 czerwca Opublikowano 20 czerwca Mnie interesuje tylko i wyłącznie singiel. Serię oczywiście żywię olbrzymią nostalgią, skończyłem wszystkie części (nawet te chujowe Xtreme) więc no bycie fanem zobowiązuje. 1 Cytuj
Bielik 744 Opublikowano 13 lipca Opublikowano 13 lipca Co ten bf jakiś taki nie do poznania pod kątem szaty graficznej. Cytuj
suteq 200 Opublikowano 13 lipca Opublikowano 13 lipca Wygląda na lepszego Battlefielda niż sam Battlefield. xD Zapisałem się do testów, jak dostanę dostęp i coś pogram to napiszę wrażenia. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 13 lipca Opublikowano 13 lipca Stare Delta Force to był praktycznie Battlefield, ale bez takich zniszczeń. Za to kosmiczna ilość pojazdów. Sam pamiętam, jak w DF Extreme pakowaliśmy Humvee do MI-6 i zrzucaliśmy je innym graczom na głowę xd Tak, DF stało silną sceną twórców map i jeśli to powtórzą, to możemy mieć silnego konkurenta dla BF-a Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 13 lipca Opublikowano 13 lipca Dobrze to wygląda, czekam a temat dodaję do obserwowanych. Cytuj
Pupcio 18 603 Opublikowano 13 lipca Opublikowano 13 lipca Wygląda bardzo miło i chętnie sprawdze chociaż obawiam się że zostane wgnieciony w glebe przez młodych, dynamicznych multi zagrajmerów i po jednym meczyku usunę gre z nerwów 1 Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 6 sierpnia Autor Opublikowano 6 sierpnia Teraz, w tej chwili (do 21.00), można dostać kod steam oglądając 1h transmisji na twitch.tv i powiązać konto z tych ich deltowym. Cytuj
Rooofie 165 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia (edytowane) Pograłem troche, niestety bliżej temu do CoDa niż do BFa jeśli chodzi o feeling strzelania. Mapy są stosunkowo małe i 64 osoby na nich powodują zbyt duży chaos i zamęt. Przydałyby się serwery na 40 os. max. i byłoby idealnie. Czołgi i generalnie pojazdy są totalnie OP. Optymalizacja na PC bardzo dobra, serwery też działają elegancko, nie natrafiłem na żadne lagi. Niby wersja Alfa ale jeśli wyszłaby w takim stanie jako full nikt nie powinien mieć pretensji. Edytowane 6 sierpnia przez Rooofie Cytuj
Moldar 2 260 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Jak dla mnie jest bliżej bfa niż Coda, taki trochę bf5, ale mapa w stylu metro może powodować inne odczucia, jest wąsko, walki odbywają się cały czas, więc ciekawe jak wypadną inne tryby. Wydaje się, że w końcu jakaś poważniejsza konkurencja się znalazła, więc zobaczymy co z tego wyjdzie. Wstępnie wydaje się bardzo ok, podoba mi się bardziej od bf2042. Cytuj
suteq 200 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia 1 godzinę temu, Rooofie napisał(a): Optymalizacja na PC bardzo dobra, serwery też działają elegancko, nie natrafiłem na żadne lagi. Niby wersja Alfa ale jeśli wyszłaby w takim stanie jako full nikt nie powinien mieć pretensji. Jkaby dali otwartą alphe to by serwery siadły momentalnie a liczba kluczy w dropach podobno jest ograniczona. Głupie, tak to w ogłoszeniu piszą że chcą aby jak najwięcej graczy sprawdziło grę po czym ograniczają dostęp. Cytuj
Pupcio 18 603 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Zagrałem jeden meczyk i według mnie też bliżej temu to bfa niż coda. Fajnie się gra tylko jest tak jak podejrzewałem. Ja już kompletnie nie odnajduje się w grach multi i latam jak kurczak bez głowy ale jutro jeszcze sobie pogram, może to właśnie ta gierka we mnie rozbudzi tego morderce z czasów bc2/bfa3 Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 6 sierpnia Autor Opublikowano 6 sierpnia Gra się całkiem przyjemnie, ostatni mój BF1, więc ciężko o porównanie. Cytuj
Pupcio 18 603 Opublikowano 7 sierpnia Opublikowano 7 sierpnia Dzisiaj trafiłem na miejską mapke i tutaj już mi się grało zajebiście, feeling strzelania super (w końcu gra gdzie mi się dobrze strzela ze snajperki ) i jedynie mam to samo odczucie co rooofie że za dużo tutaj graczy i przez to często się z tego robi zwykła sieczka, no ma potencjał giereczka Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 21 października Autor Opublikowano 21 października Po czasowej zamkniętej alfie, demie na steam w ramach next-festu przyszedł czas otwartej bety (wcześniej zwanej early access)! Od 5 grudnia każdy może za darmo grać i zdobywać postęp w grze, ponoć nie będą kasować i resetować postępu. Oczywiście będzie battle pass. W OPEN BECIE będą dostępne dodatkowo: Cytat Get ready to dive into "Genesis", our first season, in the Open Beta! Experience everything we have to offer, including: A fresh face: One new Operator joins the fray, alongside the 7 you've already met. New modes to play: Experience brand-new FPS gameplay. Explore new battlegrounds: Discover unique maps in both Warfare and Hazard Operation. Cytat Q3: Will there be paid content in the Global Open Beta? A3: Yes, there will be paid content available for purchase in the Global Open Beta, primarily Battle Passes, weapon appearances, and vehicle appearances. However, there will be no pay-to-win elements. Cytat Q5: What's new in the Global Open Beta compared with the Next Fest version? A5: Expect a ton of new content like maps, modes, Operators, weapons, and vehicles along with major improvements to gameplay, including better performance, bug fixes, and a stronger anti-cheat system. Cytat Q7: When will the game be available on consoles and mobile? A7: Console and mobile versions are planned for a Q1 2025 release. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października Jak nie wypierdolą AI w Havoc Warfare to ta gierka umrze szybciutko. Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 23 października Autor Opublikowano 23 października Masz rację. Te boty w grze multi to kiepski pomysł, no ale dużo będzie zależeć od popularności gierki i czy ludzie zapełnią serwery. Mnie osobiście też nie podoba się, że nie każda klasa ma granat ręczny, bez jaj, niech dadzą wybór. Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 3 grudnia Autor Opublikowano 3 grudnia Już można ściągać, nie będzie żadnych kolejnych resetów postępu w grze. Zapowiedź season passa: Cennik: We offer 3 versions: 1. Deluxe Edition ($9.60) covers everything 2. Warfare Edition ($6.90) offers universal & Warfare items 3. Operations Edition ($6.90) offers universal & Operations items Cytuj
Elitesse 382 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Graliście już w to? Wcześniej zainteresowałem się tematem, bo wydawało mi się że ma to być bardziej realistyczna strzelanka jak Hell Let Lose ale teraz z tego co czytam to chcą konkurować z BFem i CoDem. Może dobre i to. Jetem ciekaw jak wypada w praktyce. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi