UberAdi 2 306 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Grałem w poprzednią bete i dziś jeden mecz. To jest taki BF2042 tylko, że dobry. Trzeba tylko poczekać aż ludzie odkryją wszystko co gra ma do zaoferowania bo w tego typu shooterach zawsze się znajduje coś co psuje balans i jest upierdliwe. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Już jest. Liczba smoke'ów, wh ability i gunplay do dużego reworku(devi sami o tym wiedzą). Wszystkie bronie to praktycznie lasery i engagement distance nie istnieje. SMG nawet powyżej 100m leciutko wchodzi. Do tego screen shake i aimpunch muszą wywalić albo diametralnie znerfić. Mechaniki milsimowe w tej grze są niepotrzebne. W 2042 mam 2.5k godzin i df mechanicznie to zupełnie inna gra. Na szczęście komunikacja devów z community jest top(niech się inni uczą) i szybciutko wszystko zmieniają/poprawiają. Dawno tak "dobrego" launchu nie było w strzelankach Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 5 grudnia Autor Opublikowano 5 grudnia Wczoraj chwilę pograłem. Liczba różnych śmieci do zebrania, punktów, biletów, przepustek, karnetów, itp jest przytłaczają. Menu wcale się nie poprawiło i żeby "odebrać" ten cały szajs trzeba się przeklikać przez 10 różnych ekranów - to powinni zmienić. Fajnie ze Season Pass podzielili na 2 części i jeśli ktoś (tak jak ja) nie gra w ten tryb z AI i zbieraniem gratów, to może sobie kupić SP tylko na to co go interesuje. 7$ ujdzie, jeśli będę dużo grał to pewnie kupię, żeby to nie zdechło jak XDefiant. Sama rozgrywka wiele się nie zmieniła od poprzedniej bety. Jest miło i przyjemnie, tak jak napisał @sprite muszą wprowadzić większe ograniczenia zdolności i będzie cacy. Ta nowa mapa w okopach w miarę fajna, przypomina mi BF1. Cytuj
UberAdi 2 306 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia 6 godzin temu, sprite napisał(a): Już jest. Liczba smoke'ów, wh ability i gunplay do dużego reworku(devi sami o tym wiedzą). Wszystkie bronie to praktycznie lasery i engagement distance nie istnieje. SMG nawet powyżej 100m leciutko wchodzi. Do tego screen shake i aimpunch muszą wywalić albo diametralnie znerfić. Mechaniki milsimowe w tej grze są niepotrzebne. W 2042 mam 2.5k godzin i df mechanicznie to zupełnie inna gra. Na szczęście komunikacja devów z community jest top(niech się inni uczą) i szybciutko wszystko zmieniają/poprawiają. Dawno tak "dobrego" launchu nie było w strzelankach Ile? xD 2.5k to grubo. Tam dużo się pozmieniało? Bo ja po 40h i dwoch pierwszych patchach przestałem grać i nigdy nie włączylem wiecej dlatego pewnie w Delta Force mi sie grało lepiej. 5 godzin temu, Shankor napisał(a): Wczoraj chwilę pograłem. Liczba różnych śmieci do zebrania, punktów, biletów, przepustek, karnetów, itp jest przytłaczają. Menu wcale się nie poprawiło i żeby "odebrać" ten cały szajs trzeba się przeklikać przez 10 różnych ekranów - to powinni zmienić. Fajnie ze Season Pass podzielili na 2 części i jeśli ktoś (tak jak ja) nie gra w ten tryb z AI i zbieraniem gratów, to może sobie kupić SP tylko na to co go interesuje. 7$ ujdzie, jeśli będę dużo grał to pewnie kupię, żeby to nie zdechło jak XDefiant. Sama rozgrywka wiele się nie zmieniła od poprzedniej bety. Jest miło i przyjemnie, tak jak napisał @sprite muszą wprowadzić większe ograniczenia zdolności i będzie cacy. Ta nowa mapa w okopach w miarę fajna, przypomina mi BF1. Menusy i arty postaci w menu smierdzą taniochą. Jak w grze mobile Cytuj
Sven Froost 492 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Jak Wy to zainstalowaliscie? Premiera na Xboxa z tego co czytalem miala miejsce wczoraj a w sklepie tego nie widze 1 Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 6 grudnia Autor Opublikowano 6 grudnia Póki co jest tylko na PC. Steam, Epic lub ich dedykowany klient. 1 Cytuj
Sven Froost 492 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Wpisalem w google Delta Force Xbox release date i wyskoczylo mi 5 grudnia, PC i konsole xD Cytuj
creatinfreak 3 846 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Pograłem 3 mecze i mam moooocny Vibe bf2042. Trzeba by było się wczuć bo po ciasnych mapach w bo6 tu dostaje chuj wie skąd. Ale skoro to darmowe i jak będzie ekipa to z chęcią pogram. Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Chyba dawno w BF nie graliście… BF2042 lepszy pod niemal każdym względami, począwszy od udźwiękowienia, po feeling broni. To jak porównywać Xdefiant do Black Opsa 6 - niby gry podobne ale jednak jakość wykonania zupełnie inna. Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 7 grudnia Autor Opublikowano 7 grudnia Jeśli ktoś ma/używa aplikację SteelSeries GG to można tam odebrać kod na bonus do XP itp. Cytuj
Pupcio 18 603 Opublikowano 8 grudnia Opublikowano 8 grudnia W dniu 6.12.2024 o 16:49, easye napisał(a): Chyba dawno w BF nie graliście… BF2042 lepszy pod niemal każdym względami, począwszy od udźwiękowienia, po feeling broni. To jak porównywać Xdefiant do Black Opsa 6 - niby gry podobne ale jednak jakość wykonania zupełnie inna. Wszystkie te względy są chuya warte w momecnice gdy w delte się zwyczajnie fajniej gra Cytuj
Rooofie 165 Opublikowano 8 grudnia Opublikowano 8 grudnia Na PS5 gra się z innymi konsolarzami czy mecze są dla wszystkich PC/PS5/Xbox jednocześnie? Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 8 grudnia Opublikowano 8 grudnia (edytowane) Open Beta jest TYLKO na PC Edytowane 8 grudnia przez Szymek 1 Cytuj
Elitesse 382 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Jakoś mi to kompletnie nie leży. Próbowałem trochę pograć ale odzwyczaiłem się od myszki i klawiatury, a padem nie dało rady więc szybko mnie wyjaśnili. Może kiedyś do tego wrócę jak wydadzą grę na konsole. Cytuj
MaZZeo 14 239 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Powiem tak, mam ogromne deja vu jak w to gram, w większości aspektów to jest dosłownie kalka BF2042. Plusem jest fakt że działa bardzo dobrze i bezlagowo, ale jeśli BF 2042 mi się znudził po 3 latach to chyba nie mam jakiejś dużej ochoty grać w jego kopię. Szkoda też że robiąc kopię BF 2042 skopiowali też operatorów i zrobili to jeszcze gorzej, bo te laseczki z pępkami na wierzchu mnie irytują nie mniej niż głupie skiny z coda. Czy oni nie widzieli jaki był odzew fanów BF'a odnośnie operatorów? Nic by nie szkodziło zrobić generycznych żołnierzy i sprzedawać do nich skiny. Ciekawi mnie kampania single, która bedzie za miesiac, ale multiplayera to odpuszczam Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Podobno jest ogromny problem z cheaterami. Czyli standard w pecetowym multi strzelanym. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi