Skocz do zawartości

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, GearsUp napisał(a):

Wertykalność mapy wygląda dobrze, widać będzie wiele metod przemieszczania się jak np za pomocą tego ptaka. Akurat w to Nintendo potrafi co udowodnili przy TOTK

Ogra się razem z papierowym Mario na Switchu dwójce.

• This 1
  • Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Teraz, KrYcHu_89 napisał(a):

Ogra się razem z papierowym Mario na Switchu dwójce.

Będzie wsteczna ale nie ma sensu czekać. Co ci ten Switch 2 da w tej grze? Brak kilku ścinek między przejściami?

• Minusik 1
Opublikowano
5 minut temu, GearsUp napisał(a):

Będzie wsteczna ale nie ma sensu czekać. Co ci ten Switch 2 da w tej grze? Brak kilku ścinek między przejściami?

No tutaj akurat niewiele, ale ciekawy jestem ich podejścia do wstecznej, pewnie w ciągu miesiąca się dowiemy. 

Opublikowano

Kurde Perfectblue ma wersję ze śmieciami w zawyżonej cenie więc chyba pozostanie kupienie na miejscu w media expercie bo jakoś do innych polskich sklepów wysyłkowych nie mam zaufania co do okładek itp.

Opublikowano

devilbot tez mam fobie okladkowa (musi byc eng, nie ma innej opcji) dlatego do mainstreamowych gierek uzywam mediaexpert albo mediamarkt, kto ma taniej, a zwykle maja najtaniej plus darmowa wysylka. Na allegro czesto kupuje od shock_games, jesli w opisie stoi napisane, ze gra jest z oficjalnej dystrybucji i okladka w jezyku angielskim, to tak zawsze bylo. Kupowalem poza tym w gamted, ale wylacznie stacjonarnie (prowadza tez oczywiscie sklep w allegro) i tez wyglada na to ze gierki biora prosto od dystrybutora na nasz kraj wiec na spokoju mozna brac, fajny sklepik z „atmosfera”

Urocza ta zeldunka na okladce, zeby bylo na temat

• Dzięki 1
Opublikowano
1 godzinę temu, GearsUp napisał(a):

Trochę zastanawiające, że tyle nowych mechanik a mimo to rozmiarowo mniejsza niż Awakening

A ile waży mechanika?

• Haha 2
Opublikowano

Po tym co zrobili z historią w TotK to te Hyrule to po prostu miejscówka do toczenia się gry. Bez żadnego dna, opowieści, historii czy powiązań. Równie dobrze może mieć miejsce na wyspach bergamutach

• beka z typa 1
Opublikowano

Mogliby zostawić to Hyrule jak dla mnie. Nie potrzebuję tego w co z tym celują. Mapa w tej grze ewidentnie jest znowu oparta na klasyku Link to the Past, które każdy z mojego pokolenia zna chyba na pamięć po ograniu gry 800 razy. Dodatków jest wiele, ale środek/środkowy wschód to ogólnie wariacja na temat Link to the Past.

W sumie Nintendo stara się w jakiś duży sposób nawiązać do swojego legendarnego dzieła 2D niemal dokładnie co 10 lat. W 2003 roku mieliśmy Four Swords (z załączanym portem LttP na GBA swoją drogą), w 2013 roku było Link Between Worlds, a teraz to.

Czwarty raz ten świat.

Opublikowano

zółtka hahaha ale się Nintendo zepsuło na koniec generacji

image.png.aa80057605c68fc8a7bd4574e4e3adda.png

Dobra już niech dają tego Switcha 2, bo i gry słabo i do tego działają jak gówno, nawet takie co wyglądają jak Indie