Skocz do zawartości

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te grę robili ludzie, którzy na koncie mają jedynie rimejki i remastery innych zeld, więc nie jestem zaskoczony, że nie jest to JAKOŚĆ NINTENDO jaką znamy.

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Link's Awakening dostał podobną notę więc każdy kto się choć trochę zna na grach N właśnie tyle zakładał.

Dla mnie i wszystkich fanów N najważniejszy jest pierwszy wymieniony punkt w plusach tej recki "creative solutions" czyli czysty fun z gierki. Na to właśnie głównie liczyłem i chyba się nie zawiodę

image.jpeg.2e975c9eee9f95951a24f5ae491c230f.jpeg

• This 1
Opublikowano

Niestety exy na znicza obecnie już robią tylko wyrobnicy i pod-zespoły, śmietanka już robi hity na premierę następcy. Mario Wonder było ostatnią grą na poważnie Big N na ten sprzęt.

• Minusik 1
Opublikowano

15 minut temu, GearsUp napisał(a):

Link's Awakening dostał podobną notę więc każdy kto się choć trochę zna na grach N właśnie tyle zakładał.

Dla mnie i wszystkich fanów N najważniejszy jest pierwszy wymieniony punkt w plusach tej recki "creative solutions" czyli czysty fun z gierki. Na to właśnie głównie liczyłem i chyba się nie zawiodę

image.jpeg.2e975c9eee9f95951a24f5ae491c230f.jpeg

Jest dobrze. Nintendo znowu ratuje branże, a na pewno ten rok.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Daffy napisał(a):

Niestety exy na znicza obecnie już robią tylko wyrobnicy

A ci wyrobnicy są z nami w pokoju?

mario-luigi-brothership-gra-nintendo-swi

super-mario-party-jamboree-gra-nintendo-

metroid-prime-4-beyond-gra-nintendo-swit

Oby branża miała tylko takich wyrobników i każdy remaster wyglądał jak Metroid Prime to nikt by nie narzekał na remastery

Edytowane przez GearsUp
  • Plusik 2
  • This 1
Opublikowano

@GearsUp dwie pierwsze gry będą średniakami, trzecia pewnie crossgenem, a remaster metroida wyszedł przed wonder czyli jeszcze w ostatnim okresie gdzie Nintendo switcha traktowalo na powaznie

Opublikowano
16 minut temu, iluck85 napisał(a):

Paczka w drodze.

Gorzej od TOTK nie będzie :Coolface:

U mnie też, podobno main story 15h 

3 minuty temu, Daffy napisał(a):

@GearsUp dwie pierwsze gry będą średniakami, trzecia pewnie crossgenem, a remaster metroida wyszedł przed wonder czyli jeszcze w ostatnim okresie gdzie Nintendo switcha traktowalo na powaznie

Do Jamboree wraca Story Mode więc to będzie pewien powiew świeżości

Opublikowano
2 godziny temu, GearsUp napisał(a):

O 4 oczka wyżej od tegorocznych hitów Stellar Blade/Wukong. Ależ będzie grańsko w piątek :banderas:

Kwestia gustu.

Ekskluzywy Sony: ciągle ta sama gra pod zupełnie innym tytułem.

Ekskluzywy Nintendo: ciągle ten sam tytuł pod zupełnie inną grą.

• This 1
Opublikowano

Nintendo Life chyba przy każdej grze jęczy na ten "performance", chociaż w sumie jak dają 9, to można uznać, że po prostu znają klientelę gejmerów która jest wrażliwa i potrzebuje takich trigger warningów i nawet jeśli ich osobiście obchodzą gry a nie klateczki, to muszą o tym wspominać żeby klatkarze też byli poinformowani jak to z klatkami. 

Jak gra wyciekła bodaj wczoraj, to na pewno zapytani dziś w ile przeszli grę piszą że 15 godzin hehe. Z tego co wiem to gra jest duża i zrobienie wszelkich opcjonalnych rzeczy zajmie znacznie więcej, chociaż na pewno do dużych Zeld się nie zbliża.

Może w poniedziałek już się da sprzedać hehe, trzeba będzie pocisnąć w weekend.

Opublikowano

Trochę pograłem. Bardzo dobra gra ale przeokropnie dropi. Powinni zablokować na 30 czy oni tego nie widzieli masakra.

No ale gra się zajebiście. Design wszystkiego przyjemnie plastelinkowy.

Dubgeony super. Skala gry widać że nie jest duża ale to ok. 

• Plusik 2
  • beka z typa 2
  • This 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Daffy napisał(a):

Niestety z fpsami nie jest dobrze 

Trzeba poczekac na switcha 2 jak widac. Szkoda, bo byla lekka podjarka, zawsze wolałem takie zeldy od tych 3d.

• Plusik 1
Opublikowano
Godzinę temu, GearsUp napisał(a):

Wszystko się zgadza, jedynie co to animacja na filmie zbyt płynna. A tak poza tym, to identyko.

Opublikowano
4 minuty temu, Shen napisał(a):

Trzeba poczekac na switcha 2 jak widac. Szkoda, bo byla lekka podjarka, zawsze wolałem takie zeldy od tych 3d.

Obejrzałem teraz recke df i jest dramat z tymi klatkami, chyba tylko największe n-wariaty wytrzymają to pływanie 30,40,50 co 2 kroki