Dahaka 1 878 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Te grę robili ludzie, którzy na koncie mają jedynie rimejki i remastery innych zeld, więc nie jestem zaskoczony, że nie jest to JAKOŚĆ NINTENDO jaką znamy. Cytuj
Homelander 2 219 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Najważniejsze, że cena jest Nintendo jaką znamy 2 Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września O 4 oczka wyżej od tegorocznych hitów Stellar Blade/Wukong. Ależ będzie grańsko w piątek Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Wiesz jak to mówią Gira. Podłoga Nintendo to sufit innych wyrobasów z korei i innych chińskich krain Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Link's Awakening dostał podobną notę więc każdy kto się choć trochę zna na grach N właśnie tyle zakładał. Dla mnie i wszystkich fanów N najważniejszy jest pierwszy wymieniony punkt w plusach tej recki "creative solutions" czyli czysty fun z gierki. Na to właśnie głównie liczyłem i chyba się nie zawiodę 1 Cytuj
Basior 1 109 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września No ja też na to liczę. Ale switch 2 by się już przydał. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 25 września Autor Opublikowano 25 września Niestety exy na znicza obecnie już robią tylko wyrobnicy i pod-zespoły, śmietanka już robi hity na premierę następcy. Mario Wonder było ostatnią grą na poważnie Big N na ten sprzęt. 1 Cytuj
devilbot 3 722 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 15 minut temu, GearsUp napisał(a): Link's Awakening dostał podobną notę więc każdy kto się choć trochę zna na grach N właśnie tyle zakładał. Dla mnie i wszystkich fanów N najważniejszy jest pierwszy wymieniony punkt w plusach tej recki "creative solutions" czyli czysty fun z gierki. Na to właśnie głównie liczyłem i chyba się nie zawiodę Jest dobrze. Nintendo znowu ratuje branże, a na pewno ten rok. 1 Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września (edytowane) 19 minut temu, Daffy napisał(a): Niestety exy na znicza obecnie już robią tylko wyrobnicy A ci wyrobnicy są z nami w pokoju? Oby branża miała tylko takich wyrobników i każdy remaster wyglądał jak Metroid Prime to nikt by nie narzekał na remastery Edytowane 25 września przez GearsUp 2 1 Cytuj
iluck85 2 958 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Paczka w drodze. Gorzej od TOTK nie będzie Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 25 września Autor Opublikowano 25 września @GearsUp dwie pierwsze gry będą średniakami, trzecia pewnie crossgenem, a remaster metroida wyszedł przed wonder czyli jeszcze w ostatnim okresie gdzie Nintendo switcha traktowalo na powaznie Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 16 minut temu, iluck85 napisał(a): Paczka w drodze. Gorzej od TOTK nie będzie U mnie też, podobno main story 15h 3 minuty temu, Daffy napisał(a): @GearsUp dwie pierwsze gry będą średniakami, trzecia pewnie crossgenem, a remaster metroida wyszedł przed wonder czyli jeszcze w ostatnim okresie gdzie Nintendo switcha traktowalo na powaznie Do Jamboree wraca Story Mode więc to będzie pewien powiew świeżości Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 2 godziny temu, GearsUp napisał(a): O 4 oczka wyżej od tegorocznych hitów Stellar Blade/Wukong. Ależ będzie grańsko w piątek Kwestia gustu. Ekskluzywy Sony: ciągle ta sama gra pod zupełnie innym tytułem. Ekskluzywy Nintendo: ciągle ten sam tytuł pod zupełnie inną grą. 1 Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Nintendo Life chyba przy każdej grze jęczy na ten "performance", chociaż w sumie jak dają 9, to można uznać, że po prostu znają klientelę gejmerów która jest wrażliwa i potrzebuje takich trigger warningów i nawet jeśli ich osobiście obchodzą gry a nie klateczki, to muszą o tym wspominać żeby klatkarze też byli poinformowani jak to z klatkami. Jak gra wyciekła bodaj wczoraj, to na pewno zapytani dziś w ile przeszli grę piszą że 15 godzin hehe. Z tego co wiem to gra jest duża i zrobienie wszelkich opcjonalnych rzeczy zajmie znacznie więcej, chociaż na pewno do dużych Zeld się nie zbliża. Może w poniedziałek już się da sprzedać hehe, trzeba będzie pocisnąć w weekend. Cytuj
devilbot 3 722 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września Trochę pograłem. Bardzo dobra gra ale przeokropnie dropi. Powinni zablokować na 30 czy oni tego nie widzieli masakra. No ale gra się zajebiście. Design wszystkiego przyjemnie plastelinkowy. Dubgeony super. Skala gry widać że nie jest duża ale to ok. 2 2 1 Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 27 września Autor Opublikowano 27 września Niestety z fpsami nie jest dobrze 1 Cytuj
dominalien 267 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września Próbuję się powstrzymać i kupić razem ze Switchem 2. Bo to musi wyjść na S2, prawda? Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września 1 godzinę temu, Daffy napisał(a): Niestety z fpsami nie jest dobrze Trzeba poczekac na switcha 2 jak widac. Szkoda, bo byla lekka podjarka, zawsze wolałem takie zeldy od tych 3d. 1 Cytuj
janol 433 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września Godzinę temu, GearsUp napisał(a): Wszystko się zgadza, jedynie co to animacja na filmie zbyt płynna. A tak poza tym, to identyko. Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września 4 minuty temu, Shen napisał(a): Trzeba poczekac na switcha 2 jak widac. Szkoda, bo byla lekka podjarka, zawsze wolałem takie zeldy od tych 3d. Obejrzałem teraz recke df i jest dramat z tymi klatkami, chyba tylko największe n-wariaty wytrzymają to pływanie 30,40,50 co 2 kroki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi