zdrowywariat 522 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego Fajna ta Zeldunia, początek bardzo zachęcający Cytuj
Daffy 10 820 Opublikowano 9 lutego Autor Opublikowano 9 lutego Poprawili coś ten nieszczęsny framerate? Cytuj
zdrowywariat 522 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Zagadki są spoko, ale walkę to już mogli zrobić samym mieczem, bo jest strasznie upierdliwa. Czy grę ukończę? Jeszcze nie wiem. W Link’s Awakening się dobrze bawiłem. Cytuj
GearsUp 451 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego 17 minut temu, zdrowywariat napisał(a): Zagadki są spoko, ale walkę to już mogli zrobić samym mieczem, bo jest strasznie upierdliwa. Czy grę ukończę? Jeszcze nie wiem. W Link’s Awakening się dobrze bawiłem. W to się gra po to żeby bawić się summonami, jak chcesz tylko przeć przed siebie jak najszybciej i ciachać wszystko mieczykiem to nie jesteś targetem 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi