zdrowywariat 556 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego Fajna ta Zeldunia, początek bardzo zachęcający Cytuj
Daffy 10 861 Opublikowano 9 lutego Autor Opublikowano 9 lutego Poprawili coś ten nieszczęsny framerate? Cytuj
zdrowywariat 556 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Zagadki są spoko, ale walkę to już mogli zrobić samym mieczem, bo jest strasznie upierdliwa. Czy grę ukończę? Jeszcze nie wiem. W Link’s Awakening się dobrze bawiłem. Cytuj
GearsUp 473 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego 17 minut temu, zdrowywariat napisał(a): Zagadki są spoko, ale walkę to już mogli zrobić samym mieczem, bo jest strasznie upierdliwa. Czy grę ukończę? Jeszcze nie wiem. W Link’s Awakening się dobrze bawiłem. W to się gra po to żeby bawić się summonami, jak chcesz tylko przeć przed siebie jak najszybciej i ciachać wszystko mieczykiem to nie jesteś targetem 1 Cytuj
Harbuz 966 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Gram jakieś 2 godziny, nie spodziewałem się, że sterowanie i mechanika gry będą tak intuicyjne i przyjemne. Mam to uczucie, które mam ostatnimi czasy rzadko- chcę usiąść do gry bo wiem, że będę się dobrze bawić. Tyle. Jednocześnie gram w Hogwarts Legacy ale siadam do tego bardziej na zasadzie obowiązku, przy Elden Ring było lepiej ale to inny rodzaj rozrywki. Nawet niedawno ukończone Super Mario Wonder nie dawał mi tyle frajdy. 2 Cytuj
MEVEK 3 722 Opublikowano 3 marca Opublikowano 3 marca Ja sie sram z radosci grajac w tego szpila. Niby mechanika taka prosta a daje mnostwo radosci i satysfakcji. Ani mi myslec machac mieczem kiedy ksiezniczka ma taki arsenal pod reka a im wiecej rzeczy skopiujemy do schowka tym bardziej kreatywni mozemy byc rozwiazujac wszelakie przeszkody. Jak narazie najbardziej przydatne sa lozka. Z latwoscia idzie sie dostac na wyzsze plaszczyzny(sekretne skrzynie), a do tego mozna odpoczac i sie zregenerowac. A ilu ochroniarzy mam do okola No pysznie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi