Daffy 10 527 Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Nintendo uznało że na końcowy żywot switcha potrzeba rpga z Mario co pół roku więc i mamy kontynuację uznanej serii Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Ostatnia dobra gra z tej serii była 15 lat temu, ale nadzieja zawsze jest. Może upadek AlphaDream (i, domyślam się, włączenie większości pracowników do Nintendo) był ratunkiem? W sumie fajnie, że wybrali dość oryginalny styl kreski i widać że cała gra jest tak zrobiona, od okładki (bardzo ładna!) po rozgrywkę. W sumie chyba zawsze próbowali się tego oryginału z GBA trzymać (np. te animacje jak modele braci się rozciągają i wyginają), ale ta implementacja wygląda na swój sposób ciekawie. No i wyrazisty główny motyw gry, wyrażony w tytule (zawsze byli "Bros". Teraz, są "Brothers".......) Mają moje zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 007 Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Zapowiada się bardzo fajnie. O wiele bardziej podoba mi się ta stylistyka niż plastusie z Zeldy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 527 Opublikowano 18 Września Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 307 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września nintendo rozpieszcza rpgami z mario, a seria z lugi jest moją ulubiona. Tak czy inaczej hodor. Kupie dopiero jak wyjdzie switch 2 i bede mial pewnosc, ze nie zrobia re-release. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 527 Opublikowano 10 Października Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października Bardzo spoko się to prezentuje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ThePatrickyo 45 Opublikowano 10 Października Udostępnij Opublikowano 10 Października Premiera tej gry jara mnie bardziej niż nowej Zeldy, chętnie ogram, w tym roku pewnie się skuszę na zakup 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Badus 268 Opublikowano 11 Października Udostępnij Opublikowano 11 Października Plus, że coś nowego zamiast odgrzewanych kotletów. Wygląda sympatycznie, na duży plus ładny cell-shading (dlaczego ten styl umarł?) i kanapowy co-op. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 11 Października Udostępnij Opublikowano 11 Października Gierka prezentuje obledny styl, jestem kupiony i czekam jak na swieta. System walki wyglada na zroznicowany co cieszy nie mniej niz humorystyczna bajkowa oprawa. Plus dla lektora, ktory czyni to omowienie jeszcze doskonalszym. 101% radochy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi