Perez 1 817 Opublikowano 3 lipca Autor Opublikowano 3 lipca 7 minut temu, grzybiarz napisał(a): Kurde no nie chce tak pisać ale gdzie to ma być?:) ostatni post to extreme leak, ale tak z początku czerwca jest np link do e-wydania starego numeru. Teraz nie widzę posta z linkiem Płatności nie pilnuje, ostatni wpłaca, ale do PDF-a pierwszy - tego Klienta nie obsługujemy! A tak poważnie to przepraszam, faktycznie posta nie wrzuciłem - włala https://patronite.pl/post/66438/e-wydanie-psx-extreme-322-juz-dostepne Chociaż ogólnie myślałem, że na koncie Patronite to jest jakaś zakładka "udostępnione pliki" czy coś. 1 Cytuj
Jontek80 235 Opublikowano 3 lipca Opublikowano 3 lipca 1 godzinę temu, Perez napisał(a): Płatności nie pilnuje, ostatni wpłaca, ale do PDF-a pierwszy - tego Klienta nie obsługujemy! A tak poważnie to przepraszam, faktycznie posta nie wrzuciłem - włala https://patronite.pl/post/66438/e-wydanie-psx-extreme-322-juz-dostepne Chociaż ogólnie myślałem, że na koncie Patronite to jest jakaś zakładka "udostępnione pliki" czy coś. Ja dostaje linki w mailu. Cytuj
Perez 1 817 Opublikowano 3 lipca Autor Opublikowano 3 lipca 1 minutę temu, Jontek80 napisał(a): Ja dostaje linki w mailu. Ale do posta czy bezpośrednio jak dodany jest plik? Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 3 lipca Opublikowano 3 lipca Oceniaczka z Geoffami koniecznie musi zostać na stałe Cytuj
Perez 1 817 Opublikowano 3 lipca Autor Opublikowano 3 lipca Uszanowanie! PSX Extreme 322 wjeżdża na dzielnię - https://www.psxextreme.pl/psx-extreme-322-juz-w-sprzedazy/ nasz sklep – wydanie papierowe lub elektroniczne Allegro – wydanie papierowe e-Kiosk – wydanie elektroniczne Nexto – wydanie elektroniczne eGazety – wydanie elektroniczne Publio – wydanie elektroniczne Patronie - dostępne dla Patronów I oczywiście stacjonarne punkty z prasą na terenie kraju. Dziękuję jak zawsze za każdy kupiony numer - niech Wam da tyle przyjemności jego lektura, ile nam przygotowanie go 4 2 Cytuj
Pix 971 Opublikowano 4 lipca Opublikowano 4 lipca Pdf pobrany, czekam teraz na papier. Dzięki Panie Perez, jak zwykle pełen profesjonalizm. Złoty człowiek Ulubione felietony już zaliczone, czyli Pan Mielu, Pan Piechota i Pan Walkiewicz. Jak zwykle na najwyższym poziomie. Mielu to powinien dostać w ogóle pełną stronę, ale pewnie chłopak zajęty. A tak znowu mamy KAPITALIZM (który to już raz?!?!) od Marcellusa. Chińska bajka dla dzieci w kąciku baka nawet mnie zainteresowała, więc się obejrzy. Dzięki Panie Konsolka. Teraz idę czytać co tam napisał Robert Kubica o Vagrant Story. A w ogóle to tyle razy słyszałem od członków redakcji (w piśmie, podcastach i soszjalach) jak to nie ma ostatnio w co grać na sonce i tylko gejmpas boży, ale przychodzi pytanie na czym najczęściej gracie i prawie wszyscy jak jeden mąż podają ps5 jako pierwszy sprzęt. Czyli albo prawie w nic nie gracie (bo przecież nic nie ma) albo jednak nie jest tak źle To już mój jakiś 7 czy 8 udział w Głosie Ludu. Dziękuję, ale zapełniłem Ci Perez tyle razy stronę i dalej nic z tego nie mam. Nawet skarpetek bombermana nie dałeś mi ostatnio wygrać. No chyba nie tak to powinno wyglądać 1 2 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 4 lipca Opublikowano 4 lipca 7 godzin temu, Perez napisał(a): Ale do posta czy bezpośrednio jak dodany jest plik? Link do postu i bezpośrednio przepisany post, w którym jest także link do numeru (hiperłącze z maila również działa). Tak to wygląda: 1 Cytuj
Perez 1 817 Opublikowano 4 lipca Autor Opublikowano 4 lipca Godzinę temu, Pix napisał(a): To już mój jakiś 7 czy 8 udział w Głosie Ludu. Dziękuję, ale zapełniłem Ci Perez tyle razy stronę i dalej nic z tego nie mam. Nawet skarpetek bombermana nie dałeś mi ostatnio wygrać. No chyba nie tak to powinno wyglądać Masz rację, przepraszam! Aby uniknąć nieporozumień to więcej już Cię nie wrzucam 3 1 Cytuj
Jontek80 235 Opublikowano 4 lipca Opublikowano 4 lipca 8 godzin temu, Perez napisał(a): Ale do posta czy bezpośrednio jak dodany jest plik? Jest i w poscie jak otworze ale sa tez dwa linki juz w mailu. Do 0 i do nowego. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 4 lipca Opublikowano 4 lipca Jak mi się skończy prenumerata to przeskakuje na ten próg 50 zł i wysyłka paczkomatem. Nowy numer pewnie wpadnie za 2-3 tygodnie xd Cytuj
number_nine 1 344 Opublikowano 4 lipca Opublikowano 4 lipca Nowy numer już czeka w paczkomacie, w dzień premiery kioskowej Klasa, panie Perez 1 Cytuj
Perez 1 817 Opublikowano 4 lipca Autor Opublikowano 4 lipca 28 minut temu, number_nine napisał(a): Nowy numer już czeka w paczkomacie, w dzień premiery kioskowej Klasa, panie Perez No akurat to ten miesiąc słabo :D. Scenariusze pod to są trzy docelowo: a) drukarnia max ogarnia i dojeżdża do mnie nakład w poniedziałek i od razu wysyłka - to jest taki baaaardzo pozytywny, bo teraz od sierpnia nowa drukarnia i druk w Krakowie ergo dłużej trzeba na dostawę b) optymalny - dostawa wpada poniedziałek wieczorem/wtorek rano, pakowanie, wysyłka i w środę numer w paczkomacie c) ten obecny, taka ostateczność - jest opóźnienie/przesunięcie, numer mam w środę i wysyłam z dostawą na czwartek Cytuj
number_nine 1 344 Opublikowano 4 lipca Opublikowano 4 lipca 6 minut temu, Perez napisał(a): c) ten obecny, taka ostateczność - jest opóźnienie/przesunięcie, numer mam w środę i wysyłam z dostawą na czwartek taka ostateczność, to mi bardzo odpowiada numer i tak zawsze otwieram do weekendowej kawuni, więc byle do piątku dochodziły i będzie lux Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 4 lipca Opublikowano 4 lipca Dwa razy w GL w jednym numerze? No nie spodziewałem się. Cytuj
Perez 1 817 Opublikowano 4 lipca Autor Opublikowano 4 lipca 1 godzinę temu, PiotrekP napisał(a): Dwa razy w GL w jednym numerze? No nie spodziewałem się. Ogólnie z GL to powiem Wam, że coraz trudniej o statusy. Bo produkujecie ich masę, ale mam wrażenie, że już z 90% to wideo/fotki/embedy. Ot, teraz zerknąłem: fota/fota/X/cytat/fota/fota i jedyny @Czoperrr z tekstem, który spoko by pasował. Fotki ciężko wstawiać, bo to mała rubryka i jedno zdjęcie sensownej wielkości i zaraz miejsca nie ma. Stąd czasami duble, chociaż staram się, aby jednak każdy był max raz. 1 Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 4 lipca Opublikowano 4 lipca 20 minut temu, Perez napisał(a): Ogólnie z GL to powiem Wam, że coraz trudniej o statusy. Bo produkujecie ich masę, ale mam wrażenie, że już z 90% to wideo/fotki/embedy Można zablokować dodawanie grafik i filmów w Statusach Cytuj
Perez 1 817 Opublikowano 4 lipca Autor Opublikowano 4 lipca 30 minut temu, dee napisał(a): Można zablokować dodawanie grafik i filmów w Statusach Dzięki, chcesz, żeby mnie zlinczowali, Ty to jesteś dee... Spoko, na razie jeszcze jest czym zapełnic, a ewentualnie z czasem może się odświeży i coś zmieni. Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 4 lipca Opublikowano 4 lipca 1 hour ago, dee said: Można zablokować dodawanie grafik i filmów w Statusach Chcesz ludziom odebrać łatwe plusiki za śmieszne obrazki? Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 4 lipca Opublikowano 4 lipca @Czoperrr od tego jest Tablica Korkowa. Cytuj
Pix 971 Opublikowano 4 lipca Opublikowano 4 lipca @Perez to po prostu znak, że Głos Ludu zasługuje na 2 strony Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 4 lipca Opublikowano 4 lipca Każdy (nie)normalny jak co miesiąc czeka na dawkę zapachu PSXa i wącha go jak narkotyk. W końcu okładka która pasuje. 1 Cytuj
Adolfo 29 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Czwartek, dzień premiery, gazetka kupiona w lokalnym saloniku prasowym, ale udałem się także na audyt do pobliskiej galerii Posnania, do Empiku. I niespodzianka: PSX EXTREME brak!!! Zdjęcie poniżej, prasa komputerowa, poważny brak naszego ukochanego szmatławca! Jednak moje niezwykle wyczulone oko uchwyciło coś na sąsiedniej półce. Charakterystyczne barwy sprawiły, że wystający zza innych gazetek kawałek papieru zwrócił moją uwagę. Tak, to PSX EXTREME, wrzucone i sponiewierane tam gdzie się go nikt nie spodziewał znaleźć! Zdjęcie poniżej. Na innej półce, ledwo widoczne, lecz czujne oko fana wychwyci kluczowe fragmenty. Między Kosmosem, a Tatrami. A Ty już znalazłeś? Oczywiście nie można było tego tak zostawić. Całe 5 sztuk gazetki (trochę mało jak na Empik) wylądowało na właściwą półkę, w najbardziej reprezentatywnym miejscu. Teraz każdy zainteresowany znajdzie gazetkę. Nawet Ci nie zainteresowani znajdą i się zainteresują. Zdjęcie poniżej pokazuje finalny stan. Dlatego drodzy czytelnicy, róbcie audyt swoim Empikom. Nie możemy pozwolić żeby sabotowali premierę naszego ukochanego pisemka. (paranoja mode on) W osiedlowej Chacie Polskiej, konserwatywna pracownica zawsze wyciąga z półki na gazety stos pisemka ANGORA i niezdarnie chowa je za ladą. To "lewackie" pisemko nie ma prawa się znaleźć w rękach klientów. I tak od lat taka sytuacja. Dziwne to, że nadal tam wysyłają stosik pisma, choć przez lata nie sprzedał się ani jeden egzemplarz. Widać nikt tego nie sprawdza. I podobna sytuacja może mieć miejsce w Empiku - jakiś zły pracownik, zapewne fan konkurencji, specjalnie chowa nielubiane pisemko tak by nikt go nie kupił. Zwłaszcza, że już wcześniej były opóźnienia w tym Empiku i pisemko lądowało na półce kilka dni po premierze. A teraz wylądowało na premierę, ale dziwnie ukryte. Przypadek? Za tydzień zrobię kolejny audyt. (paranoja mode off) Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Dali extrima do działu popularno naukowego przez drug dealera 1 Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Teraz przesyłeczka w tym kartonowym i koszulce, klasa. Zero uszkodzeń, prościutkie, pachnące ajajaj 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi