Mari4n 419 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Dzisiaj odebrałem z paczkomatu. Doceniam koszulkę, bo w nich przechowuję przeczytane numery. No i dłużej wtedy pachną. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Ide na łowy i comiesięczne wąchanie swojego egzemplarza - oczywiście chwytam z tyłu lady by mieć unikatowe doświadczenie! 2 1 1 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca 55 minut temu, oFi napisał(a): Ide na łowy i comiesięczne wąchanie swojego egzemplarza - oczywiście chwytam z tyłu lady by mieć unikatowe doświadczenie! Sorry, ale nic się nie równa doznaniom po odpakowaniu z folii. Bezstratny format, że tak powiem. 1 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca Ależ to pismo odżyło. Dzięki Pan Perez, dzieki chlopaki I jeszcze wydrukowali mój status o decku 2 Cytuj
Yankiee 19 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca Oj coś mi mówi że zapach świeżo rozpieczętowanego PSX’a sprawi że ten weekend będzie należeć do udanych kolejny miesiąc z rzędu numer na czas, dobra robota Panie Prezes Cytuj
Piotrek87 25 Opublikowano 7 lipca Opublikowano 7 lipca Witajcie Wczoraj ukończyłem czytanie całego numeru PSX EXTREME 321 i dziś zabieram się za nowy numer Z poprzedniego numeru polecam bardzo EXTREME PLUS na temat twórcy gry GRAN TURISMO Pan Zabłocki wykonał kawał dobrej roboty bo tekst czytało się super Nie wiem czy wiecie ale pierwsze Gran Turismo tworzyło zaledwie 20 osób Ja swoją przygodę z Gran Turismo zacząłem od części drugiej i super jest dowiedzieć się czegoś nowego na temat twórcy tej genialnej gry 4 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 7 lipca Opublikowano 7 lipca I dalo rade zrobić gierke AAA w 20 osob a nie w 200, która była perłą jak widać Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 8 lipca Opublikowano 8 lipca 23 godziny temu, Piotrek87 napisał(a): Witajcie Wczoraj ukończyłem czytanie całego numeru PSX EXTREME 321 i dziś zabieram się za nowy numer Z poprzedniego numeru polecam bardzo EXTREME PLUS na temat twórcy gry GRAN TURISMO Pan Zabłocki wykonał kawał dobrej roboty bo tekst czytało się super Nie wiem czy wiecie ale pierwsze Gran Turismo tworzyło zaledwie 20 osób Ja swoją przygodę z Gran Turismo zacząłem od części drugiej i super jest dowiedzieć się czegoś nowego na temat twórcy tej genialnej gry Dziękuję, takie opinie tylko motywują do jeszcze cięższej pracy! 1 Cytuj
Konsolite 547 Opublikowano 8 lipca Opublikowano 8 lipca W dniu 4.07.2024 o 06:37, Pix napisał(a): Chińska bajka dla dzieci w kąciku baka nawet mnie zainteresowała, więc się obejrzy. Dzięki Panie Konsolka. Drobiazg, "mistrz" Kojima wspierał Cytuj
sph! 836 Opublikowano 8 lipca Opublikowano 8 lipca 57 minut temu, Konsolite napisał(a): Drobiazg, "mistrz" Kojima wspierał 1 Cytuj
Mari4n 419 Opublikowano 8 lipca Opublikowano 8 lipca Komuś się coś pomerdało i wpisał 2015 jako rok premiery nowego Dooma. 1 Cytuj
Benson 22 Opublikowano 8 lipca Opublikowano 8 lipca Czemu zapowiedzi gier z SGF nie są podpisane? Najpierw myślałem, że wszystkie pisał Komodo, ale Astro Bot kończy się: "I tylko szkoda Komoda, że nie zagrał..." Cytuj
KOMODO 67 Opublikowano 8 lipca Opublikowano 8 lipca 6 godzin temu, Benson napisał(a): Czemu zapowiedzi gier z SGF nie są podpisane? Najpierw myślałem, że wszystkie pisał Komodo, ale Astro Bot kończy się: "I tylko szkoda Komoda, że nie zagrał..." We wstępie do tego samego tekstu Roger napisał, że to jego sprawka . Na SGF byłem w pojedynkę, obskoczenie wszystkiego co było prezentowane było więc logistycznie prawie niemożliwe, dlatego tytuły, które chwilę potem można było ograć również w innych miejscach (np. w siedzibie polskiego oddziału PlayStation w Warszawie) odpuszczałem, skupiając się na tych, które dało się sprawdzić tylko w Los Angeles. Dlatego w przypadku Astro Bota musiałem obejść się smakiem, ograł go za to rednacz. Cytuj
Benson 22 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca 5 godzin temu, KOMODO napisał(a): We wstępie do tego samego tekstu Roger napisał, że to jego sprawka . Na SGF byłem w pojedynkę, obskoczenie wszystkiego co było prezentowane było więc logistycznie prawie niemożliwe, dlatego tytuły, które chwilę potem można było ograć również w innych miejscach (np. w siedzibie polskiego oddziału PlayStation w Warszawie) odpuszczałem, skupiając się na tych, które dało się sprawdzić tylko w Los Angeles. Dlatego w przypadku Astro Bota musiałem obejść się smakiem, ograł go za to rednacz. Czyli wszystkie pozostałe teksty są Twoje? Cytuj
KOMODO 67 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca 3 godziny temu, Benson napisał(a): Czyli wszystkie pozostałe teksty są Twoje? Tak. Jeśli pijesz do ich podlejszej niż zwykle jakości to wynika ona niestety specyfiki targów - teksty młóci się z hotelu po nocach i nad ranem, nie ma czasu na dłubanie i wielokrotne poprawki. Jeżeli do druku poszły jakieś kulfony to wina korektora Rogera 7 Cytuj
Benson 22 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Nie, nie, na pewno wszystkie są ok. Po prostu tak mi się rzuciło w oczy podczas kartkowania, że nie ma podpisów, a pod tym Astro Botem zauważyłem to zdanie Cytuj
TomciooPL 16 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Nie rozpoznaję tylko twarzy w oceniaczce Summer Game Fest - kto to jest? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca W dniu 8.07.2024 o 12:07, sph! napisał(a): Bardzo dobre anime, swojego czasu było omawiane w odpowiednim dziale na forum. 3 Cytuj
Pix 914 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Godzinę temu, TomciooPL napisał(a): Nie rozpoznaję tylko twarzy w oceniaczce Summer Game Fest - kto to jest? Seksualny niewolnik Kojimy Cytuj
Atherius 34 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Poczta nie dała rady U mnie do dzisiaj nie ma, na szczęście PDF poratował w pewnym stopniu. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Nowa skala ocen nadchodzących gier to genialny pomysł. Trzy Goeffy na pięć 1 Cytuj
astralja 0 Opublikowano 10 lipca Opublikowano 10 lipca U mnie do dzisiaj nie ma, na szczęście PDF poratował w pewnym stopniu.U mnie również brak.Wysłane z mojego moto g32 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi