Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 29
  • Wyświetleń 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pogralem ponad 5h od wczoraj, ukonczylem dwie gry, obie sa zajebiscie plytkie jak chodzi o mechniki (nawet jak na lata 80, w ktorych wedlug LORE tego projektu powstaly). Mnie to wciagnelo bo lubie tak

• Jukka Sarasti
    Jukka Sarasti

Czy będę w to grał? Niekoniecznie. Czy szanuję takie ambitne i awangardowe rzeczy? W opór!

• Nie, na multi jest polowa wedlug menu gry. Tzn to nadal 25 malych gierek z ery 8 bit wiec jest co robic.

Opublikowano
  • Autor

Nie ma nic ogłoszonego na ten temat, raczej nie było to robione równolegle. Zakładam, że przy tak przeciągającym się projekcie, twórcy chcieli w końcu to zamknąć i dopiero odetchnąć i zająć się wtedy portem.

Port raczej prosty, Game Maker podobno łatwo portuje na Switcha (podobno, bo w sumie absolutnie każdy detal techniczny robienia dowolnej gry na Switcha jest objęty NDA i nie wolno nawet indykom o nim mówić hehe), ale samo zrobienie QA i zachowań przy zmianie trybu sterowania to już dla jednej osoby jest trochę czasu. Nastawiam się na środek 2025, niestety...

Opublikowano

25 i 47 skończone, teraz bawię się 15. Wziąłem na pierwszy ogień gierki logiczne z zestawu

Opublikowano

To zagraj w gre nr 2 Bug Hunter. Takie Into the Breach tylko z pegasusa. Wjechal pierwszy patch:

https://steamdb.info/patchnotes/15828959/

Ja dopiero wczoraj odkurzylem ostatnie tytuly z pierwszej dziesiatki. Mam ledwo ponad 14h dopiero wiec ciezko sie wypowiadac. Mysle ze jak ogram (nie konienicze ukoncze) te pierwsze 10 to zaspamuje temat.

Opublikowano

Hardcorowe (ale też urocze i mega oldschoolowe) jest rozkminianie zasad niektórych gier. Nie chce korzystać z pojawiających się tutoriali w necie ale już kilka odpalonych pozycji (zwłaszcza tych strategicznych) rzuciło mi mocne wyzwanie w zrozumieniu o co w nich chodzi.