Butt 3 423 Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 15 godzin temu, Benson napisał(a): Jaki kraj taki Mr. T Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca https://www.facebook.com/share/p/Q98Z4XEndRZBhLrH/ I co narobiliście, szowinistyczne świnie? Teraz panu papkinowi jest bardzo smutno. Cytat Przez ostatnich 48 godzin dowiedziałem się, że: - mam "zdychać" - mam w życiu za mało problemów - mam nasrane we łbie - jestem nienormalny - jestem atencyjny - jestem przerażająco egocentryczny - jestem dziwolągiem - jestem dziwakiem - jestem pieniaczem - jestem zj***m - jestem nietolerancyjny - jestem pretensjonalny - jestem kolorową zarazą - jestem odklejusem - jestem płaczliwy - jestem "chorym transem" - jestem "transem-gejem" - jestem młody i emocjonalny - cierpię z powodu, k***a, wszystkiego - pięknie mi się p****ło pod kopułą na stare lata - obcinam sobie fujarę - szukam ch**a do d**py - moje poglądy to lewackie p*******ie - działam dla poklasku - zesrałem się - wyzywam striptizerki od "prostytutek" (?) - próbuję cenzurować media - próbuję narzucać mediom, jak mają myśleć Mam grubą skórę, ale, nie ukrywam, i tak mnie to poruszyło. Pewnie sobie zasłużyłem, śmiałem bowiem wyrazić na prywatnych social mediach krytyczną opinię o jednym z magazynów dla graczy, wskazując w jego tekstach fragmenty (w moim odczuciu) seksistowskie. Zaznaczyłem przy tym, że samo pismo uważam za bardzo dobre (ba, wręcz kilkukrotnie broniłem go przed krytyką w sekcji komentarzy). Autorami powyższych inwektyw są jego czytelnicy, którzy skrzyknęli się na forum oraz redaktorzy. Wrzucam ich do jednego wora, bo raz, że chór to wspólny i dwa, że na wspomnianym forum każda homofobiczna obelga musiała zostać przed publikacją zatwierdzona przez moderatora. No i dlatego, że właściwie NIKT nie odniósł się do meritum. Nie potrafię tego zrozumieć. Czemu cała para poszła w dosrywanie autorowi - przypomnę - posta na Facebooku? Czy media społecznościowe nie powinny służyć dyskusji? Dlaczego clou mojej wypowiedzi pozostało bez właściwie żadnej odpowiedzi? Czemu ważniejsze od rozmowy nt. pisania o kobietach okazało się każdorazowo d****nie autorowi wpisu? Nie wiem. Wiem, że nie chcę dostawać na Mesendżera kolejnych gróźb karalnych ani wczytywać się w hejt na oficjalnych kanałach. Nie mam na to siły. Przepraszam więc za swój feedback, dyskusji nie kontynuuję, bardzo proszę, by już nic do mnie na ten temat nie pisać. Mam nadzieję, że jesteście z siebie dumni. Spoiler ja jestem, murem za szmatławcem naprzeciw takim baranom 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Ja o nim dobrze pisałem, że lubiłem jego teksty w CDA, że ma dobre pióro, to już nie zasluzylem na cytat, nie pasowało do narracji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Spoiler Nie no wiadomo, że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 28 minut temu, Bzduras napisał(a): https://www.facebook.com/share/p/Q98Z4XEndRZBhLrH/ I co narobiliście, szowinistyczne świnie? Teraz panu papkinowi jest bardzo smutno. Mam nadzieję, że jesteście z siebie dumni. Ukryj zawartość ja jestem, murem za szmatławcem naprzeciw takim baranom Można być murem za szmatławcem bez pisania jak faka. Trochę kurwa wstyd za te niektóre komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Antihero_ 27 Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Tych najgorszych komentarzy nie widziałem. Aczkolwiek te typu "lewackie (pipi)enie" czy o dziwolągach to można byłoby sobie odpuścić, bo merytoryki nie wnoszą żadnej, a to redakcja obrywa. Natomiast to jest klasyka gatunku w kontekście dram. Ktoś próbuje dla własnych korzyści ją rozpętać, potem blednie przy konfrontacji, żeby oczywiście potem wyskoczyć z tekstem "oni wszyscy są źli, hejtują mnie, nienawidzą mnie" i wymusić litość na ludziach. Pomijając fakt, że do tej pory na tej "piaskownicy" wcześniej to ta osoba ganiała i biła łopatką innych, bo raczej innej metafory na ciągłe dogryzanie Szmatławcowi to chyba nie znajdę. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 163 Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Kto sieje wiatr, burzę będzie zbierał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 9 minut temu, Shen napisał(a): Można być murem za szmatławcem bez pisania jak faka. Trochę kurwa wstyd za te niektóre komentarze. Akurat dumny jestem z siebie, bo nie rzuciłem mięskiem ani razu w komentarzach. Na forum to co innego, tutaj sami swoi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris Blake 40 Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Ej no, ale wyzywać forumek to już można - tam co drugi post jest -"jebac ich". Oczywiście wyolbrzymiam, że co drugi, ale zawsze mnie irytuje takie zakłamanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca a musiał też zajrzeć na forum, bo wspomniał że nazwano go trans-gejem, a ja tak o nim pisałem. Chyba że ktoś inny też na to wpadł. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Nie mówcie, że to się wszystko kameruje. Ja nie chcioł, ja nie wiedzioł. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 3 minuty temu, Kris Blake napisał(a): Ej no, ale wyzywać forumek to już można - tam co drugi post jest -"jebac ich". Oczywiście wyolbrzymiam, że co drugi, ale zawsze mnie irytuje takie zakłamanie. Nas można bo jesteśmy tymi złymi którzy zranili uczucia papkensa bo nie zgadzamy się z jego narracją i nie daliśmy lajka Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Ostatnio CD-A zrobiło książkę o gierkach, wahałem się (bo lubię takie gierkowe tematy na papierze), ale teraz już wiem, że nie warto wspierać czegoś, gdzie piszą odklejeńcy. Wiem, że Witczak już chyba pisuje tylko z doskoku, albo i nawet nie, no ale niesmak pozostał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Nic złego nie zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 4 minuty temu, Kris Blake napisał(a): Ej no, ale wyzywać forumek to już można - tam co drugi post jest -"jebac ich". Oczywiście wyolbrzymiam, że co drugi, ale zawsze mnie irytuje takie zakłamanie. Podwójne standardy, wiadomo. W ogóle zerkając na ilość reakcji na content na jego profilu, to przypuszczam, że szmatławcowe dramy generują mu najlepsze zasięgi, a i community może błysnąć świętym oburzeniem i zarobić punkty fajności, więc spodziewam się więcej takich wątków w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 8 minut temu, grzybiarz napisał(a): a musiał też zajrzeć na forum, bo wspomniał że nazwano go trans-gejem, a ja tak o nim pisałem. Chyba że ktoś inny też na to wpadł. O obcinaniu fujary też się pojawiło, a to akurat ja pisałem. Oczywiście zostało to tak zmanipulowane, jakobym napisał, że to pan pupkin obcina sobie fujarę, podczas gdy każdy ze sprawnym wzrokiem przeczyta post i od razu zobaczy, że to nieprawda Jednak ta atencyjność to straszna cecha u człowieka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 3 minuty temu, LeifErikson napisał(a): e szmatławcowe dramy generują mu najlepsze zasięgi, a dużo bab mu tam komentuje dużo grubych bab 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Zwykły atencjusz ( choć temu o zgrozo przeczy ), szkoda na to czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 12 Lipca Udostępnij Opublikowano 12 Lipca Cytat - wyzywam striptizerki od "prostytutek" (?) Jakiś zjebany babus pisała, że od zawsze myślała, że PE to świerszczyk i robią imprezy z prostytutkami. No to jej odpisałem czy uważa że striptizerka i prostytutka to to samo i coś tam jeszcze. Mój komentarz usunęli, więc napisałem drugi trochę dłuższy i teraz nie wiem czy się dopierdala do mnie czy ktoś na messengerze mu pisał coś podobnego. A jeśli do mnie się dopierdala to ma coś z łbem nie tak bo ja odpisywałem do posta jednej atencjuszki a nie bezpośrednio do nie go. Więc ja by się tymi epitetami nie przejmował. Bo teraz jest narracja, że wszyscy po nim jechali i wybiera wszystko co to co było napisane przeciwko niemu i jego poglądowi. A no i wszyscy z FPE są zjebani i wszyscy redaktorzy też a nawet Roger, bo on jest red. naczem i to on wybiera redaktorów do pisma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 12 Lipca Udostępnij Opublikowano 12 Lipca Najbardziej ujmujące jest nawoływanie do upublicznienia nazwisk adminów forumka, bo to oni odpowiadają za treści na forum osobiście. Profesjonalista w robieniu z siebie ofiary, imponujące. Ten mem z wkładaniem sobie kija w szprychy i obwinianiem kogoś innego tutaj przychodzi na myśl. Cytuj Odnośnik do komentarza
tictamo 5 Opublikowano 12 Lipca Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 20 minut temu, mitra napisał(a): Bo teraz jest narracja, że wszyscy po nim jechali i wybiera wszystko co to co było napisane przeciwko niemu i jego poglądowi. Ano przynajmniej połowa tych rzeczy nie była skierowana bezpośrednio do niego, ba, większość komentarzy bezpośrednio pod jego postem była zdecydowanie pozytywna, ale w ten sposób mógł zrobić z siebie ofiarę, do tego stopnia, że aż, jak napisał, tak to go wszystko biedaczka przytłoczyło, że musiał zniknąć z internetu na trochę (całe kilka godzin). 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 12 Lipca Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 10 godzin temu, Bzduras napisał(a): https://www.facebook.com/share/p/Q98Z4XEndRZBhLrH/ I co narobiliście, szowinistyczne świnie? Teraz panu papkinowi jest bardzo smutno. Mam nadzieję, że jesteście z siebie dumni. Pokaż ukrytą zawartość ja jestem, murem za szmatławcem naprzeciw takim baranom przecież on właśnie po to zaczął te zaczepki w stronę psxe, spodziewał się jaki będzie odzew i teraz JAK ZAWSZE można przyjąć pozę cierpa i szykanowanego bo lgbt. wszystko zgodnie ze scenariuszem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 12 Lipca Udostępnij Opublikowano 12 Lipca Ale zaskoczenie że osoby faktycznie czytające PE i mające styczność z opisanymi tekstami mają odmienne zdanie na ich temat i tą całą 'analizę' uważają za wysryw. I te słowa poparcia od osób które nigdy nie miały PE w ręku, ta sama sytuacja jak w przypadku Alohy gdzie czytelnicy widzieli parodię dramy odnośnie wyglądu głównej bohaterki, a randomy nie mające pojęcia o gierce jakieś body shaming. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Antihero_ 27 Opublikowano 12 Lipca Udostępnij Opublikowano 12 Lipca Odnośnie forum to też tam jeden z punktów był przegięciem - piję do tego punktu, z którego wybrzmiewa informacja, że każdy post MUSI być zaakceptowany przez moderatora przed publikacją. Owszem, jest taki mechanizm, ale tylko w przypadku nowy kont. Nie wiem, czy to sprawdzał na szybko czy jednak specjalnie tak przekręcił tą część. Oczywiście też punkt o "przerażającym egocentryzmie" musiał się znaleźć, szkoda tylko, że dość zręcznie unika odniesienia się do argumentum ad incelum w stronę Rogera na tym słynnym już panelu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 400 Opublikowano 12 Lipca Udostępnij Opublikowano 12 Lipca Po tej akcji widać jak jeden chory człowiek, bo umówmy się normalny to on raczej nie jest, może narobić smrodu ludziom, którzy po prostu lubią to ci robią i nie chcą podążać za ogólnymi trendami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi