Homelander 2 082 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Szczerze to Was nie rozumiem. Przecież w samym pierwszym poście koleś sam napisał, że chce pieniędzy. Potem jego ziomki nawołują do bojkotu jedynej konkurencji na rynku. No co za przypadek. Gdzie Wy tu widzicie jakąś ideologię czy lewactwo? To zwyczajne działanie bandyckie i próba zbicia kasy i wykoszenia konkurencji. Wykorzytując wszelkie narzędzia. Z lewicowymi ideałami to oni mają tyle wspólnego co Kazuo. A jak CD Action chce iść drogą Disneya i sobie z przepaści skoczyć? No proszę bardzo. Chętnie poobserwuję 1 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca 1 godzinę temu, Observer napisał(a): @Mejm też chyba widziałem ten materiał, od tego grubasa co w opisie ma że promuje lewicowe wartości? Jak tak typ mówi w nim też że dostał z redakcji zadanie zrobienia zdjęć cosplayerek na targach, ale już na targach po zrobieniu dwóch fot uznał że nie, nie będzie uprzedmiotawiał kobiet i olał pracę xd Teraz jest bezrobotny i na lajwach prosi o pieniądze na przetrwanie kolejnego miesiąca xd Tak, to ten. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Cydy ekszyn się zesrało? No cóż. Aż szkoda, że teraz przeczytałem tę srogą dramę, bo jakieś papkensy krzysiaki czy inne płaczliwe „dziewczynki” się spruły na politykę psx extreme XD Wokeizm pełną gębą na internatach sprał niektórym berety. 1 Cytuj
Winopijca 12 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Niestety magazyn CDA (teraz kwartalnik, a kiedyś miesięcznik) już kilka lat temu za bardzo skręcił w lewo. Również i ja nie przedłużyłem prenumeraty, aby nie wspierać m.in tej lewicowej nagonki na inne poglądy, ich hipokryzji i nowomowy... Tutaj ciekawostka, news z wczoraj - Redaktor boi się o młodzież... Pod artykułem polecam przeczytać piękny i w sedno komentarz TITO: https://cdaction.pl/newsy/kids-online-safety-act-usa-chce-chronic-dzieci-przed-krzywda-w-internecie "Ustawa de facto ograniczy dostęp osób niepełnoletnich do pewnych treści w internecie, w tym informacji, które mogą pomóc im lepiej zrozumieć np. płeć lub własną seksualność." Pozdrawiam 2 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Szukanie odpowiedzi na temat własnej seksualności w internecie. Ja jebie... 1 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Ten Tito to chyba jedyny normalny z komentujących. To ktoś od nas z forum?:) 1 Cytuj
Enepsignos 11 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Z drugiej strony jest powiedzenie "słychać wycie? znakomicie!" Co tylko oznacza że bardzo dobrze wykonujemy swoją pracę jako magazyn. Im o nas głośniej tym lepiej. Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Oni w komętkach piszą dokładnie to samo, tylko do siebie xd "Tak, to znak, że poruszacie ważne kwestie, bo inaczej byłaby cisza" - plażo proszę, w tych czasach można napisać "lubię placki" i będzie odzew zarówno ze strony plackożerców jak i tych, co placków nie trawią. Cytuj
Konsolite 547 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca W dniu 26.07.2024 o 13:01, Observer napisał(a): Ciekawe czy jakby pokazali kobietę w takim stroju to też by było uprzedmiotowianie i słaby poziom merytoryczny: Tak z ciekawości, jest nagranie tego "panelu"? Przegapiłem, integrując się z ludźmi 1 Cytuj
sph! 836 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca 9 godzin temu, Konsolite napisał(a): Tak z ciekawości, jest nagranie tego "panelu"? Przegapiłem, integrując się z ludźmi Wielki żółty ptak z małym ptakiem... lepiej, żeby nie było. 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca 9 godzin temu, Konsolite napisał(a): Tak z ciekawości, jest nagranie tego "panelu"? Przegapiłem, integrując się z ludźmi Podobno Łapusz wszystko nagrywał do domowego archiwum, więc do niego trzeba pisać. 1 Cytuj
Grześ 380 Opublikowano 5 sierpnia Opublikowano 5 sierpnia Byłem ciekaw czy rozpęta się kolejna burza po nowym numerze, w którym Alocha strikes back, ale jednak nic Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 5 sierpnia Opublikowano 5 sierpnia 8 minut temu, Grześ napisał(a): ale jednak nic Oni nie kupują więc nie wiedzą. 1 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 5 sierpnia Opublikowano 5 sierpnia Nawoływanie do bojkotu zadziałało. Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 5 sierpnia Opublikowano 5 sierpnia I takim oto sposobem Alocha stała się nieoficjalną maskotką PE. Outstanding move. To chyba ten słynny efekt Maryli Rodowicz. Czy to o inną piosenkarkę chodziło. 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Roger 2 081 Opublikowano 6 sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 sierpnia 22 godziny temu, Kmiot napisał(a): I takim oto sposobem Alocha stała się nieoficjalną maskotką PE. Outstanding move. To chyba ten słynny efekt Maryli Rodowicz. Czy to o inną piosenkarkę chodziło. Już pomijając wszelkie strony barykady - mam gdzieś zawsze z tyłu głowy, że jak jakaś grupa zbyt mocno próbuje wywierać presje na treści w magazynie, to działa to u mnie w drugą stronę, że chcę wtedy pokazać, że u nas to nie przejdzie i będziemy robili swoje. Raz się wyłamałem z tego schematu i do tej pory tego żałuję. Też osobiście mam trochę inne podejście do definicji tolerancji i to też tyczy się wszystkich stron światopoglądowych konfliktów. To że toleruję drugą stronę wynika z faktu, że zawsze staram się zrozumieć inny punkt widzenia, bo jak to mówią, tylko świnia nie zmienia poglądów. Szanuje odmienne zdanie, jestem gotów na polemikę, ale tolerancja nie jest równoznaczna z akceptacją. A mam wrażenie, że niektórym tolerancja nie wystarcza - próbują wymusić na drugiej stronie jedną, konkretną linię partii, a jak masz inne zdanie stajesz się wrogiem publicznym. Wśród przyjaciół mam ludzi z różnych stron barykady i doskonale potrafimy się dogadać, mimo iż każdy zazwyczaj obstaje przy swoim. Można, tylko trzeba odrobiny dobrej woli, a nie wciskania ludziom butem swoich racji. 10 5 4 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia 21 minut temu, Roger napisał(a): tolerancja nie jest równoznaczna z akceptacją Dokładnie to, te określenie zostało zdewaluowane i przeinaczone w ostatnich latach. Powiedzmy, że tolerowanie(z ciężkim sercem) gruchy w newsach, to nie to samo, co akceptacja. 1 6 Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia W tym numerze to już wartość krytyczna, bo trzy gruchy namierzyłem. Kusiło wyrwać stronę, oj, kusiło... 1 Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Cytując film Sztos - Grucha towar ma najlepszy w mieście. Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Wbrew pozorom, nikt nam nie może zarzucić, że jesteśmy gruchofobami. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia 3 minuty temu, Bzduras napisał(a): W tym numerze to już wartość krytyczna, bo trzy gruchy namierzyłem. Kusiło wyrwać stronę, oj, kusiło... No niestety ziomek Rogera z ppe, więc raczej nie zniknie. Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Grucha to szara eminencja PE. Otwórzcie oczy. Cytuj
Josh 4 521 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Grucha pisze w PE? No to niezła degrengolada. Proponuję jeszcze Kajtkowi dać ze dwie strony na kącik hentajca, a sztuczną inteligencję zwaną musia.Link oddelegować do pisania newsów, na PPE wychodzi mu super. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Wojtek super robote robisz, nie słuchaj hejterów. Z ppe uczyniłeś potęgę to teraz czas na psx extreme 1 1 Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Nie pisze w zasadzie. Nie wychyla się, jak na szarą eminencję przystało. Czasem doda jakiś jednozdaniowy komentarz do newsa, sporadycznie napisze jakiegoś newsa, relację z prezentacji gry, albo jest kierowcą ekipy. Tak że spokojnie. Grucha działa na zapleczu i nie rzuca się w oczy. Nie tylko ze względu na swoje rozmiary. 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi