Butt 3 427 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Grucha jest jak Claude Makelele w Realu Madryt, facet od czarnej roboty. Cytuj
SlimShady 3 381 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Z Argentyny porównałbym go do mojego ulubionego Marszczerano. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Te 3 newsy na cały magazyn jakoś nie kolą w oczy, gorzej wypadały słabe recki słabych gier od Igora ale już ich praktycznie nie ma. 1 Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Grucha, #319 w cytacie numeru pisał o rozdawaniu cukierków przez M$ i bardzo podobne zdanie było w konsoli metrze Xboxa. Napisał też, że produkcja gier kosztuje setki milionów dolarów i te to się ponownie pojawiło w tym numerze. No i w konsolometrach pada ulubione słowo gruchy "korporacja". Cytuj
Bzduras 12 470 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Nawet jeden komentarz gruchy w numerze to za dużo gruchy w numerze. Niech będzie obrotnym fajnym chłopaczkiem co ogarnia miliard rzeczy za kulisami (nie wiem co, ale jedną z tych rzeczy na pewno nie jest weryfikacja publikowanych treści), ale na PPE. 3 Cytuj
Konsolite 546 Opublikowano 7 sierpnia Opublikowano 7 sierpnia W dniu 6.08.2024 o 09:18, Roger napisał(a): Już pomijając wszelkie strony barykady - mam gdzieś zawsze z tyłu głowy, że jak jakaś grupa zbyt mocno próbuje wywierać presje na treści w magazynie, to działa to u mnie w drugą stronę, że chcę wtedy pokazać, że u nas to nie przejdzie i będziemy robili swoje. Raz się wyłamałem z tego schematu i do tej pory tego żałuję. Też osobiście mam trochę inne podejście do definicji tolerancji i to też tyczy się wszystkich stron światopoglądowych konfliktów. To że toleruję drugą stronę wynika z faktu, że zawsze staram się zrozumieć inny punkt widzenia, bo jak to mówią, tylko świnia nie zmienia poglądów. Szanuje odmienne zdanie, jestem gotów na polemikę, ale tolerancja nie jest równoznaczna z akceptacją. A mam wrażenie, że niektórym tolerancja nie wystarcza - próbują wymusić na drugiej stronie jedną, konkretną linię partii, a jak masz inne zdanie stajesz się wrogiem publicznym. Wśród przyjaciół mam ludzi z różnych stron barykady i doskonale potrafimy się dogadać, mimo iż każdy zazwyczaj obstaje przy swoim. Można, tylko trzeba odrobiny dobrej woli, a nie wciskania ludziom butem swoich racji. W praktyce powinniśmy brać przykład od "nich", tak jak pewna autorka, kiedy wrzuciła "aktualne" wątki do, znanej i lubianej serii komiksów w odpowiedzi na zarzuty odpowiedziała "jak się nie podoba, nie kupujcie mojego komiksu" inna sprawa że jesteśmy na etapie kiedy co się nie zrobi to kogoś się urazi... 1 Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 7 sierpnia Opublikowano 7 sierpnia W dniu 6.08.2024 o 20:56, Bzduras napisał(a): Nawet jeden komentarz gruchy w numerze to za dużo gruchy w numerze. Niech będzie obrotnym fajnym chłopaczkiem co ogarnia miliard rzeczy za kulisami (nie wiem co, ale jedną z tych rzeczy na pewno nie jest weryfikacja publikowanych treści), ale na PPE. PE to towar premium i jakakolwiek, nawet homeopatyczna, zawartośc Gruchy w numerze jest niedopuszczalna. Te jego wysrywy w niusach to aż w oczy kłują ułomną stylistyką 1 Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 7 sierpnia Opublikowano 7 sierpnia Widze gruche to omijam tekst, tak samo miałem z człowiekem z dupy i zoltarem 2 1 Cytuj
oFi 2 471 Opublikowano 10 sierpnia Opublikowano 10 sierpnia Zoltar to taki typowy pryszczaty nastolatek co ma parcie na szkło, tylko że nie jest ani medialny a do tego jego styl pisania to jakby 13stolatek pisał do bravo. Cytuj
Mejm 15 302 Opublikowano 10 sierpnia Opublikowano 10 sierpnia 1 godzinę temu, oFi napisał(a): Zoltar to taki typowy pryszczaty nastolatek On jest gdzies przed 50ka... Cytuj
oFi 2 471 Opublikowano 10 sierpnia Opublikowano 10 sierpnia Mental mu został taki j.w napisałem 1 Cytuj
friedrich 70 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września Zapewne było gdzieś ale nie mogę znaleźć: dlaczego od kilku numerów w newsach przy Xbox nie ma „xboxmetera”? Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września 26 minut temu, friedrich napisał(a): Zapewne było gdzieś ale nie mogę znaleźć: dlaczego od kilku numerów w newsach przy Xbox nie ma „xboxmetera”? ??? Jest non stop, strona 11. Cytuj
friedrich 70 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września U mnie w pdf nie ma padów z cyferkami. Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września 4 godziny temu, friedrich napisał(a): U mnie w pdf nie ma padów z cyferkami. Podrzuć screena, coś dziwne. Przejrzałem PDF-y, one są zresztą na bazie stron z pisma, nie ma tam jakiegoś innego składu czy coś, więc brak takiego elementu to już trochę byłaby zagadka. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września Też w pdfie nie mam, ale chyba pierwszy raz: Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września Hmm, ciekawe... Na czym to odpalacie, to ten zwykły PDF od nas czy jakieś e-Kioski? I tylko konsolometr xboksowy? PlayStation i Ninny są OK? Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września pdf domyslnie odpalany na ajfonie, tylko tam nie ma padów xboxowych. na pc widze jest - ten sam plik i widać. dziwneee @friedrich na ios odpalasz? Cytuj
friedrich 70 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września (edytowane) Na iPadzie w apce Książki. I też tylko Xbox nie ma cyferki. Plik PDF od was. Od kilku miesięcy tak jest ale myślałem że coś za tym stoi Edytowane 7 września przez friedrich Cytuj
Veselar 1 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Temat związany z kontrowersjami, zatem muszę się zapytać: o co chodzi z Alochą? Domyślam się, że chodzi o Alloy i tę "aferkę" związaną z włoskami. Ale kiedy to miało miejsce? Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Aloy w dwójce wygląda o 5 procent grubszą. Gracze naturalnie się oburzyli. Cytuj
Homelander 2 072 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października 4 minutes ago, Figaro said: Aloy w dwójce wygląda o 5 procent grubszą. Gracze naturalnie się oburzyli. No i odkryli, że ciało ludzkie całe pokryte jest włoskami. Skandal! Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Włosy na ciele kobiety? Ta, na pewno. Cytuj
Adolfo 29 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października 6 godzin temu, Veselar napisał(a): Temat związany z kontrowersjami, zatem muszę się zapytać: o co chodzi z Alochą? Domyślam się, że chodzi o Alloy i tę "aferkę" związaną z włoskami. Ale kiedy to miało miejsce? To było za czasów covid-19. Kioski zamknięte, gorliwi fani jak ja kupowali po 2 numery, byle by gazetka przetrwała. Roger pewnie już zaczął pisać CV i ogarniać wizytę w pośredniaku, lecz w tym czasie zaczęły również wzmagać się ruchy woke. I akurat pojawił się zwiastun nowego Horizona, gdzie główna bohaterka zwróciła uwagę graczy. Nie chodzi o włoski, ale o bardziej napuchniętą twarz. Teraz to niemal normalne, że kobiety w popkulturze są poddawane jakimś kuracjom sterydowym, ale to był początek tego trendu, co wywołało lawinę memów. I w PSX EXTREME zareagowano na to zjawisko humorystycznie jak te memy. Pojawił się rysunek grubej Aloy, którą wita Larry hawajskim "Aloha", a ta mu odpowiada "Po prostu Aloy". Osobiście na to spojrzałem, uśmiechnąłem się i zapomniałem o tym. Typowy czarny humor, w Internecie pełno było podobnych rzeczy. Zapomniałem jednak tylko na chwilę, bo zaraz ktoś coś zaczął pisać, że w PE śmieją się z grubych kobiet i to tak nie wypada!. Raczej były to głosy kobiet, które nie rozumiały, że to żart z tego trendu przebudzeniowego, gdzie panny się trochę rozrastają, a nie ogólnie z grubych kobiet. Jednak trudno było to wytłumaczyć i trza było jakieś przeprosiny nawet ogarnąć. Za to nakład pisma rozszedł się w takich ilościach, że Roger zaniechał szukania innej pracy. Jeśli coś przekręciłem, np. z Rogerem szukającym pracy, to poprawcie 3 Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Dodał bym że to się wszystko zaczęło bo jakiś koleś spojrzał na ten rysuneczek i od razu powiązał go z fat szejmingiem i jakąś grubą cospleyerką Aloy, i ta cospleyerka (o której nikt nie miał pojęcia) później się pruła że to się z niej nabijają na ramach pisma a nie z durnej dramy na temat wyglądu Aloy w grze. 3 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi