Wyso 18 Opublikowano 25 lipca Opublikowano 25 lipca 13 godzin temu, Bartg napisał(a): Co tu się odpierdoliło Niezły cyrk. Mi się wydawało, że mecz się zakończył wynikiem 2:2 a okazuje się, że sędzia po zdobyciu gola wyrównującego w 106 minucie tylko przerwał spotkanie (chyba było niebezpiecznie na stadionie) by po godzinie dojść do wniosku że gola jednak nie było i po dwóch godzinach dokończyć spotkanie - tak to chyba wyglądało. Wczoraj oglądałem wszystkie mecze. Zaskakująco dużo czasu doliczają sędziowie do regulaminowego czasu gry - 12 czy 15 minut. Nie wiem skąd to się bierze. Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 25 lipca Opublikowano 25 lipca 11 godzin temu, Butt napisał(a): Duży talent w temacie. Cytuj
ddreamer 4 Opublikowano 25 lipca Opublikowano 25 lipca 2 godziny temu, Wyso napisał(a): Niezły cyrk. Mi się wydawało, że mecz się zakończył wynikiem 2:2 a okazuje się, że sędzia po zdobyciu gola wyrównującego w 106 minucie tylko przerwał spotkanie (chyba było niebezpiecznie na stadionie) by po godzinie dojść do wniosku że gola jednak nie było i po dwóch godzinach dokończyć spotkanie - tak to chyba wyglądało. Wczoraj oglądałem wszystkie mecze. Zaskakująco dużo czasu doliczają sędziowie do regulaminowego czasu gry - 12 czy 15 minut. Nie wiem skąd to się bierze. A na Mistrzostwach Świata też tak nie było z tym doliczonym czasem? W ogóle widzę, że coś ostatnie nie idzie organizacja takich dużych imprez - afera z kibicami na Copa America, na Euro problemy z wejściem na stadion, nie mówiąc już o Katarze... Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 25 lipca Opublikowano 25 lipca Polscy siatkarze wynajęli sobie hale do treningów. Francja? Zero zaskoczenia. Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Udzielił mi się klimat. Za jakąś chwilę otwarcie. Pierwszy raz nie na stadionie olimpijskim. Zobaczymy jak to wyjdzie. Cytuj
Plackus 443 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Póki co wygląda to słabo Chyba feta na stadionie bardziej pasowała do klimatu igrzysk Lady Gaga na schodach jak Peja w slums attack... Wolę stadion Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Fajnie im się rozjeżdżają te wcześniej nagrane fragmenty z dzisiejszą pogodą Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Własnie coś ten assasyn mi średnio tam pasuje. Ale coś innego. Wolałbym fete na stadionie ale przynajmniej prezentacje ekip są podzielone z tymi artystycznymi bzdurami. Cytuj
BRY@N 1 594 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Czarni z Afryki na takich małych łódkach no w chuj dobrze się to kojarzy ciekawe kto to wymyślił 1 Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Ale i tak skacza wesolo na tych lodeczkach jakby wniosek o azyl dostali Szkoda ze jednak ta prezentacja nie na pontonach 4 Cytuj
Observer 10 528 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Kurwa ale chujowo to wyglada w tym deszczu. Reprezentanci cieplejszych krajów po tym rejsie z zapaleniem płuc skończą. Ale przynajmniej spaślaki narzekające na upały w temacie o pogodzie mogą nacieszyć oczy swoim ulubionym klimacikiem deszczu, brudu i depresji. 1 Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca xDDD Ciekawe jaką łajbę dostaną nasi. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Randomowy pierdolnik. Londyńskiemu otwarciu to to może pięty skrobać. 1 Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca 21 minut temu, Observer napisał(a): Kurwa ale chujowo to wyglada w tym deszczu. Reprezentanci cieplejszych krajów po tym rejsie z zapaleniem płuc skończą. Ale przynajmniej spaślaki narzekające na upały w temacie o pogodzie mogą nacieszyć oczy swoim ulubionym klimacikiem deszczu, brudu i depresji. Akurat w Paryżu do tego nie potrzeba deszczu. Co do otwarcia, to nie pamiętam gorszego, a widziałem niemal wszystkie od Albertville w 1992. Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca O chuj jaki wieloryb był przed chwilą w częsci artystycznej Cytuj
BRY@N 1 594 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca (edytowane) Wieloryby transy czego tam nie ma Polskie parasole sponsorowała Umbrela Corporation Edytowane 26 lipca przez BRY@N Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Polska Nie wiem kto trzymał tam jeden parasol w strone widowni ale wyglądało jak logo Umbrelli xDDD 2 Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Jak któryś ze sportowców ma chorobę morską, to chyba nie najlepiej się czuje Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Tych ruskich śmieci już pokazali na jakiejś łajbie czy nie biorą udziału? XD Cytuj
SebaSan1981 3 631 Opublikowano 26 lipca Autor Opublikowano 26 lipca W łodzi podwodnej powinni płynąć aby ich nie było widać bo wstyd. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi