Faka 4 046 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Cytat Rosyjscy i białoruscy sportowcy będą mogli wystąpić na nich tylko w neutralnym statusie. Będą pozbawieni oficjalnych barw, emblematów i symboli narodowych, zostaną oznaczeni zieloną flagą z literami "AIN", nie wezmą udziału w ceremonii otwarcia igrzysk na Sekwanie i nie zostaną uwzględnieni w tabeli medalowej. Odnośnie tych śmieci. Cytuj
BRY@N 1 594 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca (edytowane) O jprd końcówka na miarę naszych czasów Edytowane 26 lipca przez BRY@N Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Te kurwa femboye z brodami XD Co do chuja Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Xddd Papkina nawet zatrudnili. Ja pierdole. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca O, chyba jakiś typ uzdrowiony kebabem hajzera 1 Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Są teorie spiskowe że na cereminiach otwarcia igrzysk elity pokazują co planują dla reszty świata np covid przy występie madonny itp. Tak teraz patrząc na to co się odjebuje to nie wiem czy się szykować na inwazje kosmitów czy zmutowanych zboczencow. 2 Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca To wygląda jakby żadnego scenariusza nie było xd Cytuj
OldMuffin 9 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca O Jezu ten klimat lat dziewięćdziesiątych Wspaniałe otwarcie! Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca W życiu nie widziałem najgorszego otwarcia ceremonii XD Cytuj
Observer 10 528 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Kuraa przecież od godziny 90% czasu ekranowego to jakaś parada lgbt. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca jakiś smerf i bogini z sekwany XDDDDDD 1 Cytuj
Observer 10 528 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Mordo, a co, sport chciałeś oglądać? Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Ja kiedyś coś takiego już widziałem jak próbowałem lsd na jakiejś wiejskiej potancowce. Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Dobra wypierdalać z tym gównem i zapalać znicz. Cytuj
tedi007 644 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca (edytowane) Czy ten płonący fortepian, to nawiązanie do tego co dzieje się na ulicach Paryża po każdych protestach Edytowane 26 lipca przez tedi007 Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca 6 minut temu, kudlaty88 napisał(a): Są teorie spiskowe że na cereminiach otwarcia igrzysk elity pokazują co planują dla reszty świata np covid przy występie madonny itp. Cytuj
BRY@N 1 594 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Jak tak będę wyglądały konkurencje to ja wysiadam 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi