tedi007 644 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca No bez szały, może byłoby lepiej gdyby nie ta parada LPG w czasie przepływania reprezentacji Sekwaną wymyślona przez kogoś na kwasie i przeciągnięte w chuy zapalenie znicza. Można bez cienia wątpliwości stwierdzić, że dalej najlepsze zapalenie znicza olimpijskiego to Barcelona 1992 rok. 1 Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Nawet komentatorzy myśleli, że coś się będzie dalej działo z tym balonem 1 Cytuj
Ddes 3 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Długa i lekko nudnawa ceremonia. Podobnie było na otwarcie mistrzostw w piłce nożnej w 98r, pamiętacie te wielkie roboty, które jechały przez miasto ? Po tej imprezie, FIFA zabroniła tak długich ceremonii otwarcia. Trochę jestem zaskoczony, że zabrakło Jarre’a na tej uroczystości. 1 Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca 8 godzin temu, YETI napisał(a): Ale jutro będzie jazda w mediach A rozmiar jej czterdzieści i cztery. Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Gejowe rozpoczęcie ale francuzi to od zawsze takie ciepluchy, yebane bagietkowce Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Nawet nie zczaiłem, że te cwelostwo razem grubą królową Sekwany to była szydera z ostatniej wieczerzy Jezusa. Jakby Mahometa zrobili to by pewnie się odpalili szahidy xd 1 Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Panie tutaj u nas we Francy to masz szanować ramadany, a we wigilię i resztę zapierdalać. Tak ich pojebało. Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Ja tam pamiętam jak parę lat temu Le Figaro zrobiło karykaturę Mahometa to się kurwa działo wtedy XD A tutaj nikt żadnych konsekwencji nie poniesie. Francja już dawno stracona XD Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca No nikt. Wczoraj w tv otwartej jak widziałem transa w studiu kilka h przed otwarciem to już wiedziałem, że będzie wesoło wieczorem xd Tak czy siak to otwarcie to chaos i zlepek. Z jednym przewodnim tematem, wiadomo jakim. Edit. Jak to powiedział mój sąsiad przed chwilą. Sodome et Gomorrhe Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca To było charlie hebdo ale nieważne, liczy się sam fakt, że kozojebcy to mają nasrane w głowie. Cytuj
Shago 3 604 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca 8 godzin temu, schabek napisał(a): Babiarz specjalista od komentowania biegow po biezni, a takze pierwszy komentator na swiecie ktory Imagine wybral sobie na hymn komunizmu. Juz kiedys z reszta o tym pierdolil Szkoda tylko, że sam Lennon tak mówił o swoim utworze Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca 2 hours ago, Donatello1991 said: A rozmiar jej czterdzieści i cztery. To trochę w necie naciągane bo pisali że to śmianie się z ostatniej wieczerzy Jezusa specjalnie tak kadrując screeny teraz to akurat widzę w tv i to był pokaz mody i po obu stronach wybiegu stali przebierańcy i było ich więcej niż 12. Pojebane z tym LGBT ale pisanie że to śmianie się z religii to mocno naciągana teoria. Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Co do Babiarza, to to samo mówił dokładnie o tym samym już w 2008 w Pekinie. Iga gra https://sport.tvp.pl/79496099/iga-swiatek-irina-camelia-begu-na-zywo-transmisja-meczu-tenisa-na-io-paryz-2024-na-zywo-online-w-tvp-sport-27072024 Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Odklejeńcy i cala reszta pokemonów zupełnie nie dziwi biorąc pod uwagę mentalne zjebanie zachodu i normalizowanie patologii i chorób psychicznych. 8 2 Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Cytat "Wzajemne zrozumienie, tolerancja, pojednanie – to nie tylko podstawowe idee olimpijskie, to także fundament standardów, którymi kieruje się nowa Telewizja Polska. Nie ma zgody na ich łamanie. Informujemy, że po wczorajszych skandalicznych słowach Przemysława Babiarza, został on zawieszony w obowiązkach służbowych i nie będzie komentował zmagań podczas Igrzysk Olimpijskich" Danke herr tusk A babiarz jak chce dalej pchac jezuskowa propagande to wypierdalac do czubkow z republiki. Elo frajerzy 1 1 16 Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Chłop powiedział prawdę z którą zgodziłby się sam autor utworu i go zawiesili. Wolność słowa według uśmiechniętych broniących demokracji xD 2 1 1 Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca A co takiego strasznego powiedział, trzeba być ostrym grzbietem, żeby się do tego doczepić. Cytuj
tjery 1 261 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Pojebane dokąd ten świat zmierza. Mi żadna z wczoraj pokazanych rzeczy nie przeszkadzała, ale takie akcje jak z Babiarzem pchają człowieka w "fobową" stronę czy tego chce czy nie chce. Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Uśmiechnięta Polaka i jej priorytety. 2 1 Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Jebac frajera szkoda ze przez 8 lat nie potrafil sie uwrazliwic jak jego pracodawca gnebil kazda grupe spoleczna od nauczycieli, po inwalidow, przez medykow na pedalach konczac. Teraz wyhodowal jaja i postanowil bronic polski przed komunizmem. Powtarzam bo moze nie doszlo - jebac frajera. Niech idzie do sakiewicza za 4500 walczyc o prawde albo niech zaklada z yetim kanal na jutubie o umeczonych prawakach Cytuj
tjery 1 261 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Widzę ładnie was sobie PIS i PO wyhodowały Dziś dobre meczyki w kosza jeszcze, szczególnie Kanada-Grecja 1 Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Babiarz? Byle do wygranej pisu to dostanie kontrakcik na prowadzenie va banque bo chyba do prowadzenia relacji sportowych już się nie nadaje Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Schabka chyba wczoraj na afterparty wzięły te dziwaki z wieczerzy bo trigger piękny Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca tak, bo forumek nie dostał triggera xD Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Mam nadzieje ze nasi forumkowi patridioci wyjebali sie na gwalcicieli wolnosci slowa z TVPO i masowo wykupuja juz subskrypcje Max Chociaz nie bo tym samym wspierali by niemiecki tvn. Ja pierdole!!!!!! Po prostu uznajmy ze igrzyska w tym roku sie nie odbyly a mistrzem swiata jest Przemek Bezrobociarz taknieok? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi