Czoperrr 5 239 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Syn Lennona w 2022 śpiewał Imagine dla Ukrainy, co za chory pojeb że zaśpiewał im manifest komunistyczny a ci myśleli że to piosenka o pokoju Czytam, że wczoraj Polacy zesrali się o wszystko. Imagine, o Marię Antoninę bez głowy w akompaniamencie szatańskiej Gojiry, klasycznie o chłopów w kieckach i babach z brodą. Mam wrażenie, że jedyna słuszna ceremonia byłaby jakby ksiądz pokropił a zaśpiewała Maryla. 2 1 1 Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Jedyne sluszne rozpoczecie igrzysk wedlug prawackich popierdolencow zgodnie z naukami brodatego syna ciesli: 1 Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca To i tak by było lepsze niż igrzyska w stylu niemiaszków: 1 Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca No to co panowie siatkarze? Od 0:2 Do 3:2, żeby nie było zbyt nudno? Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca No tak tak tylko polacy się zesrali jak dla kogoś takie gówno powinno być pokazywane na otwarciu olimpiady to pozdro ZJEBY 1 Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca 2 minuty temu, PiotrekP napisał(a): No to co panowie siatkarze? Od 0:2 Do 3:2, żeby nie było zbyt nudno? Ale nie rob offtopu mordo ok? Cytuj
Bartolinsky 1 800 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca 1 minutę temu, Pupcio napisał(a): No tak tak tylko polacy się zesrali jak dla kogoś takie gówno powinno być pokazywane na otwarciu olimpiady to pozdro ZJEBY To tylko folksdojcz czopek, trochę genów niemiaszka, ale kompleks Polaka dalej potężny jak husaria Ostrożnie Pupcio z tą krytyką, ja idę jakies tańczące 8 latki pooglądać na YT bo mi schabek smaka narobił. A już myślałem że terapia u proboszcza poskutkowała Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Nie mówcie, że 300 kilowa baba nie kojarzy wam się ze sportem, a jak zrobiło te takie serduszko swoimi serdelkamii, to już w ogóle byłem w siódmym niebie(pozdro babiarz), bo od razu skojarzyło mi się z naszym pięknym krajem. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca To się adidas postarał z koszulkami dla siatkarzy Cytuj
Sep 1 628 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Może ona będzie brała udział w zawodach sztangistów. Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Mnie zastanawia kto to w ogóle ogląda? Ta cala zadyma to chyba tylko po to by na twiterku zadyme rozkręcić, bo olimpiada nikogo w 2024. 1 Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Rzut grubym cycem na odległość. Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca (edytowane) 2 godziny temu, tjery napisał(a): Widzę ładnie was sobie PIS i PO wyhodowały Dziś dobre meczyki w kosza jeszcze, szczególnie Kanada-Grecja To już w ostatnim czasie nie jest forum konsolowe, pecetowe, growe, tylko polityczne, każda aferka to triggery z obu obozów, lekka przeginka Panowie:/. Wracając do sportu... Siatkarze leciutko 1wszy meczyk, dobrze to wyglądało. Igę podglądałem trochę, widać znowu mega nerw, zależy jej mocno, zobaczymy czy pyknie, w tenisie złoto olimpijskie to jednak spory prestiż. Edytowane 27 lipca przez KrYcHu_89 Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Ja dziś od 10 rano oglądam wszystko. Dobrze, że jest MAX bo tam można skakać między chyba wszystkim. Przynajmniej Argentyne pooglądałem z Irakiem w piłeczkę a w publicznej wtedy jakieś inne rzeczy. Jak sie ciesze, że ta Olimpiada jest w naszych godzinach bo czuje, że w tygodniu w tle w robocie będzie TV cały dzien nakurwiał. 1 Cytuj
wojtas011 564 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Dzisiaj niestety przez deszcz deskorolka została przełożona, podobno na poniedziałek faceci Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Teraz Alcaraz z Nadalem zaczynaja debla. Marzenie zeby GOAT wrocil na Majorke ze zlotem na koniec kariery Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Z Djoko będą grzmoty w drugiej rundzie singla, jak się nie zesra z fuksem, no i żeby czasem się nie wystraszył i nie dał walkowera nawet po zwycięstwie. Wielka trójka nigdy na siebie nie trafiła na igrzyskach olimpijskich, a djoko będzie zawzięty, bo to jedyna dziura w jego CV. Każdy z nich ma jakąś, Nadal nigdy nie zgarnął tych finałów na koniec roku(8 najlepszych), Federer nie ma złota w singlu olimpijskiego( ma za to w deblu), a Djoko póki co, tylko brąz w singlu z Pekinu. Cytuj
Butt 3 435 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Za to Andy Murray ładnie rozkurwiał w IO tych lamusów. Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Dobrze to Rugby 7 wygląda. Dużo lepiej mi się to ogląda niż piętnastki. Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Szkoda, że u Nas taka lipa wyszła z tym tenisem, jeden Hurkacz i 3 starty wyleciały, w tym 2 realne medalowe:/. Cała nadzieja w Świątek. 26 minut temu, Butt napisał(a): Za to Andy Murray ładnie rozkurwiał w IO tych lamusów. Fakt, finał Murray - Federer w 2012 to była niezła dominacja tego pierwszego na ulubionej trawce. Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca 39 minut temu, SlimShady napisał(a): Z Djoko będą grzmoty w drugiej rundzie singla, jak się nie zesra z fuksem, no i żeby czasem się nie wystraszył i nie dał walkowera nawet po zwycięstwie. Wielka trójka nigdy na siebie nie trafiła na igrzyskach olimpijskich, a djoko będzie zawzięty, bo to jedyna dziura w jego CV. Każdy z nich ma jakąś, Nadal nigdy nie zgarnął tych finałów na koniec roku(8 najlepszych), Federer nie ma złota w singlu olimpijskiego( ma za to w deblu), a Djoko póki co, tylko brąz w singlu z Pekinu. Kocham Rafe ale szanse na zloto w singlu, mimo nawierzchni, oceniam na mocne 0%. Zbyt romantyczna historia zeby sie wydarzyla. Przy tym jak jest juz wyniszczony to jak sie nie posypie po drodze i zgarnie medal pocieszenia w parze Alcarazem to bedzie spoko Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca (edytowane) 4 minuty temu, schabek napisał(a): Kocham Rafe ale szanse na zloto w singlu, mimo nawierzchni, oceniam na mocne 0%. Zbyt romantyczna historia zeby sie wydarzyla. Przy tym jak jest juz wyniszczony to jak sie nie posypie po drodze i zgarnie medal pocieszenia w parze Alcarazem to bedzie spoko Na razie jest męczarnia w 1 rundzie 7:6 w 1wszym secie, w 2gim 0:1. Edytowane 27 lipca przez KrYcHu_89 Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Ciekawe czy ten stulatek na wózku marznący w ulewnym deszczu doczeka końca igrzysk. Skoro już tam był, to mogli dać jemu zapalić. Barcelony by nie przebili, ale byłby to jeden z bardziej emocjonalnych momentów zapalenia. Ale nieeeee, niech randomowa para murzynów odpala. W kraju taki jak Francja czarnoskórzy bardzo potrzebują dopieszczenia, bo na co dzień są strasznie prześladowani. Cytuj
SebaSan1981 3 630 Opublikowano 27 lipca Autor Opublikowano 27 lipca Paskowy u tych poyebów tym razem konkretnie pocisnął. Otwarcie tych igrzysk jeszcze długo będzie trigerrowało tych z lewa i prawa. I centrystów również. Ja mam rozkminę gdzie oglądać jutro. Dziś próbowałem ITV4 i BBC i nie było nic, jedynie słuchowisko. Ma ktoś jakieś solidne źródło do live? NBC może? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi