Mustang 1 747 Opublikowano 28 lipca Opublikowano 28 lipca I bardzo dobrze, tamten fragment naprawdę nie był potrzebny, nie tak wygląda tolerancja w widowisku przewidzianym dla całego świata. Chcieli tolerancji i nawiązań do religii, mogli spokojnie nawiązać w pozytywny sposób do głównych religii i kultur popularnych we Francji, w tym do lgbt i wszystkie tolerancyjne osoby by były zadowolone. 2 Cytuj
SebaSan1981 3 612 Opublikowano 28 lipca Autor Opublikowano 28 lipca Właśnie judo leci, akurat to lubię oglądać bo sam cztery lata trenowałem. Było fajnie, choć przypomina mi się to co teraz "Mokebe" przerabiał bo co chwila musiał sobie dżudogę poprawiać bo mu się rozwalała na boki. Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 28 lipca Opublikowano 28 lipca 4 godziny temu, Bartg napisał(a): Co to jest C spire w ogóle? Firma telekomunikacyjna z USA. 1 Cytuj
pawelgr5 1 473 Opublikowano 28 lipca Opublikowano 28 lipca To jak by wyglądała w sumie widzieliśmy przy Igrzyskach Europejskich Cytuj
OldMuffin 11 Opublikowano 28 lipca Opublikowano 28 lipca (edytowane) Pierwszy raz od Atlanty oglądam igrzyska. Fajnie jest mieć HBO. Patrzę sobie na łucznictwo. Koreanki i Chinki mają mega make-up na biało na ryju. Czy ktoś wie o co chodzi? Edytowane 28 lipca przez OldMuffin Cytuj
pawelgr5 1 473 Opublikowano 28 lipca Opublikowano 28 lipca Też własnie oglądałem i nie wiem ale łucznictwo mnie mega uspokaja. Wiadomo, że dominacja Azji w temacie ale nadal przyjemnie się to oglądało. Cytuj
Faka 4 000 Opublikowano 28 lipca Opublikowano 28 lipca Wiecie czemu pokazuje mi tenisa zamiast koszykówki usa z serbami na max? Coś pojebali czy co? Cytuj
pawelgr5 1 473 Opublikowano 28 lipca Opublikowano 28 lipca 2 minuty temu, Faka napisał(a): Wiecie czemu pokazuje mi tenisa zamiast koszykówki usa z serbami na max? Coś pojebali czy co? Klasycznie moge napisać "u mnie działa". Cytuj
Faka 4 000 Opublikowano 28 lipca Opublikowano 28 lipca Mi chujowy tenis wyświetla, nudny na dodatek, w dupie mam tę dyscyplinę. Chciałem koszykarzy obejrzeć. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 28 lipca Opublikowano 28 lipca Koszykówka leci na Eurosport Extra 4/ Eurosport 6 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 28 lipca Opublikowano 28 lipca Serbowie fajny mecz, dobre tempo. E już odrobili 10 punktów. LeBron, to jednak koń nie do zatrzymania. Cytuj
pawelgr5 1 473 Opublikowano 28 lipca Opublikowano 28 lipca 3 minuty temu, Hubert249 napisał(a): Serbowie fajny mecz, dobre tempo. No dobre pierwsze okolo 3min a teraz jednak już chyba w cipke powoli. Cytuj
GearsUp 224 Opublikowano 28 lipca Opublikowano 28 lipca Nadal dobrze ten mecz wygląda, mam nadzieję że te ekipy się spotkają później w drabince to będzie ciekawie Cytuj
tjery 1 238 Opublikowano 28 lipca Opublikowano 28 lipca 25 minut temu, Faka napisał(a): Mi chujowy tenis wyświetla, nudny na dodatek, w dupie mam tę dyscyplinę. Chciałem koszykarzy obejrzeć. Weź w bok w aplikacji, jest jeszcze jedna transmisja i tam dziala Cytuj
Quantum Flux 156 Opublikowano 28 lipca Opublikowano 28 lipca (edytowane) Nadal vs Djokovic w drugiej rundzie zmagań stało się faktem Taki szlagier na igrzyskach i to na 99,9 % ostatni raz, kiedy ci dwaj się ze sobą zmierzą. Dla fanów tenisa obowiązkowa obecność przed ekranami - mecz we wtorek 30.07, godziny jeszcze nie ma podanej. Edytowane 28 lipca przez Quantum Flux Cytuj
Czoperrr 5 162 Opublikowano 28 lipca Opublikowano 28 lipca Gdzie mogę obejrzeć deskorolkę na IO? Cytuj
tedi007 640 Opublikowano 28 lipca Opublikowano 28 lipca 5 minut temu, Czoperrr napisał(a): Gdzie mogę obejrzeć deskorolkę na IO? cała rywalizacja kobiet była pokazywana na Eurosporcie 2, właśnie zakończył się finał. Cytuj
tedi007 640 Opublikowano 28 lipca Opublikowano 28 lipca Mamy pierwszy medal w kajakarstwie górskim - srebro. Cytuj
wojtas011 543 Opublikowano 28 lipca Opublikowano 28 lipca Gdzie mogę obejrzeć deskorolkę na IO?Jutro będzie street mężczyzn, finaly o 17 eliminacje chyba 12 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 28 lipca Opublikowano 28 lipca Czy gdzieś jest dobra rozpiska konkurencji i kiedy są finały? Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 28 lipca Opublikowano 28 lipca Można się rozejść, głos narodu przemówił. 1 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi