Skocz do zawartości

Igrzyska Olimpijskie 2024 w Paryżu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I bardzo dobrze, tamten fragment naprawdę nie był potrzebny, nie tak wygląda tolerancja w widowisku przewidzianym dla całego świata. Chcieli tolerancji i nawiązań do religii, mogli spokojnie nawiązać w pozytywny sposób do głównych religii i kultur popularnych we Francji, w tym do lgbt i wszystkie tolerancyjne osoby by były zadowolone. 

• This 2
Opublikowano

Screenshot_20240728_102637_BBCiPlayer.thumb.jpg.9534d8258f8595351e97dfb02d301816.jpg

Właśnie judo leci, akurat to lubię oglądać bo sam cztery lata trenowałem. Było fajnie, choć przypomina mi się to co teraz "Mokebe" przerabiał bo co chwila musiał sobie dżudogę poprawiać bo mu się rozwalała na boki.

Opublikowano (edytowane)

Pierwszy raz od Atlanty oglądam igrzyska. Fajnie jest mieć HBO.

Patrzę sobie na łucznictwo. Koreanki i Chinki mają mega make-up na biało na ryju. Czy ktoś wie o co chodzi? 

Edytowane przez OldMuffin
Opublikowano
2 minuty temu, Faka napisał(a):

Wiecie czemu pokazuje mi tenisa zamiast koszykówki usa z serbami na max? Coś pojebali czy co?

Klasycznie moge napisać "u mnie działa".

Opublikowano
25 minut temu, Faka napisał(a):

Mi chujowy tenis wyświetla, nudny na dodatek, w dupie mam tę dyscyplinę. Chciałem koszykarzy obejrzeć. 

Weź w bok w aplikacji, jest jeszcze jedna transmisja i tam dziala

Opublikowano (edytowane)

Nadal vs Djokovic w drugiej rundzie zmagań stało się faktem :obama: Taki szlagier na igrzyskach i to na 99,9 % ostatni raz, kiedy ci dwaj się ze sobą zmierzą. Dla fanów tenisa obowiązkowa obecność przed ekranami - mecz we wtorek 30.07, godziny jeszcze nie ma podanej.

Edytowane przez Quantum Flux
Opublikowano
5 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Gdzie mogę obejrzeć deskorolkę na IO?

cała rywalizacja kobiet była pokazywana na Eurosporcie 2, właśnie zakończył się finał.