tedi007 640 Opublikowano 29 lipca Opublikowano 29 lipca Świątek gładko jak sparing, niestety u Linette wygląda to znacznie gorzej ale jeszcze walczy. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 29 lipca Opublikowano 29 lipca 4 minuty temu, tedi007 napisał(a): Świątek gładko jak sparing, niestety u Linette wygląda to znacznie gorzej ale jeszcze walczy. Na początku jakoś szło, ale drugi set to już pokaz siły polskiej Włoszki. + zapewne kontuzja Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 29 lipca Opublikowano 29 lipca Qrde Djoković się nie pieści z Nadalem, ciekawe, czy da mu chociaż gema :D. Cytuj
ddreamer 4 Opublikowano 29 lipca Opublikowano 29 lipca 23 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Qrde Djoković się nie pieści z Nadalem, ciekawe, czy da mu chociaż gema :D. Djokovic sprawia że wygląda to jak trening xd oczywiście Nadal nie jest w najlepszej formie no ale Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 29 lipca Opublikowano 29 lipca Ale się Rafa obudził ładnie i jest jednak meczycho. Cytuj
Czoperrr 5 135 Opublikowano 29 lipca Opublikowano 29 lipca Mam w tv wszystkie Eurosport od 1 do 9 ale nie mam 2 a na 2 chyba leci deska na której mi zależy Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 29 lipca Opublikowano 29 lipca Właśnie oglądam dechę na Maxie. Fajne to Cytuj
tedi007 640 Opublikowano 29 lipca Opublikowano 29 lipca 15 minut temu, Czoperrr napisał(a): Mam w tv wszystkie Eurosport od 1 do 9 ale nie mam 2 a na 2 chyba leci deska na której mi zależy Dokładnie tak, właśnie leci na Eurosport 2 i na maxie 1 Cytuj
tedi007 640 Opublikowano 29 lipca Opublikowano 29 lipca Ktoś pisał, że ratownicy na pływalni są niepotrzebni, wczoraj jeden się przydał, ktoś musiał wyłowić czepek z basenu. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 29 lipca Opublikowano 29 lipca https://www.japantimes.co.jp/olympics/2024/07/28/zeng-zhiying-olympic-dream/ Nigdy nie jest za późno na debiut xD. 1 Cytuj
Artur_K 198 Opublikowano 29 lipca Opublikowano 29 lipca Ktoś ogląda surfing? Właśnie live leci na max. Piękna sprawa, a te fale robią niesamowite wrażenie! Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 29 lipca Opublikowano 29 lipca 35 minut temu, Artur_K napisał(a): Ktoś ogląda surfing? Właśnie live leci na max. Piękna sprawa, a te fale robią niesamowite wrażenie! Tak, ja oglądam. Dzisiaj świetnie się ogląda konkurs bo fale są naprawdę potężne. Wczoraj ocean nie był wzburzony w ogóle i ciężko było znaleźć zawodnikom dobry tunel. 1 Cytuj
ddreamer 4 Opublikowano 30 lipca Opublikowano 30 lipca 12 godzin temu, HenrykIggO napisał(a): Tak, ja oglądam. Dzisiaj świetnie się ogląda konkurs bo fale są naprawdę potężne. Wczoraj ocean nie był wzburzony w ogóle i ciężko było znaleźć zawodnikom dobry tunel. obejrzałabym sobie ale nie mogę znaleźć na YouTube - rozumiem, że tylko na Maxie jest i koniec? Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 30 lipca Opublikowano 30 lipca 2 minuty temu, ddreamer napisał(a): obejrzałabym sobie ale nie mogę znaleźć na YouTube - rozumiem, że tylko na Maxie jest i koniec? Nie wiem czy tylko na Maxie, ale ja faktycznie tam oglądam. 1 Cytuj
wojtas011 543 Opublikowano 30 lipca Opublikowano 30 lipca obejrzałabym sobie ale nie mogę znaleźć na YouTube - rozumiem, że tylko na Maxie jest i koniec?Na eurosporcie po 23 tez byl surfing Cytuj
ddreamer 4 Opublikowano 30 lipca Opublikowano 30 lipca 1 minutę temu, wojtas011 napisał(a): 7 minut temu, ddreamer napisał(a): obejrzałabym sobie ale nie mogę znaleźć na YouTube - rozumiem, że tylko na Maxie jest i koniec? Na eurosporcie po 23 tez byl surfing o super dzięki za info Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 30 lipca Opublikowano 30 lipca Zawody w triathlonie przełożone na razie na jutro, bo woda w Sekwanie nadal syfiasta Cytuj
BRY@N 1 475 Opublikowano 30 lipca Opublikowano 30 lipca Z tym pływaniem w Sekwanie to nie wiem czego oni się tam spodziewali. Cytuj
ddreamer 4 Opublikowano 30 lipca Opublikowano 30 lipca Chmielewscy awansowali do półfinału w pływaniu Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 30 lipca Opublikowano 30 lipca 56 minut temu, ASX napisał(a): Szpakowski niezły Figaro Cytuj
ASX 14 661 Opublikowano 30 lipca Opublikowano 30 lipca ktoś wie za co Babiarz ma przeprosić? No i kogo? Komunistów którzy poczuli się urażeni? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi