KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 30 lipca Udostępnij Opublikowano 30 lipca (edytowane) 7 minut temu, kanabis napisał(a): Szkoda tylko ze w takich dyscyplinach, tak jak we wioslarstwie nie za bardzo czlowiek wie co ogladac bo nigdzie o takich dyscyplinach nie mowia i czlowiek nie wie czy mamy jakies szanse czy jestesmy statystami. Tutaj gadali ze polki to mistrzynie swiata, no ale skad to czlowiek mogl wiedziec Za to imiona wszystkich instruktorow bachaty u Anki nie problem sie dowiedziec na onecie Fakt, kiedyś było to lepiej rozłożone. Mniej syfu, więcej newsów o np. wynikach sportowych w sporcie itp. mam wrażenie, że więcej ludzi wiedziało kim jest Paweł Nastula w Judo w 1998, niż teraz w podobnym zakresie sportów niszowych:). --- Zagrywka taktyczna Chinki sprytna, oby to się nie skonczyło setem :/. Edytowane 30 lipca przez KrYcHu_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 30 lipca Udostępnij Opublikowano 30 lipca Coś ta Świątek chwilowo nie wygląda. Oby jednak szybko rozjebała Chinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 30 lipca Udostępnij Opublikowano 30 lipca Chinka chyba jednak naprawdę nie da rady skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 434 Opublikowano 30 lipca Udostępnij Opublikowano 30 lipca I co ile może tak grać z komtuzją? Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 30 lipca Udostępnij Opublikowano 30 lipca Ej dobra bo ja nie oglądam tenisa prawie wcale. Komantarz zawsze jest taki chujowy? Kurwa Iga ich nie słyszy a prawie szeptają jak by nagla sie miało okazać że przeszkadzają + zero emocji w głosie. Ja pierdole oglądać US open z takim komentarzem i spanie lepsze niż po 2x melatoninie max. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 434 Opublikowano 30 lipca Udostępnij Opublikowano 30 lipca 12 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Fakt, kiedyś było to lepiej rozłożone. Mniej syfu, więcej newsów o np. wynikach sportowych w sporcie itp. mam wrażenie, że więcej ludzi wiedziało kim jest Paweł Nastula w Judo w 1998, niż teraz w podobnym zakresie sportów niszowych:). To prawda. Bravo sport. Pamietamy. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 619 Opublikowano 30 lipca Udostępnij Opublikowano 30 lipca Oglądam kosza 3x3 kobiet i dlaczego one z daleka rzucają obiema rękami piłkę? Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 434 Opublikowano 30 lipca Udostępnij Opublikowano 30 lipca Nie wiem czy ktoś już wrzucał ale takie sytuacje to przegięcie tym bardziej w sportach walki https://sportowefakty.wp.pl/boks-amatorski/1136707/ich-wystep-wzbudza-ogromne-kontrowersje-kobiety-zostana-zabite 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 434 Opublikowano 30 lipca Udostępnij Opublikowano 30 lipca Pewnie musi sie stac jakas tragedia zeby zjebane lewackie lby w koncu ogarnelły dupy i zamknely mordy zostawiajac chociaz w sporcie biologii definiowanie plci. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 30 lipca Udostępnij Opublikowano 30 lipca Piękne emocje w szermierce. Co za pojedynki o medale Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 975 Opublikowano 30 lipca Udostępnij Opublikowano 30 lipca 46 minut temu, BRY@N napisał(a): Nie wiem czy ktoś już wrzucał ale takie sytuacje to przegięcie tym bardziej w sportach walki https://sportowefakty.wp.pl/boks-amatorski/1136707/ich-wystep-wzbudza-ogromne-kontrowersje-kobiety-zostana-zabite Nasza reprezentantka i faworytką do medalu, właśnie przegrała z chłopem. https://www.facebook.com/share/p/1F3G2eE1xpA215Dv/ Z jednej strony mi jej szkoda, bo to najważniejsza impreza dla sportowca, a z drugiej, boi się powiedzieć prawdę. Wypowiedz po walce. https://www.facebook.com/share/v/xQ4jcNgZUwPAGoGv/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 30 lipca Udostępnij Opublikowano 30 lipca Ale to chodzi na razie w kosza 3na3,jakby to Probierz poukladal Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 434 Opublikowano 30 lipca Udostępnij Opublikowano 30 lipca No trochę jednak siadło Cytuj Odnośnik do komentarza
tedi007 628 Opublikowano 30 lipca Udostępnij Opublikowano 30 lipca (edytowane) No i nie pochodziło w końcówce. Edytowane 30 lipca przez tedi007 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 30 lipca Udostępnij Opublikowano 30 lipca Sedzina chuj? Wagina? Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 444 Opublikowano 31 lipca Udostępnij Opublikowano 31 lipca (edytowane) Pewnie urodziła się gościem, później przez chwilę była babą, znowu typem, a na igrzyska postanowiła znowu zostać kobietą. Ciężko ogarnąć rozumem te transy, Wikipedia też co 5 minut edytuje zaimki tego czegoś, no ale najważniejsze że mogą sobie dostosować płeć tak, żeby finalnie zwiększyć swoje szanse na wygraną. Trochę jak granie na kodach w GTA San Andreas, ale co kto lubi. Edytowane 31 lipca przez Josh Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 411 Opublikowano 31 lipca Udostępnij Opublikowano 31 lipca Ciężko pracowało na ten srebrny medal, ale teraz ktoś ma z tym problem, że ono jego polkę pokonało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 062 Opublikowano 31 lipca Udostępnij Opublikowano 31 lipca No beka, niektórzy gracze jeszcze nie wiedzą, że kobieta nie zawsze jest pięknością i ludzie z różnych zakątków świata mogą wyglądać inaczej niz bohaterka stellar blade. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tedi007 628 Opublikowano 31 lipca Udostępnij Opublikowano 31 lipca Dobrze, że w tym badmintonie mają nazwę kraju na stroju, bo inaczej pomyślałbym, że to jakieś mistrzostwo Azji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 31 lipca Udostępnij Opublikowano 31 lipca Ta cała Priscilla na fotkach z Instagrama w stroju kąpielowym wygląda jak baba, nawet ma filmik jak śpiewa i brzmi też jak baba jakby co. Tych innych chłopów nie chce mi się weryfikować. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 434 Opublikowano 31 lipca Udostępnij Opublikowano 31 lipca 11 minut temu, Yakubu napisał(a): Ta cała Priscilla na fotkach z Instagrama w stroju kąpielowym wygląda jak baba, nawet ma filmik jak śpiewa i brzmi też jak baba jakby co. Tych innych chłopów nie chce mi się weryfikować. Weryfikowaly powazniejsze sluzby nawet niz ty Yakub Dla mnie niczym to sie nie rozni od dopingu nrd i bloku wschodniego w latach 70 gdzie faszerowano baby dianabolem i tez zmieniano w chlopow. Niczym. Z ta roznica ze swiat na tyle zidiocial ze sa ludzie ktorzy bronia takich zagrywek. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 31 lipca Udostępnij Opublikowano 31 lipca Jedziemy z Brazylijczykami Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 31 lipca Udostępnij Opublikowano 31 lipca 17 minut temu, sprite napisał(a): Jedziemy z Brazylijczykami Ciężko idzie, jak to z naszymi siatkarzami na IO :/. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 31 lipca Udostępnij Opublikowano 31 lipca Ciekawe czy Robert Karaś dopinguje laskom w finale triathlonu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi